Ynt: Ağaçlı Civarı Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (21-07-2007)
Orkun OK. düzelttim.
Cem, yer bence uygun (Kavacık sapağını geçtikten sonra FSM köprüsüne girmeden önce otoban üzerinde sağdaki boşluk).
Saati bilemiyorum, yarım gün çalışan arkadaşlar var. Geç kalırsak Kemerburgaz Shell'deki grup bizi birazcık bekler herhalde. Erken çıkarsak sorun yok. İşi olmayanlar erken gelip biraz beklesinler olmazsa...
Ya da akşam forumda kararlaştırın, ben yarın bilgisini alırım. akşam foruma katılamıyorum....
Mustafa abi sende bi buluşma yeri yazmışsın şimdi dikkat ettim. Kafaları karıştırdıysam kusura bakmayın ya. Yanlız 13:00 - 13:15 arası Anadolu yakasındsa buluşmak biraz geç olur gibime geliyor. Ben önerdiğim buluşma yeri ve saati için bir imaj koyucam.. Mutabık kalınmazsa kaldırırım.
Gideceğiniz piknik alanından hep beraber dönmek zorunda değilsiniz, yol çok düzgün olduğu için erken çıkmak isteyenler istediği zaman ayrılabilir ama gece göl kenarında ateş başı muhabbetini tavsiye ederim
suavi' Alıntı:
anladığım kadarıyla baya kalabalık olunacak. bu durumda herkes kendi yiyeceğini kendisi getirecek sanırım. 2 sorum olacak. deneyimli arkadaşlar cevaplarsa ilk gelenler için iyi olur.
1- pişmiş veya soğuk yiyecek mi getirmek doğru olur.?
2- organizsayon saat kaç civarı biter.?
Çok istiyordum ama benim gelemeyeceğim kesinleşti.Ama önümüzdeki haftalarda mutlaka katılmak isterim.Merakla resimlerinizi bekliyorum...
İyi eğlenceler...
Arkadaşlar selamlar; acil izmire gitmm gerektiği için bu seferki geziye katılamayacağımı bildirmek isterim. Malum benim iş yri merkezi İzmir. Sizlere iyi eğlenceler diliyorum... Bir sonrakinde en aşta ben gelicem.
bu son dakika işleri yüzünden bende 2 geziye gidememiştim
kendini katılmak için hazırlayıp katılamayınca insan kötü hissediyor
umarım bir daha ki gezide birlikte oluruz işlerinizde başarılar diliyorum.
orkun bey sizede geçmiş olsun umarım çabuk iyileşirsiniz
sevgiler saygılar