Ynt: Gezenbilir 1. Kış Kampı; Bolu Aladağlar (21-22 Şubat 2009)
Arkadaşlar merhaba,
Uğur abi, Mert ve ben hem bahar kampı için belediye ve yerel yönetimle görüşmek, hem de Kış Kampı için alternatif bir yer bakmak için dün Bolu'daydık... Konaklayacağımız otelin birkaç odasına yatak ilavesi yaptırarak yatak kapasitesini artırdık, ayrıca otelin birkaç yüz metre ilerisinde bir pansiyon daha ayarladık ve 20 küsür yeni yatak daha eklemiş olduk. Sadece uyku vakti geldiğinde pansiyona geçilecek, gece kamp ateşi, yemek yeme, fotoğraf ve video gösterimleri gibi tüm etkinlikler otelde gerçekleşecek.
Şuan listede adı yazan herkesi odalara yerleştireceğiz fakat oda yerleşim düzenini ayarlamak için biraz zamana ihtiyacımız var. Örneğin +1'lerin çoğunun bay yada bayan olduğunu bilemiyoruz. Tüm arkadaşlara mesaj attım, duruma göre kendilerinden 3 yada 4 kişilik odalara yerleşmelerini rica edeceğiz. Böylece iki kişilik odalarda önceliği çiftlere, üç kişilik odalarda da önceliği çocuklu ailelere tanıyacağız.
Bu düzenlemeleri yaparken bizlere anlayış göstereceğinizi biliyorum ve bu anlayışınız için sizlere şimdiden teşekkür ediyorum
Birçoğunuzun bildiği gibi odalar o kadar çabuk tükendi ki, kendisine oda kalmayan birçok arkadaşımız var ve onları da bir şekilde yerleştirmemiz ve mağdur etmememiz gerekiyor... Duygu sömürüsü gibi algılamayın ama yönetimden yaklaşık 8 kişi, yer kalmayan arkadaşlarımıza yer açmak için pansiyonun lobisinde konaklamak zorunda kalacak, tabi bu 8 kişiye ben de dahilim
Bu dramatik cümleden sonra anlayışınızın biraz daha artmasını temenni ediyor
hepinize sevgilerimi ve saygılarımı iletiyorum...