KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. suzuki ci arkadaşlara her zaman yardıma hazırım, yeter ki çamur bol olsun,,sayenizde ben de arabamı(traktör mü demeliyim acaba) deneme fırsatı buldum.tekrar görüşmek dileğiyle...
Hakan abi kaldığımıda bu kadar afişe etmeyelim yani;D Hem benim arazimoto daha küçük;D zavallım şaşırdı oraları görünce öyle;D Büyüyünce görün siz onu;D
Offroad aksiyon'unda kalmamak mümkünmü? ;D hepimiz kaldık biryerlerede, bence standart araçlar ile gözünü kırpmadan bu kanallara girenleri kutlamak lazım.
Arkadaşlar hepiniz bireysel bazda araçlarınıza ve Offroad deneyimlerinize göre tek tek yazmıyorum hepiniz süperdiniz, sürüş, yola tepkiler, kontralar, gazlamalar, hızla ögrenme ve adaptasyon işaretçilere ve kurallara uyum konularında ..tek kelime ile katılan herkez süperdi.
Şu kadarını söyleye bilirim Gruba gözlemecilerin olduğu yerde denk geldim araçları ve arkadaşları gördüğümde çok fazla heyecanlandım küçük palio aracım ile grubu darlık barajına kadar ajan gibi sessizce takip ettim şu kadarını söyle bilirim herkez harikaydı ortam tam bir aile havasında ve sanki herkez birbirini çok iyi tanıyor gibiydi eşimin bana direk yapmış olduğu yorum serkan birdahaki gezi ne zaman emeği geçen tüm arkadaşları gönülden kutluyorum...
ARKADAŞLAR HEPİNİZİN ELİNİZE YÜREĞİNİZE SAĞLIK GÜZEL BİR GEZİ OLMUŞ. HAKAN AYRICA SANA ÖZEL TEBRİK O KADAR ARAÇ VE İNSANI KOORDİNE EDİP KAZASIZ BELASIZ BİR
AKTİVİTE YAPTIĞIN İÇİN TEBRİKLER "KOZA YA YENİ RAKİP YADA TAMAM BENİM YERİME HAKANI ALIN BEN GİDİYORUM DEMESİN" ;D ;D ;D ;D ;D ;D
FATİHÇİM SANADA MAŞALLAH HER TAŞIN ALTINA SOKUYORSUN ELİNİ
selamlar... açıkçası ağzımın suyu akaaka baktım fotoğraflara ve okudum yaşananları..
bu gezideki "jimny" arac sahibi olanlar sorum size, aracınız standart donanımda mı yoksa en ufak bir değişiklik (lastik, kit, vs..) var mı aracınızda? ve varsa neler tabiki..
çok teşekkürler şimdiden..... (bir gün mutlaka, benim de jimny'im olacak... )
arkadaşlar herkese ve organizasyonu yapan arkadaşlara buradan çok çok teşekkür ederim özellikle benim aracı çeken Adem ağabeyle Sertaç a hiç sıkılmadan ve korkmadan beni çektiler ve uğraştılar,
selamlar... açıkçası ağzımın suyu akaaka baktım fotoğraflara ve okudum yaşananları..
bu gezideki "jimny" arac sahibi olanlar sorum size, aracınız standart donanımda mı yoksa en ufak bir değişiklik (lastik, kit, vs..) var mı aracınızda? ve varsa neler tabiki..
Merhaba
jimny ile ilk defa böyle bir geziye katıldım.Sadece m/t lastik vardı .Etapları rahatlıkla geçebildim Umarın en kısa zamanda jimny nize kavuşursunuz .