Gezenbilir Akçaali Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (21 Şubat 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 87
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,905
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Akçaali Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (21 Şubat 2010)

jan' Alıntı:
Hakan abi yada Alp ankda mı olucaklar onlarda gelsınler yada Ganjavi ailesi yada lada Kerem
Cancım ilgine teşekkür ederim kardeşim.Ben siteye pek girmediğimden gezileri senin gibi sevdiğim dostlardan haber alıyorum.Ben yokum bu gezide ama nasılsa daha çok etkinliğimiz olur.Sağolsun bi abimiz haber verdi mesajını,girmesemde haberdar oluyorum etkinliklerden ama bu mesajını göremesem üzülürdüm,nezaketin,kadirşinaslığın ve gönül dostluğun için tekrar teşekkür ederim vefakar kardeşim ;) ;) :D :D

teşekkür ederim ama uzun zamandır aranızdayım sadece bir köşede sessizce sizlerin bu güzel çıkarsız çok samimi dostluğunuzu ve birlikte gezdiğiniz yaşadığınız güzellikleri izlemek ile yetiniyordum

34Hakan' Alıntı:
Cancım ilgine teşekkür ederim kardeşim.Ben siteye pek girmediğimden gezileri senin gibi sevdiğim dostlardan haber alıyorum.Ben yokum bu gezide ama nasılsa daha çok etkinliğimiz olur.Sağolsun bi abimiz haber verdi mesajını,girmesemde haberdar oluyorum etkinliklerden ama bu mesajını göremesem üzülürdüm,nezaketin,kadirşinaslığın ve gönül dostluğun için tekrar teşekkür ederim vefakar kardeşim ;) ;) :D :D

ayy ayy Hakan abım çok sağol güzel sözlerın için neyse artık bı dahakı gezıye ama kulaklarında bı uğultu,çınlama,tıslama,haşurtu fln olabılır bılkı komutandan fln bahsediyoruzdur ;D ;D ;D ;D

iroqua' Alıntı:
umarım geziniz olabilecek en güzel şekilde gerçekleşir.
bu orgaznizasyon keşke 2 hafta sonra olsa idi çok büyük sorun olmadıkça gelirdim. aracımı yeni aldım ve ufak tefek eksiklikleri var ve subat sonunda servise giricek bu sebepler yüzünden yolda kalmak istemiyorum birdahaki gezide herhangibi bir aksilik olmadığı sürece görüşmek dileğiyle

bence aracınızı buluşma yerınde bırakın bızım araçlardan bırıne misafır olursunuz tabıı sız bılırsınızde

.com' Alıntı:
Hayırlı olsun hoşgeldin aramıza ;)

Çok sağol Necmi abi,bilgi ve deneyim konusunda desteklerinizi beliyorum. Bu arada yarın itibarı ile kazasız belasız iyi yolculuklar, iyi eğlenceler, "yaşlı"danda bir kadeh bizim için de atıver abi ;D ;D ;D

teşekkür ederim can kardeşim sizlerle birlikte ilk gezimde herşeyin eksiksiz olmasını istiyorum, daha bir çok gezi olucak ve fırsatım oldukca aranızda olucağım, gerçi yakın bir zamanda yeni bir gezi palanı daha olucak sanırım, kısmetse o gezide görüşürüz

iroqua' Alıntı:
teşekkür ederim can kardeşim sizlerle birlikte ilk gezimde herşeyin eksiksiz olmasını istiyorum, daha bir çok gezi olucak ve fırsatım oldukca aranızda olucağım, gerçi yakın bir zamanda yeni bir gezi palanı daha olucak sanırım, kısmetse o gezide görüşürüz

Siz merak etmeyin, Ankara ekibi süperdir, siz sadece "bu hafta birşey yapsak mı" deyin yeter. Kısa süre içinde program hazırlanır. :D

evet bunu siteye girdiğim her gün görüyorum, buraya üye olmadan önce yaklaşık 1 sene takip ettim ve aşağı yukarı 7 aydır da üyeyim ve güzel ülkemin her köşesinden güzel insanlar bir arada topanmış ve birbirlerine yardım etmek için yarış halindeler adeta, buna şahit olmak okadar güzelki.
Bu geziye gelmeyi ve sizleri tanımayı çok isterdim fakat aracımda cok büyük olmamakla birlikte bir kaç sorun var ve büyük ihtimal ile pazar günü çalışmam gerekebilir aranızda olamayacağım için üzülüyorum

Yeni farkettim bu gezi organizasyonunu. Bizde geleceğiz büyük ihtimalle.

Biz gelirsek Atila beyler de , Kazım Beyler de gelirler diye düşünüyorum .

01- Zerrin Yiğiter (1 Kişi)
02- Can pektaş (1 kişi) Hyundai Galloper benim iş durumuna göre bı aksilik olmazsa gelıcem
03-Yavuz Çelikel (ben ve oğlum)
04- Mustafa Tezel (3 kişi)
05- Fatih Yıldırım , araç yok
06- Murat (VARHUB) (2 Kişi)
07- Özcan Baran (2 kişi)

Dün görüştüm , Alp de gelecek .

Özcan Abi, çok seviniriz hep birlikte katılmanıza..

Zakof' Alıntı:
Biz gelirsek Atila beyler de , Kazım Beyler de gelirler diye düşünüyorum .

herkese merhaba yaaa samsun yolundaki buluşma noktasına nasıl ulaşırım ostimdeyim araçlar varmıdır oraya kızılaydan da gelebilirim ordan sonrada boş yeri olan arkadaşlara tanrı misafiri olacağım :D ama samsun yoluna gelişim sorun zeriin oraya nasıl ulaşırım biliyormusun tarif edebilecek varmıdır

ceranus' Alıntı:
Özcan Abi, çok seviniriz hep birlikte katılmanıza..

Bir aksilik olmazsa hep beraber katılacağız Zerrin. Atilalar da yeni WJ leri ile gelecekler :smiley: :D ;) ;D

Selamlar,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,796
Kaydolan Son Üyemiz
SemihK

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri