Ynt: Gezenbilir Ankara; Dorukkaya Ormanları Yürüyüşü (03 Nisan 2011)
Doğukan Bey Gezenbilir Ailemize hoşgeldiniz, malzemelerinizi bundan sonra hiç yanınızdan ayırmamanız dileğiyle, sizide aramızda görmekten mutlu oluruz..
Güzel dilekleriniz için teşekkürler..
İyi günler diliyoruz,
Zerrin Yiğiter
Doğu.' Alıntı:
Bu etkinliğe katılmak isterdim cidden .
Siteye yeni üye oldugum için bütün malzemelerim Zonguldakta . Ankaraya getirme fırsatım olmadı . En kısa zamanda malzemlerimi alıp bundan sonraki ilk etkinliğinize katılıcam .
Katılan herkese şimdiden iyi yürüşler , umarım hava güzel olur
merhaba arkadaslar hepinize,
sitenize daha eskiden uye olsamda bi türlü etkinliklere katılamamıştım hep aklımda olsada,
yarınki yürüyüsünüzede maalesef daha onceden planlanmış baska bir organizasyondan dolayı gelemiyecegim
ama bundan sonrakine umarım bende geliyorum
herkese yeniden merhabaaa ve keyifli bir yürüyüş diliyorum yarın
zerrin hanım cok tesekkur ederim ilginiz için,
tabiki bundan sonraki organizasyonlarınızda sizlerleyim,
birde birşey danışacagım benim almak istedigim rumuz aslında
cumburloptu sonradan farkettim yanlıs yazdıgımı bunu düzeltmenin bir yolu var mı acaba?
cumburlop u seviyorum ben, bi harfle birşey degismez ama olsun öyle olursa iyi olur olmassada boyle olması sorun degil
bana cumburlop derseniz olur veya can ben keza
Arkadaşlar merhabalar,
Sayımız 15'e ulaşmadığı için etkinliğe kendi araçlarımız ile gidiyoruz, 2 ya da 3 araç olarak yola çıkarız sanırım, bu durumda buluşma noktamız Batıkent Carrefour yanı Toyota önü saat 07.30 oluyor, sabah görüşmek dileğiyle, selamlar, sevgiler..
Kullanıcı adı düzeltme notunuzu alıyorum, eğer daha önce cumburlop nickini kullanan kimse yoksa elbette değiştirebiliriz, Gezenbilir'de genellikle kendi adlarımız ile hitap ediyoruz birbirimize ama kullanıcı adlarımızı da ezberimize alıyoruz
cunmburlop' Alıntı:
zerrin hanım cok tesekkur ederim ilginiz için,
tabiki bundan sonraki organizasyonlarınızda sizlerleyim,
birde birşey danışacagım benim almak istedigim rumuz aslında
cumburloptu sonradan farkettim yanlıs yazdıgımı bunu düzeltmenin bir yolu var mı acaba?
cumburlop u seviyorum ben, bi harfle birşey degismez ama olsun öyle olursa iyi olur olmassada boyle olması sorun degil
bana cumburlop derseniz olur veya can ben keza
Arkadaşlar teknik bir sorun nedeniyle açtığım konuya şu anda ulaşamıyoruz, bir kaç saat içinde düzeltilecek, şimdilik buradan fotoğraf ve anlatımlarımızı paylaşabiliriz, ben daha sonra asıl konu başlığımıza bu mesajları alacağım..