Gezenbilir Ankara; Elmadağ Off-Road Etkinliği Duyurusu (13 Aralık 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 114
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,333
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir Ankara; Elmadağ Off-Road Etkinliği Duyurusu (13 Aralık 2009)

Yok yok sana kurşun dökmeyiz merak etme kurşunları okşana saklıyoz çok cazibeli bir arkadaş nazar değmesin diye :D :D :D

Çok da istememe rağmen gelemiyorum kısmet işte başka bahara etkinlik bitmiyor biz bitmiyoruz hepinize şimdiden iyi eğlenceler eğer bir son dakika değişkeni olursa kaçarım yine de belli olmaz ismimiz listeden silindi diye almamazlık etmezsiniz herhalde aranıza ;)

Etiketler

Ya okşan,Tonguç gelmiyo mu?

.com' Alıntı:
Yok yok sana kurşun dökmeyiz merak etme kurşunları okşana saklıyoz çok cazibeli bir arkadaş nazar değmesin diye :D :D :D

Çok da istememe rağmen gelemiyorum kısmet işte başka bahara etkinlik bitmiyor biz bitmiyoruz hepinize şimdiden iyi eğlenceler eğer bir son dakika değişkeni olursa kaçarım yine de belli olmaz ismimiz listeden silindi diye almamazlık etmezsiniz herhalde aranıza ;)

abi gelsen benim cj ye bindircem seni

ozanyur' Alıntı:
abi gelsen benim cj ye bindircem seni

Ozan senle hiç biraraya gelemedik değilmi neyse senin mevsim geldi kısmet başka bir etkinliğe olmadı ikimiz bir etkinlik düzenleriz hele bir de şu lastik sorununu çözeyim de

(Bana bak sakın dalga geçme benle makineye yedek bir set AT ya da MT almayı planlıyorum alışveriş duygusal sebeplerle yılbaşı sonrasına kalsa da makine yeni pabuçlar görecek ;) )

.com' Alıntı:
Ozan senle hiç biraraya gelemedik değilmi neyse senin mevsim geldi kısmet başka bir etkinliğe olmadı ikimiz bir etkinlik düzenleriz hele bir de şu lastik sorununu çözeyim de

(Bana bak sakın dalga geçme benle makineye yedek bir set AT ya da MT almayı planlıyorum alışveriş duygusal sebeplerle yılbaşı sonrasına kalsa da makine yeni pabuçlar görecek ;) )

Necmi abi lastikleri almadan önce bana haber ver tanıdık var.Fiyat alırız.Murat'a(Varhub) çok uygun Bf almıştık.

tolgameltem' Alıntı:
Necmi abi lastikleri almadan önce bana haber ver tanıdık var.Fiyat alırız.Murat'a(Varhub) çok uygun Bf almıştık.

İyi olur bizim lastikçilerden bir fiyat toplar sonra senle konuşuruz bakalım benim lastikçiler beni ne kadar kazıklıyormuş ;)

arsamax' Alıntı:
Merhaba Zerrin Hanım,

Bende maalesef am telsiz yok, bir telsizim var ama o da fm. Telsiz kesin gerekli mi gidip bi tane alıyım mı? Hangisini önerirsiniz Motorola T7 veya T5 iyimidir?

Piyasadaki Pmr' ların çoğu iş görüyor....

Aselsan Cobra' lar da verimli....
Beko' yuda tavsiye ederim... Ben, Pmr' ımı almadan önce araştırma yaparken hakkında çok olumlu yorumlar okumuştum...
Fakat Motorola T5' te karar kıldım... Çok şık bi makina... İşinide iyi yapıyor...
Sadece mikrofonu çok hassas,
Konuşrken ağzınızdan 10 cm. kadar uzak tutmanız daha net duyulmanızı sağlıyor...

Zerrin' in makinasıda çok güzel. O da tavsiyemdir...

Cb' ler için lisans kalktığı için peynir ekmek gibi satılıyor şu aralar. AM ve FM çalışnların fiyatlarıda çok uygun bu aralar.
Fm Cb' niz olduğuna göre araçta gerekli anten, besleme v.s. tesisat var...
İkinci elde olsa AM ide olan bi CB almanızı tavsiye ederim...

Ama,
Halk bantları çok kalabalıklaştı. Gelecek UHF' de diye duydum....

Sağlıcakla...

Yarınki gezide herkese keyifli sürüşler dilerim. Kendi aracımla geleceğim gezileri iple çekiyorum :smiley:

Alp bak avatar değişti bu arada :p

Alfonse' Alıntı:
Piyasadaki Pmr' ların çoğu iş görüyor....

Aselsan Cobra' lar da verimli....
Beko' yuda tavsiye ederim... Ben, Pmr' ımı almadan önce araştırma yaparken hakkında çok olumlu yorumlar okumuştum...
Fakat Motorola T5' te karar kıldım... Çok şık bi makina... İşinide iyi yapıyor...
Sadece mikrofonu çok hassas,
Konuşrken ağzınızdan 10 cm. kadar uzak tutmanız daha net duyulmanızı sağlıyor...

Zerrin' in makinasıda çok güzel. O da tavsiyemdir...

Cb' ler için lisans kalktığı için peynir ekmek gibi satılıyor şu aralar. AM ve FM çalışnların fiyatlarıda çok uygun bu aralar.
Fm Cb' niz olduğuna göre araçta gerekli anten, besleme v.s. tesisat var...
İkinci elde olsa AM ide olan bi CB almanızı tavsiye ederim...

Ama,
Halk bantları çok kalabalıklaştı. Gelecek UHF' de diye duydum....

Sağlıcakla...

Merhaba Alp Bey,

Bendeki el telsizinin arkasında FM bandı yazıyor ama aracımda herhangi bir tesisat yok, işime yaramaz diye yanıma almadım ama aşağıda size resmini yolluyorum. Eğer işine yarar derseniz sabah alıp getiriyim. Eğer bu olmazsa bir sonraki geziye bende bir motorola t5 almak istiyorum.

Görüşmek üzere...

B1000461131.jpg

arkadaşlar saat çok geç oldu, benim yarın gelememe ihtimalim var, çok gelmek istiyordum ama gelemezsem iyi eğlenceler size.

belki de öğlene doğru gelirim, duruma bağlı -- belli olmaz hiç :smiley: bir şekilde bulurum sizi oralarda

PrometheusTR' Alıntı:
Yarınki gezide herkese keyifli sürüşler dilerim. Kendi aracımla geleceğim gezileri iple çekiyorum :smiley:

Alp bak avatar değişti bu arada :p

Onur günaydın....

Valla iyi olmuş.... ;) Atlamadın görüşlerimi, sağol..... :smiley:
Hem İngilişdi o avatar ;) ;D

Ben çok heveslendim sana şu araba bulma işine...
Çabuk karar verme/vermeyelim, en doğru makineyi bulalım sana.... ;)

(Dün sana baktığımız son arabada başımıza gelenler aklıma geldikçe gülmekten göbeğim zıplıyor ;D ;D ;D)

arsamax' Alıntı:
Merhaba Alp Bey,

Bendeki el telsizinin arkasında FM bandı yazıyor ama aracımda herhangi bir tesisat yok, işime yaramaz diye yanıma almadım ama aşağıda size resmini yolluyorum. Eğer işine yarar derseniz sabah alıp getiriyim. Eğer bu olmazsa bir sonraki geziye bende bir motorola t5 almak istiyorum.

Görüşmek üzere...

Cenk,
Ben katılmayacaktım, gece sağlam bi uyuyakalma yaşamışım bilgisayar başında... ;D Erken kalktım yani, ani bi kararla gelmeler felan... ;D

Ben telsizciliğin daha -A- harfindeyim. Cihazı getirirsen iyi olur. Çok iyi anlayan arkadaşlar var... Soruların varsa keyifle cevap verirler.

Am Fm Uhf v.s. Cb alsan bile Pmr' da gerekli bence. Gezilerde herkeste Cb olmadığı için Pmr iletişimide gerekebiliyor. Eğer hem Cb hem Pmr kullanmaya koşulların müsaitse,
iyi olur.

T5 bence gerçekten doğru seçim...

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Yarın öğlene bende bir cee derim,

;D Chikai uchi ni moo ichido aimashoo ;D

wastiee' Alıntı:
arkadaşlar saat çok geç oldu, benim yarın gelememe ihtimalim var, çok gelmek istiyordum ama gelemezsem iyi eğlenceler size.

belki de öğlene doğru gelirim, duruma bağlı -- belli olmaz hiç :smiley: bir şekilde bulurum sizi oralarda

OOff....

Oldu mu şimdi ya....... :-[
Görüşürüz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,969
Kaydolan Son Üyemiz
profdrengnsylkn

SON KONULAR

Geri