KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Gezenbilir 1. Kış Kampı; Bolu Aladağlar (21-22 Şubat 2009)
yol' Alıntı:
Bu arada otele acilen ödeme yapılması gerekiyor, ilk mesajda yer alan hesap numarasına ücretlerin bir an önce yatırılması gerekmekte... Tekrar hatırlatmakta fayda var;
Oda ücretleri
5 kişilik odada kişi başı ücret (Cumartesi gecesi)
55 TL
(Cuma - Cumartesi)
95 TL
4 kişilik odada kişi başı ücret (Cumartesi gecesi)
60 TL
(Cuma - Cumartesi)
100 TL
3 kişilik odada kişi başı ücret (Cumartesi gecesi)
65 TL
(Cuma - Cumartesi)
105 TL
2 kişilik odada kişi başı ücret (Cumartesi gecesi)
75 TL
(Cuma - Cumartesi)
115 TL
Çadır kuracaklar için kişi başı (Cumartesi gecesi)
Sedat bey(AÇIL) son listede 18- Sadullah KOCAELİ olarak belirtilen kişiyim. Dün Fatih kardeşim (YAZICI) telefonla benim için rezervasyon yaptırmıştı.Durumumuzda değişiklik oldu Sadullah +3 olarak belirtilmişti Sadullah+2 olarak etkinliğe katılacağız. Gerekli ödemeyi sabah EFT olarak gerçekleştirdik.İyi çalışmalar.........
arkadaşlar merhaba.
bolu'ya gitmek için yarın 15.00'da okmeydanından yola çıkmayı planlıyorum. (cuma-köprü trafiğine yakalanmamak için, istanbulda trafiğe yakalanmamak mümkün değil ama )
arabada tek kişiyim. bana eşlik etmek isteyen olursa beklerim. Bolu'dan sonra yolları pek bilmiyorum ama sora sora buluruz sanırım
görüşmek üzere...
Merhaba,
Cumartesi Pazar 4 kişilik odayı 4 kişi aile olarak rezervasyon yapabilirmisiniz.
Detaylı bilgi için bana alimuratkurdoglu@gmail.com adresinden bilgi gönderebilirsiniz .
Teşekkürler.
Arkadaşlar, yarın sabah yola çıkıyorum ve aracımda 4 kişilik yer var, saat 10-10:30 civarı 4. levent'ten geçiyorum. Gelmek isteyenler lütfen bana özelden mesaj atsınlar.
dostlar selamlar,
yarın sabah 11:00 'da Kocaeli A takımı olarak 4 araç yola çıkıyoruz. Araçlarımız dolu olacak. Fakat yolda buluşup beraber gitme konusunda yardıma ihtiyacı olan var ise telefondan irtibatlaşabiliriz. Fatih Yazıcı:0-533-255 57 58
1-)Fatih Yazıcı
2-)Mustafa Özdağ
3-)Önder Özdenkaya
4-)Sadullah Keleş