KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Murat kardeşim sevgi ve selamlar.Bilgilendirdiğin için sağol .Bu kamp sırt çantası ve ekipmanlar ile beni zorlar .Ayrıca ben kendi aracım ile gelmek istesemde gelemem,çünkü ortak yok.SEVGİ ve SAYGILAR:
hazırlık derken ? sırt çantamızı alır, çıkarız abi yollara. benim çadır yok. tulum yok. hiç bişey yok . eksikleri tamamlayacak sponsorda bulamadım. bu gidişle tekrar ekipmansız, çadırsız , tulumsuz bi gezi olacak benim için. ama donmak var dönmek yok ;D
40 tl ye migrosta bi çadır var. 4 kişilk. bana çok yüksek gibi geldi. melikler yaylasında gece rüzgara dayanamaz gibi geldi. aerodinamiği yok gibi. resim çekmediğim için gösteremeyeceğim. ama yüksekliği 1.60 vardı sanırım. sizce rüzgar problem olurmu?
Geçen sene katıldığım bu etkinliğe ai GPS kayıtlarım ile oluşturduğum Google Earth dosyasını ve 3 boyutlu görüntüleri ilginize sunuyorum.
Kml. uzantılı dosyayı çift tıklarsanız ve PC'de Google Earth programı yüklü ise tırmanış yaptığımız rota üzerinde sanal çıkış yaparak zirveye ulaşabilirsiniz.
Haftasonu sağnak yağışlı görünüyor. :S Eğirdir'in yağmuru berbattır. ben çadırda temin edemedim. tulumda yok zaten. daha doğrusu hiç bişeyim yok. yinede gelmeyi düşünüyordum. ama sağnak yağmur olursa çok sıkıntı çekerim. an itibari ile vazgeçmeyi düşünüyorum...
Malesef kpssye başvuramama ve hava muhalefeti sebebi ile gelemedim ben. gelmeyi çok istemiştim. inşallah giden arkadaşların gezisi çok güzel geçmiştir. bu yılki fotoları bizden esirgemezsiniz umarım