KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Gezenbilir Ankara; Elmadağ Off-Road Etkinliği (13 Aralık 2009)
Alp, bu ricanı ben forum kuralları gereği olarak gerçekleştirdim, ama inan çok zamanımı aldı, ne çok mesaj yazmışsın, hiç bir cevabı atlamadan, tüm mesajlara cevap yazmandan dolayı seni kutluyorum
Alfonse' Alıntı:
Bu arada,
Alıntılarımın tek tek, ayrı ayrı çıkması benimde hoşuma gitmiyor...
Sonradan hepsini üçer beşer birleştiriyordum.... "Sil" düğmesi hala ortalarda yok..... Yapamıyorum....
Konuyla ilgili iki pm attım yöneticilere, geride dönmediler şöyle böyle diye....
Düzelmesi lazım.... Bi sürü mesaj için kusura bakmayın lütfen...
abim büyük geçmiş olsun ...
benim gönlüm baş hekimde hemşirelere bi çıtlat
soft işte soft kimse kendini kandırmasın
istanbulunda sana selamı var sakal bıyık yakışmış sana hea
Zerrin ablama ve Ufuk abime şükranlarımı sunuyorum , iyiki varsınız
Ufuk Abi,foruma yeni girebildiğim için gecikmeli de olsa hayırlı olsun diyorum,zaten etkinliklerde gösterdiğin yardımlarla gönlümüzün yönetimindeydin;çok yerinde bir karar olmuş,başarılar.Bundan sonra yardım anlamında üzerime düşen bir görev olursa memnuniyetle yardıma her zaman hazırım...
Necmi Abi,bana nazar değdirdin ya,yollamaz dedin dedin gerçekten her zaman ilk resim ekleyen ben ebatı büyük olan resimleri küçültemiyorum...İş yogunlugu ve derslerim nedeniylede uğraşamıyorum....Ama geç olsun gene de ekleyeceğim
ferdane gül' Alıntı:
Ufuk Abi,foruma yeni girebildiğim için gecikmeli de olsa hayırlı olsun diyorum,zaten etkinliklerde gösterdiğin yardımlarla gönlümüzün yönetimindeydin;çok yerinde bir karar olmuş,başarılar.Bundan sonra yardım anlamında üzerime düşen bir görev olursa memnuniyetle yardıma her zaman hazırım...
Sizlerle tanışmaktan bende çok memnun oldum, inşallah bundan sonra birçok gezide hep birlikte keyfli zamanlar geçiririz. Ofise muhakkak bekliyorum, muhabbet ederiz. Eşiminde çok selamı var, botlarını da geçen sene ayakkabı dünyasından almış ama 44 numarası varmıdır bilmiyorum bi bak istersen... Jeep'i ne yaptınız bu arada aldınız mı merak ettim. En yakın zamanda görüşmek dileğiyle...