Ynt: Gezenbilir Akçaali Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (21 Şubat 2010)
Hayırlı olsun hoşgeldin aramıza
"Çok yakar, çok kaçar" ZJ 5.2
Hayırlı olsun hoşgeldin aramıza
"Çok yakar, çok kaçar" ZJ 5.2
Cancım ilgine teşekkür ederim kardeşim.Ben siteye pek girmediğimden gezileri senin gibi sevdiğim dostlardan haber alıyorum.Ben yokum bu gezide ama nasılsa daha çok etkinliğimiz olur.Sağolsun bi abimiz haber verdi mesajını,girmesemde haberdar oluyorum etkinliklerden ama bu mesajını göremesem üzülürdüm,nezaketin,kadirşinaslığın ve gönül dostluğun için tekrar teşekkür ederim vefakar kardeşimjan' Alıntı:Hakan abi yada Alp ankda mı olucaklar onlarda gelsınler yada Ganjavi ailesi yada lada Kerem
34Hakan' Alıntı:Cancım ilgine teşekkür ederim kardeşim.Ben siteye pek girmediğimden gezileri senin gibi sevdiğim dostlardan haber alıyorum.Ben yokum bu gezide ama nasılsa daha çok etkinliğimiz olur.Sağolsun bi abimiz haber verdi mesajını,girmesemde haberdar oluyorum etkinliklerden ama bu mesajını göremesem üzülürdüm,nezaketin,kadirşinaslığın ve gönül dostluğun için tekrar teşekkür ederim vefakar kardeşim![]()
![]()
![]()
![]()
iroqua' Alıntı:umarım geziniz olabilecek en güzel şekilde gerçekleşir.
bu orgaznizasyon keşke 2 hafta sonra olsa idi çok büyük sorun olmadıkça gelirdim. aracımı yeni aldım ve ufak tefek eksiklikleri var ve subat sonunda servise giricek bu sebepler yüzünden yolda kalmak istemiyorum birdahaki gezide herhangibi bir aksilik olmadığı sürece görüşmek dileğiyle
.com' Alıntı:Hayırlı olsun hoşgeldin aramıza![]()
iroqua' Alıntı:teşekkür ederim can kardeşim sizlerle birlikte ilk gezimde herşeyin eksiksiz olmasını istiyorum, daha bir çok gezi olucak ve fırsatım oldukca aranızda olucağım, gerçi yakın bir zamanda yeni bir gezi palanı daha olucak sanırım, kısmetse o gezide görüşürüz
Zakof' Alıntı:Biz gelirsek Atila beyler de , Kazım Beyler de gelirler diye düşünüyorum .
ceranus' Alıntı:Özcan Abi, çok seviniriz hep birlikte katılmanıza..