KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
adaş biz vito ile gitmiştik oraya kaptan ben olduğum için saate hiç bakmadım
ama kamp alanından aşağıya inişi soruyorsun ???
sanırım 3 civarları falandı..
Adaşım sağol.
Bizim gruptan ses seda çıkmadı.
Doğa Yürüyüşleri sonrasında 1512 metreden sonra 2997 metrelik bu dağ tam onlara göre idi.
Teknik bir zorluğu da yok.
Taş çatlasa 4 saat sürer.
2009 da ki 3 saat 15 dakikalık tırmanış rekorumu da egale etmeyi düşünüyorum ben bu sene 3 saat ile.
Ben Kamil Koç tan fiyat aldım 21 ve 24 de 2 sefer yapıyorlar direkt Eğirdir'e. Dönüşlerde anı saatlerde.
Biletler 35 kağıt. Bana Engelli indirimi ile 26 lira fiyat verdiler.
Son dakika plan değişmezse ben Kamil Koç ile gideceğim. Büyük firma daha rahat ve güvenli gideriz diyorum.
Dönüş içinde 24 otobüsünü kullanırım. Pazartesi sabah İzmir'de olur. Direkt büroya geçerim artık.
Aldığım yanıt,
Büyük ihtimal araç kalkacak görünüyor.
Dağda çok kar varmış. Kazma ve krampon kullanmak gerekecek gibi.
Oğlunuz bunu yapabilecek mi? Daha önce yüksek dağ denemesi oldu mu hiç.
Cevap; Araç'ın kalkması ile ilgili bilgi kesinleştiğinde haber verirseniz sevinirim. Oğlum bunu yapar, olmazsa çadırda kalır geri geliriz bu da dağcılığın bir parçası değil mi?
Ağabey büyük araç ile dağ faaliyeti yapmak istemiyorum ben.
45-50 kişi ile gitmek güzel olabilir ama tam zamanında buluşma noktalarına gelmiyorlar.
" Bir arkadaş gelecek biraz bekleyelim." vs. vb şeyler.
Gidişte ve Dönüşte katılımcıları şehir içinden toplama derken şehirden çıkmak daha önce yazdığım gibi 2-3 saati buluyor.
Otogar burnumuzun ucunda. ;D
Dağda ki kar olayına gelince;
Evet Dedegül 2997 metre. Zirve platosunda sürekli kar bulunuyor. Kazma ve krampon gerekli diyorlarsa da aşırı kalabalık katılımcı sayısı nedeni ile parkur üzerinde ki sert karlarda otoban gibi iz açılıyor.
Kazma yerine sağlam bir baton almanızı tavsiye ederim.
Ya da Vidalı Sırık Sopa. - Paspas Sopası.
Valla ciddiyim ağabey.
Tek parça olduğu için karda vidalı sırık sopa biçilmiş kaftan. Eğirdir merkezde sarı renkli birşey bulalım.
2009 da acemilikle gittiğimde baton yerine ormandan dal kesmiştim çakı ile.
Çok da makbule geçmişti.
O ağaç batonumu hala saklıyorum evde malzeme depomda.
Ertan selam, sizin kuruma çalışan servis falan yokmu yada mini/midibüs aracı olan,
arabayı ben kullanırım benzin parasına gider geliriz.rant peşinde koşanları ihya etmeyelim aziz ve muhterem din kardeşlerim ;D ;D
Sana da iyi uçuşlar.
Mardin Taş evlerin fotolarını çekmeyi unutma.
Yeni projeler kapsamında evlerin arasına kalan betonarme tüm yapılar yıkılmış ve ortam film platosuna benzer hal almış.
Cevap geldi.
İki araç var.
1)renault master 17+1 rakam 1,115 tl
2)mercedes sprenter 17+1 rakam 1,300 tl
Bu kadar kişi bulamayız sanırım.zaten 17 kişi olursak bu araçlarda bagaj olmadığı için çantalarımız yer kaplayacak ve sıkıntı yaratacaktır.
Sanırım 14 yada 15 kişi olursak rahat gideriz bunuda kişi başı fiyatlandırdığında otobüs fiyatından fazlaya geliyor.
Murat Öz,
haklısın servis gibi bekleniyor ama bineceğin araç belli kalabalık olurda dönüşe yer bulamazsan stres olmayasın bin araçla gel
Murat Sancak,
Bizim kurumun aracı var o yüzden servis kiralamıyorlar, aracı da şahısa vermezler,
birileri az para kazansın, çark dönecek, bu işi severek yapacaklar, biz de hizmet alacağız ha tamam sen daha tecrübelisin ancak ben de rahat olur organizasyonu onlar yapıyor biz katılıyoruz, bizim organize işler yaş 3 ay önce grupta gelmeyen yoktu, şimdi grup yok :-\