Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği (15 Şubat 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 575
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 75,686
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği (15 Şubat 2009)

Şenlik tadında ve kalabalık grupla yapıldığı için çok keyifli geçtiği belli. Emeği geçenlere teşekkürler..

Etiketler

discovery-V8' Alıntı:
Arkadaşlar katılan herkese teşekkürler , ben bugün off-road ı bıraktım , 4x4 çift kabin bir kamyonet arıyorum , birde Enduro motor. ;)

Selamlar
Yavuz abi off road da son nokta anlamınamı geliyor ;)

Çok güzel bir gezi olmuş paylaşım için teşekkürler........

güzel bir gezi olmuş paylaşımın devamını diliyoruz...

Çok keyifli bir aktivite olmuş, paylaşım için teşekkürler... Fotoğraf ve film çekenlerin ellerine sağlık.

Ankarada ki dostlarımızı bu güzel etkinlikten dolayı kutluyor , selam ve sevgilerimi gönderiyorum.

çok güzel bir etkinlik olmuş,paylaşım için teşekkürler,
bu arada o mavi CJ6 çok güzel görünüyor,lastikleri kaç inch acaba??? :smiley:

hunter_34' Alıntı:
tarık abi bizim gezide bize sıkı bir fotoğrafcı gerekiyor sanırım yaa birde ne geldi aklıma abi biz topluca foto çektirmeye kalksak fotoğraf karesine nasıl sıcazzz:smiley:))

ancak uyduda çekilebilier herhalde ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Arkadaşlar katılan herkese teşekkürler , ben bugün off-road ı bıraktım , 4x4 çift kabin bir kamyonet arıyorum , birde Enduro motor. ;)

Selamlar
Sen Enduroyu al, Hiluxla götürürüz parkura onu merak etme ;D

yunus bager' Alıntı:
Yavuz abi off road da son nokta anlamınamı geliyor ;)

Yunus bana öyle göründü , kafayı gözü yarmadan kullanabilirsem süper eğlenceli bişey, Bizler at arabası kullanıyorsak, Endurocular direk at a biniyor aradaki farkı sen tahmin et. ;D

keyifli gezi olmuş paylaşım için çok teşekkürler CJ'in videosu çok güzel

Arkadaşlar çok güzel gezi olmuş ellerinize,ayaklarınıza,tekerlerinize sağlık. Yalnız ortada hiç masa göremedim herkes masa götürmeyi unutmuşmu?

IMG_2737-1.jpg

DynamicPhoto HDR Trial www.mediachance.com

Çok güzel bir gezi olmuş. Paylaşım için teşekkürler. Katılan ve emek veren herkesin eline yüreğine sağlık.

Paylaşım için teşekkürler devamını bekliyoruz ;D

discovery-V8' Alıntı:

Selamlar

Yavuz abi çift kabini sadece motorunu taşımak için mi istiyorsun. Senin gibi tecrübeli bir gözle toyota'nın arazi performansı nasıl. Yani benim hilux'un üzerinde çalışmaya değermi. Tabiki umutcelikel de yorum yapabilir.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,031
Kayıtlı Üye Sayımız
166,774
Kaydolan Son Üyemiz
uralkanalizasyon

SON KONULAR

Geri