KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Gezenbilir 1. Kış Kampı; Bolu Aladağlar (21-22 Şubat 2009)
beekeeper' Alıntı:
Daha önceden gezenbilirin gezilerine katılmadığım için pek bilemiyorum ama o tarihlerde bir arkadaşımızın otelin birkaç km ötesindeki yayla evinde olacağız. Programınızda bir offroad gezisi de olacaksa biz de katılmak isteriz. Mümkün müdür?
Elbette katılabilirsiniz. Gelecek araç yapılarını ve haftasonu hava şartlarını bilemediğimiz için planlı bir off-road gezisi organizasyonu yapmadık ama mutlaka bir aktivite olacaktır.
O zaman Cumartesi günü görüşmek üzere diyorum. Otele geldiğimizde sizi buluruz. Offroad gezisi olmasa bile en azından gezip bilenlerle daha sonraki aktiviteler için tanışmış oluruz
beekeeper' Alıntı:
O zaman Cumartesi günü görüşmek üzere diyorum. Otele geldiğimizde sizi buluruz. Offroad gezisi olmasa bile en azından gezip bilenlerle daha sonraki aktiviteler için tanışmış oluruz
arkadaşlar otel konusunda bir msj atmıştım cevap gelmedi 2 kişi olarak ,pansiyonlarla da alakalı cevap yok. listenin kesin son halini buluşma noktalarını herşeyi daha detaylı bildiririseniz yedekleriyle beraber en son şekli olarak herşeyi daha detaylı öğrenmiş oluruz şimdiden teşekküreler.