Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği Duyurusu (15 Şubat 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 361
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 53,793
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği Duyurusu (15 Şubat 2009)

fastjunkie' Alıntı:
abi bu sendeki ve umut abideki "naz" katsayısı ne olacak ya ;D ;D

Tabi gölü ve çamuru duydun heyecanlandın, birde kar yağarsa buzlu rampada tamam olur ;D

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği Duyurusu (15 Şubat 2009)

Her hafta her hafta zor gibi gözüküyor şile suzuki gezisi,Aladağ peşinden Akçakoca bakalım hayırlısı gün doğmadan neler doğar.

O polonun dili olsada konuşsa :smiley: Taş toprak çakıl nerelere sokuyorsun onu Zerrin. Ver onu kafa kafaya al bir suzuki jimny ..Araçta ızdıraptan kurtulsun ;)

Geçen sefer 14 Ocakta dönmek zorunda kaldım. O nedenle gelemedim etkinliğe.

Ankara grubu çok aktif, muhtemelen mart ayındada bir etkinlik yaparsınız diye düşünüyorum. :smiley:

ceranus' Alıntı:
Evet Sedat, geçen etkinliğe neden gelmedin diyordum bende ???

bi aksilik olmazsa bende gelmeyı düşünüyorum 15 şubat daki geiziye cj6ımla bakalım inşallah

Uğurcum, ben kıyamıyorum Poloya, polomda bana kıyamıyor bakarmısın ;D biraz toparlanayım, istiyorum bende ama polomu vermeden tabii ;)

Jeep34' Alıntı:
O polonun dili olsada konuşsa :smiley: Taş toprak çakıl nerelere sokuyorsun onu Zerrin. Ver onu kafa kafaya al  bir suzuki jimny ..Araçta ızdıraptan kurtulsun ;)

Listeye kayıt alıyorum o zaman Can,

Yavuz baktım da hala kaydetmemişsin kendini, çok geç artık senin için ben kayıt aldım seni ;D

01- Mustafa Kemal Güner (? Kişi) - Defender 110
02- Zerrin Yiğiter            (1 Kişi) - Polo
03- Ozan Yurdakul          (2 Kişi) - CJ 5
04- Fatih                       (1 Kişi) - Binek Araç
05- Eren BALABAN         (2 Kişi) - CJ 5
06- Onur KOLÇAK           (2 Kişi) - Toyota Hilux
07- Can Pektaş               (1 Kişi) - CJ 6
08- Y.Yavuz                   (1 Kişi) - Disco 
09-

Mehmet Emin Abi de katılıyor :smiley:

02- Zerrin Yiğiter (1 Kişi) - Polo
03- Ozan Yurdakul (2 Kişi) - CJ 5
04- Fatih (1 Kişi) - Binek Araç
05- Eren BALABAN (2 Kişi) - CJ 5
06- Onur KOLÇAK (2 Kişi) - Toyota Hilux
07- Can Pektaş (1 Kişi) - CJ 6
08- Y.Yavuz (1 Kişi) - Disco
09- Mehmet Emin Aydın (1 Kişi) - GD 300 Mercedes
10-

ekip yine işbaşında...

birde kar yağsa ne gezi olur ama

Ertürk başka taraflara kaymışsın bu akşam misafir vardı pek fazla gezinemedim buyur misafirlerin yediği senin hakkını ayırdım.[attachment=3][attachment=3]

offff güvece bak
gece gece nerden gördüm ben bunu acıktım valla, şimdi işin yoksa mutfağa git yemek hazırla yada seyyar köftecim duruyomudur acaba cebecide bu saatte gidip tavuk köfte bari yiyim

mezeci_67' Alıntı:
Ertürk başka taraflara kaymışsın bu akşam misafir vardı pek fazla gezinemedim buyur misafirlerin yediği senin hakkını ayırdım.

Abi sen yemekteyiz miydi neydi yarışma var ona katılsana , havada karada götürürsün birinciliği ;D

Gece gece iş çıkardın valla başımıza, gelsin kilolar ;D

valla bu saatte tost yapıyorum
göbek aldu gitti başını cj nin direksiyonuna çarpıyo artık ;D
adnan abi hakkaten katılsana sen yemekteyize
adam gib bir yemek yesin garibanlar

Yemekteyiz' e gideriz abuk subuk konuşurlar bir tanesi ortaya kıl tüy atar işli güçlü yaparlar adamı yoksa arkadaşlar yarışmaya katıl diyorlar dostlarıma yemek ve mezeler yapmak benim daha çok hoşuma gidiyor....

Bu sefer hastada olsam yerdede sürünsem gelicem ! Can taa Japonyalardan gezi yok mu diye soryordu :smiley:

02- Zerrin Yiğiter (1 Kişi) - Polo
03- Ozan Yurdakul (2 Kişi) - CJ 5
04- Fatih (1 Kişi) - Binek Araç
05- Eren BALABAN (2 Kişi) - CJ 5
06- Onur KOLÇAK (2 Kişi) - Toyota Hilux
07- Can Pektaş (1 Kişi) - CJ 6
08- Y.Yavuz (1 Kişi) - Disco
09- Mehmet Emin Aydın (1 Kişi) - GD 300 Mercedes
10- Eren - Can ATAÇ (2 kişi) - Suzuki Vitara

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,031
Kayıtlı Üye Sayımız
166,775
Kaydolan Son Üyemiz
rouge7336

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR