Gezenbilir; 8 Geleneksel Bolu Kış Kampı (25-26 Şubat 2017)

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan COMPETUS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 398
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 92,437


Kamp alanı yanında Goksu tabiat parkında çuvalı 15tl imiş güzel bir kamp dileği ile.

Anlaşılan yaklaşık 150 kişi civarında olucaz. 50 civarında kamp ateşi olur gibi. Sadece hava karardıktan sonra bile ateş başı 2 çuval odun yanar (soğuk durumuna göre) Cuma gününden arkadaşlarında gideceğini hesaplarsak orada odun satacak olan kişinin yeterli stoğu olacak mı? Öğrenme şansımız var mı?



Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 

Mantıklı bir hesap ben yinede garanti olsun gelmeden yol üstü bulabilenler odunlarını alsın gelsin derim en azından bir yada iki çuval sürekli yanacak ateş için boyutuna göre 2 çuval rahat gider bencede, alabilenler riske girmesin derim ben şahsen alıp gelmeyi planlıyorum.

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 




Çadırda kalamayacak olan arkadaşlar kamp alanına 10 dakika mesafede bulunan Baysal Otel'de yarım pansiyon (oda+kahvaltı+akşam yemeği) kişi başı 125 TL'den kalabilirler.

Rezervasyon için 05350265299 numaralı telefondan Serkan Bey'le görüşebilirsiniz. Yoğunluktan dolayı sorun yaşamamak için erkenden rezervasyon yapmanızı tavsiye ederim.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:







Biz 2 kişiyiz. Kartal dan katılmak istiyoruz. Saat 13.30 itibari ile yola çıkmak istiyoruz. Uygun mu sizin için
Merhaba, 07.00 itibariyle mehmetcik vakfinda olacagiz. 06.00 civar kartaldan gecmis oluruz. size uyarsa katilabilirsiniz.

SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 




Evet yarın yola çıkacaklar ben Büyükçekmece den saat 13.30 gibi kızım ve eşimle çıkıyorum cuma akşamı baysal otel cumartesi kampta olmak istiyorum


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Merhaba, biz yarin ogle saatlerinde kampta olacagiz, arzu ederseniz , aksam kampa ugrayabilirsiniz, ates yaniyor olacak ! :smiley:)
 



Evet yarın yola çıkacaklar ben Büyükçekmece den saat 13.30 gibi kızım ve eşimle çıkıyorum cuma akşamı baysal otel cumartesi kampta olmak istiyorum


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yarın kamp yerinde olacağız.Çay içmeye bekleriz.

Selamlar,
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,479
Mesajlar
1,518,543
Kayıtlı Üye Sayımız
172,133
Kaydolan Son Üyemiz
sereze

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR



Geri
Üst