<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Gezenbilir 2013 Kış Kampı (16 - 17 Şubat 2013)</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote=".:_WoLKaN_:." data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
.:_WoLKaN_:.' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Arkadaşlar geçen kış için hazırladığım fakat hiç bir etkinliğe katılamadığım 4x4 aracımı (suzuki Grand Vitara) Bu yıl kışa girmeden sattım. Şu an Audi A6 Quattro Karlastikleri takılı aracım var bu araçla Kamp yerine ulaşım sağlamam mümkünmü ? .<br />
Diğer bir konuda sanırım oteller dolu (Yeni bir otelle anlaşılması durumunda bilgi verilecekti) bu durumda eşim ve 5 yaşındaki kızımı kampa getirmem pek mümkün görünmüyor. Cumartesi sabahı istanbuldan hareket için herhangi bir buluşma noktası ve zamanı varmıdır(yer&saat) Kamp noktasını bulamam yada tek başına yolculuk tehlikeli olabilir diye düşünüyorum (Volkan-İst).
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
Merhaba, aracınız gayet rahat gelebilir, Oteller dolu malesef yeni yer açılmıyor bölge çok kalabalık kayaktan ötürü. Cumartesi sabahı herhangi bir konvoy hazırlamıyoruz. Kendi arasında konvoy yapacak arkadaşlarımız var mı bilemiyorum.<br />
Kamp merkezini bulabilirsiniz çok rahat, <br />
<br />
Yol tarifi şöyle: <br />
<br />
Otobandan Bolu doğu çıkışından çıkıp istanbul istikametine dönerek 1,5 2 km kadar gittikten sonra yolun diğer tarafında bulunan kartalkaya sapağından içeriye saparak, kartalkaya tabelalarını takip ediyorsunuz, takribi 17 - 18 km sonra sarıalan yaylasına geldiğinizde otel tabelaları göreceksiniz. tabelalara göre hareket edebilirsiniz. <br />
<br />
<br />
Başka sorunuz varsa çekinmeden sorunuz. <br />
<br />
Selamlar <br />
<br />
Ender</div>