Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği Duyurusu (15 Şubat 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 361
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 53,929
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği Duyurusu (15 Şubat 2009)

fastjunkie' Alıntı:
yavuz abi beni bu kadar ezikliyosun bu mübarek aşure ayında, ben mübarek insanımdır, bişi gelecek gezide disconun başına bisikletle katılacaksın sonraki gezilere töbe bismillah. bak demedi deme.
;D ;D ;D ;D

;D ;D

Yok yahu bişey demedim , ürkütme beni gelmem bak geziye yanlız kalırsın, unutur giderler seni ıssız köylerde ;D

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği Duyurusu (15 Şubat 2009)

ozanyur' Alıntı:
abi erenle bende maxxis mudder var bir halta yaramıyor
hatta eren geçenki gezide kaymış sanırım
biz asfalttada kayarız bu lastiklerle

bu akşam üzeri erenin arabayı ferhata bıraktık
önümüzdeki aylar için de diff lock taktıralım diyoruz ondan sonrada lastik değiştiriirz artık seneye kışın kaymadan geliriz peşinizden

Ben Eren leri karıştırıyorum ama mt ler genelde buzda yol tutmaz ama camurda yapar şovunu.

evet sanırım biz bahar da yapıcaz shovu
abi eren yarıya kadar çamurun içinden winçleyerek çıkardığın arkadaş cj 5 i olan

ozanyur' Alıntı:
evet sanırım biz bahar da yapıcaz shovu
abi eren yarıya kadar çamurun içinden winçleyerek çıkardığın arkadaş cj 5 i olan

hee eren alço'yu diyorsun sen ;D
"tabi canııım, çikolatasız viski olur mu hiiiiç ahhahahaa" ;D

evet abi ta kendisi

discovery-V8' Alıntı:
Ben Eren leri karıştırıyorum ama mt ler genelde buzda yol tutmaz ama camurda yapar şovunu.

Yavuz selam
Sanırım diğer Eren benim (başka varsa kıyıda köşede çıksın ortaya ;D) henüz tanışma fırsatımız olmadı ama 15 şubatta beraber olmayı çok isterim,eymir yürüyüşünde Kerimle kulaklarını çınlattık biraz.Umarım gelebilirsinde güzelce çamura batarız :smiley:

erenatac' Alıntı:
Yavuz selam
Sanırım diğer Eren benim (başka varsa kıyıda köşede çıksın ortaya ;D) henüz tanışma fırsatımız olmadı ama 15 şubatta beraber olmayı çok isterim,eymir yürüyüşünde Kerimle kulaklarını çınlattık biraz.Umarım gelebilirsinde güzelce çamura batarız :smiley:

suzikinin ilk maceraları olucak galiba

Ozan suzukiyle aracı aldığımın ertesi günü hatrı sayılır bir macera (veya rezillikmi desem?? ;D) yaşadım zaten,gece 12 sabah 7.30 arası saplandığımız yerden çıkmaya çalışıp durduk! Sonunda bulduğumuz bir traktörcüyü yatağından kaldrarak evlerimize dönebildik.Ama bu hafta Ahmet abiyle yükseltme işini halledip biraz daha makul lastikler takıp geziye öyle katılmayı planlıyorum,bir aksilik olmazsa..

geçmiş olsun :smiley: bu traktörlerde olmasa halimiz ne olurdu bilmiyorum benide kurtarmıştı bir kere
ahmet abi yapmıştır onu güzelce gezide rahat rahat çamura batarız artık

Hem batarız hemde çıkarız umarım ;D

Merhaba arkadaşlar Ben yeni üyeyim ilk kez katılıcam Daha önceki deneyimlerim en fazla iki araba olmuşdu. Batıp çıkıcaksak çamur yutacaksak bence süper olur :smiley: kazma kürek ne varsa yanıma alayım ...

hoşgeldin ufuk özkan.. ne varsa al, mkg nin nereye sokacağı belli olmuyor :smiley:

hoşgeldin ufuk özkan.. ne varsa al, mkg nin nereye sokacağı belli olmuyor :smiley:
Teşekkür ederim Hoşbulduk Güzel ve eğlenceli olacak :smiley:

fatih neden son 2 gezidir, 2 kişi yazıdığım halde katılım sayıma, inatla beni 1 kişi olarak gösteriyorsun arkadasım ;D

Onurum merhaba umarım herşey yolundadır.

Pazartesi günü sanıyorum ondan. Düzeltdim sevgiler.

Bu arada geçen sefer geride kalıp yanlış yola sapan ekipte bende vardım. Bir dahaki sefere kısa metrajlı bir film bile çevrile bilir orda. Filmin adıda

'' Karanlık ve sessiz köyde manevra '' diye. :smiley:

Listede elbette ufak tefek hatalar düzeltmeler olabilir. Bildirirseniz mesajı görünce düzeltirim. 

Sevgiler saygılar sunarım.

Listemizin son durumu

01- Mustafa Kemal Güner (2 Kişi) - Defender 110
02- Zerrin Yiğiter (1 Kişi) - Polo
03- Ozan Yurdakul (2 Kişi) - CJ 5
04- Fatih (1 Kişi) - Binek Araç
05- Eren BALABAN (2 Kişi) - CJ 5
06- Onur KOLÇAK (2 Kişi) - Toyota Hilux
07- Can Pektaş (1 Kişi) - CJ 6
08- Y.Yavuz (4 Kişi) - Disco
09- Mehmet Emin Aydın (1 Kişi) - GD 300 Mercedes
10- Eren - Can ATAÇ (2 kişi) - Suzuki Vitara
11- Ufuk Ozkan (2 Kişi) - CJ 6
12- Ender (1 Kişi) - Binek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,033
Kayıtlı Üye Sayımız
166,777
Kaydolan Son Üyemiz
utkuberks

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri