Ynt: Gezenbilir Ankara; Elmadağ Off-Road Etkinliği Duyurusu (13 Aralık 2009)
Cenk merhaba, 9 aylık kızın ile etkinliğe gelmen kış günleri hariç hiç bir sorun yaratmaz, ancak bu etkinliğimizi sadece açık arazide yapacağımızdan, havanın o gün oldukça soğuyacağından, büyük olasılıkla yağış nedeniyle ateş yakmamızın bile zor olacağını düşündüğümden kızını koruyamayacağını ve rahatsızlanabileceğini düşünüyorum. Bunları göz önüne alarak getirmemeni uygun buluyorum, havalar ısındıktan sonra yada kapalı ortamlarda yapacağımız her türlü etkinliğimize onu da getirebilirsin ...
Cenk merhaba, 9 aylık kızın ile etkinliğe gelmen kış günleri hariç hiç bir sorun yaratmaz, ancak bu etkinliğimizi sadece açık arazide yapacağımızdan, havanın o gün oldukça soğuyacağından, büyük olasılıkla yağış nedeniyle ateş yakmamızın bile zor olacağını düşündüğümden kızını koruyamayacağını ve rahatsızlanabileceğini düşünüyorum. Bunları göz önüne alarak getirmemeni uygun buluyorum, havalar ısındıktan sonra yada kapalı ortamlarda yapacağımız her türlü etkinliğimize onu da getirebilirsin ...
arsamax' Alıntı:Merhaba Arkadaşlar,
Pazar günü bende eşim, muhtemelen bir arkadaşım ve 9 aylık kızımla katılacağım. İlk defa katılacağımız ve 9 aylık bir kızımız olduğu için getirmemiz gereken ekstra şeyler hakkında tavsiyelerinizi alabilirsem çok memnun olurum. Geçeceğimiz rotada bebek olması sıkıntı yaratırmı acaba? Aranızda olmaktan ve sizlerle tanışmaktan büyük mutluluk duyacağım.
Görüşmek dileğiyle,
Cenk ÖZATAY
(532) 414 48 56