Ynt: Gezenbilir Ankara; Elmadağ Off-Road Etkinliği (13 Aralık 2009)
[attachment=1]
Tolga sağolsun, üç otuz paraya ;D herkesin camlarını temizledi.... ;D
Meltem (ve tabiki Tolga),
yakaladığınız kareler çok güzel, teşekkürler.....
tolgameltem' Alıntı:
Bu arada plakamı ben çıkardım. Geçen geziden edindiğim tecrübe ile artık plakalarımı söküyorum. ;D
Önceden söyledim sana Tolga,
Piyasadaki veya orjinal plakalıkla bi montaj yöntemi var.....
Sana tarif edicem onu, kesinlikle düşmez....
jan' Alıntı:
benım fotolar yrn akşam eklerım siteye yrn lastık bakıcam da bütün gün, lastiğimi yardımda
gitti güzelim lastik
Can çok geçmiş olsun Can.......
Görseller muhteşem, teşekkürler....
msmt' Alıntı:
Eğlenceli, güzel bir etkinliğin daha yorgunluğuyla rahat yatağıma gidiyorum. Yağmur çamur, rampalar baya yorucu oldu. Birde benim iki kez çamurdan çekilmem vardıki en fazla onlar yordu beni. ;D ;D
Her zaman olduğu gibi, yeni arkadaşlarla tanıştık, yardımlaştık, beraber yemek yedik, mangal yaptık, ıslandık. Ufuk abi sağolsun, her zamanki gibi tam techizat, bir branda ile hem mangala devam ettik, kem korunduk.
Sonrasındaki yemek te süper oldu, eve gidip yemek işide hanımlara kalacaktı. Hep beraber hem muhabbet ettik, hem yedik. Lokantada artık, garsonlar kalksalarda artık bizde eve gitsek diye gözümüzün içine bakıyorlardı, mekanı biz kapatık.
Çamura battık, araçları kıyasladık, herkes hayatından memmundu. TEcrübeli Abilerimizden teknik taktik aldık. Her geziden sonra biraz daha seviyorum bu işi
On kadar resim var elimde malesef yorgunluktan yükleyemeyeceğim, yarına artık.
Mustafa,
Sizin olduğunuz yerde olmak keyif bana.....
Ebru' ya selamlar, kardeşimin gözlerinden öperim...
Fotolar çok güzel... Teşekkürler...
Sağlıcakla...
wastiee' Alıntı:
final çok güzel yerde yapılmış keşke gelseymişiz dedim fotoğrafı görünce
Valla kaçırdın köfteleri felan, güzeldi gerçekten.....
Bu arada, mangalcıyı tavsiye eden Tolga Meltem' e, bana orda jest yapan Ufuk abi ve Kerim' e teşekkürler....
ufukozkan' Alıntı:
Hiç sorma
Baklava diye kandırıldık Sonra neydi o adı unutuyorum bi şey verdiler Kandırdılar
Vezir parmağı gibi bi ismi vardı galiba ;D
Sana önce tatlı geldide, sonradan ağzında acı bi tat bıraktı galiba... hı...? ;D
flying surfer' Alıntı:
Güzel gezi olmuş. Kaçırdık...
Kış uzun...
arsamax' Alıntı:
Bütün fotolar, videolar çok güzel.... Ellerinize sağlık Cenk. Teşekkürler....
.com' Alıntı:
Ben bunu saymıyom bana ne......
Say abi, say......
Ama geri geri....
5.....
4....
3...
2..
1.
ÇıK!!!! ;D ;D
34Hakan' Alıntı:
Abi sana o kadar dedim birine devret şu öğrenci servisi işini diye,çatladığın kadarda oldu bu gezi,çamur,kar,buz ne ararsan mevcuttu.Orman geçişleri için orman muhafaza memuru ahmet,yol çevirmeleri için tonguç,batarsan çekmek için ufuk abi hepsi iyi fikir ama okşan off road kraliçesi ona araba ittirilmez ancak co pilotun yapabilirsin yada okşan fm den istek parça isteyebilirsin.Zaten duyduğuma göre oda emekliye ayrılacakmış artık ;D ;D ;D ;D ;D
Zaten servis araçlarında yaş sınırı var.... Servisçilik için Necmi abi' nin aracı eski ;D
Okşan niye araba itmesinki, hem iter, hm çeker ;D Okşan gibiler hepimizden kuvvetli
Ha...
Kırmızı 9pont topuklu rugan iskarpinleri, file çorapları ve m.deri etekle zor araba itme işi derseniz, bilemem..... ;D
Necmi abi' ye co-pilot yapsak Okşanı, Necmi abi zaten ona kıyıp çamura mamura dalmaz...
pardon
34Hakan' Alıntı:
Bu arada kezban öbür geziye kocaman bir tepsi baklava getirecekmiş,söz verdi.Kezbancım bülbülün çektiği dili belasıymış,gece millet acıkmış ve üşümüşken ev baklavası dermisin.Artık ellerinden öper ;D ;D ;D
Baklava olmadığı yalan.....!!!
Vardı....!!!!
Ben yedim... Tepsiyi bile yaladım.... ;D
etezel' Alıntı:
arkadaşlar çok zevkli oldu gerçekten, uzun zamandır böyle çetin hava şartlarında bu kadar uzun zaman dışarıda kalmamıştım.
Sonrasında çocukta bende hasta oluruz diyordum ama aksine bol oksijenden midir nedir kendimi eskisinden daha iyi hissediyordum.
Valla ben soğuktan cin çarpmışa döndüm.... ;D