Ynt: Gezenbilir 2013 Kış Kampı (16 - 17 Şubat 2013)
Yine harika bir kamp olacak .Hiç kaçırmak istemediğim karın,soğuğun,ateşin ve muhabbetin keyfini malesef varamayacağım
Keyifli vakitlerinizi fotoğraflardan iç geçirerekte olsa takip etmek güzel olacak.
Herkese selamlar.
ibrahim.yeter@gmail.com' Alıntı:
Efe bey merhaba,
Bir aksilik olmazsa Cuma'dan gelmeyi planlıyoruz... Bölgeyi çok iyi bilmiyoruz... Belli bir noktada buluşup peşpeşe gitsek ne dersiniz?
Fundacım, keşke gelebilseydin, seni göremeyeceğime çok üzüldüm..
funda' Alıntı:
Yine harika bir kamp olacak .Hiç kaçırmak istemediğim karın,soğuğun,ateşin ve muhabbetin keyfini malesef varamayacağım
Keyifli vakitlerinizi fotoğraflardan iç geçirerekte olsa takip etmek güzel olacak.
Herkese selamlar.
öncelikle merhaba etkinlik çok güzel fakat Anadolu'dan katılım yapmak cok buyuk sıkıntı ....
umarım bu tarz etkinlikleri Anadolu'da yaparak buradaki doğa tutkunlarını da yalnız bırakmıs olmayız!..(Gezenbilir'de yeniyim belki de Anadolu'da da yapıyorsunuzdur haberim yok )
küçük bir öneri Sivas ili Gemerek ilçesi Sızır Kasabası na ait bir kaç fotoğraf yayınlıyorum Kamp için çok ideal bir yer
burada bir etkinlik düzenlemek , sizleri burada aramızda görmek için elimden gelen her türlü yardımda bulunmak için hazırım..
gerek belediye gerek yöre halkı olarak açık bir davette bulunuyorum...
zooteknist58' Alıntı:
öncelikle merhaba etkinlik çok güzel fakat Anadolu'dan katılım yapmak cok buyuk sıkıntı ....
umarım bu tarz etkinlikleri Anadolu'da yaparak buradaki doğa tutkunlarını da yalnız bırakmıs olmayız!..(Gezenbilir'de yeniyim belki de Anadolu'da da yapıyorsunuzdur haberim yok )
küçük bir öneri Sivas ili Gemerek ilçesi Sızır Kasabası na ait bir kaç fotoğraf yayınlıyorum Kamp için çok ideal bir yer
burada bir etkinlik düzenlemek , sizleri burada aramızda görmek için elimden gelen her türlü yardımda bulunmak için hazırım..
gerek belediye gerek yöre halkı olarak açık bir davette bulunuyorum...
merhaba isminizi yazmamışsınız sivasta arkadaşlarımız var sidof olarak Bülent kök başkanlığında onlarla çok organizasyon yapıldı kamplı eski fuar alanında geçen yıldan beri yapmıyorlar. o arkadaşlarla bağlantıya geçebilirsiniz ama tabiki sivas tarafındada arkadaşlar plan yaparlar ise gelmeyi çok isteriz
cidowsky' Alıntı:
merhaba isminizi yazmamışsınız sivasta arkadaşlarımız var sidof olarak Bülent kök başkanlığında onlarla çok organizasyon yapıldı kamplı eski fuar alanında geçen yıldan beri yapmıyorlar. o arkadaşlarla bağlantıya geçebilirsiniz ama tabiki sivas tarafındada arkadaşlar plan yaparlar ise gelmeyi çok isteriz
Hsonu hava kar yagisli gececek, cuma gunu yagis yogun olabilir. Gece -4 gunduz -1 civarinda sicaklik bekleniyor ancak hava acarsa Sarialan -10 bile gorebilir bu sebeple hazirlikli olmak gerek. Az once bilgi geldi su an 30cm civarinda kar varmis, dun bir kac cm yeni kar yagmis. Sonuc itibariyla kis kampi icin kosullar gayet uygun
Benimde dikkatimi çekti Murat hocam Listeyi şöyle bir inceledim.Ben olsam çadırda kalır çadırda yer içer ortamın soğunda kış kampının her saniyesinden zevk almaya bakardım.Umarım güzel bir hafta geçirmeniz dileğiyle.......