Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği Duyurusu (15 Şubat 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 361
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 53,997
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği Duyurusu (15 Şubat 2009)

Liste son hali ;

[attachment=1]

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği Duyurusu (15 Şubat 2009)

Arkadaşlar 8 Şubat 2009 boş geçmesin diye Tabanway Off-Road yapacağız, linke buyrun

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=24192.msg195487#msg195487

Sende gel Onur :D

Arkadaşlar son dönemde işler beni çok bunalttı, arazi ye çıktığım anda çok sert yapacağım ona göre hazırlıklı gelin ;D ;D

jargondeath' Alıntı:
Liste son hali ;

[attachment=1]

umut nerdesin sende gelllllll ;D ;D ;D

passat'da beni çok bunalttı ben passatla gelip onunla hart off road yapıcam ;D
en sonda ortaya koyar üzerinden atlarız ateş falanda yakarız etrafına zevkli olur ;D

Mustafa Abi, çok sıkı hazırlanıyorsun desene ;D

MKG' Alıntı:
Arkadaşlar son dönemde işler beni çok bunalttı, arazi ye çıktığım anda çok sert yapacağım ona göre hazırlıklı gelin ;D ;D

ceranus' Alıntı:
Mustafa Abi, çok sıkı hazırlanıyorsun desene ;D

Zerrin Dere boyu kavaklar deyip dereye dalacağım allah sonumuzu hayır ede, artık kaç aks elde kalır bilmem :smiley:

Kaldığın yerde burdan yardıma geliriz gelemesekte gönlümüz sizinle...

Oldumu bak Adnan Abi, güzel menülerinle birlikte senide aramızda görmek istiyoruz :smiley:

Bu hafta Akçakoca'dayız her hafta geziyoruz işlerimizi ayarlarsak gelebileceğimizi söylemiştim fakat gelemesemde size sürpriz bir menü gönderirim..

Mustafa Abi ,ARB hortumlarını tamir etti galiba.;D

mezeci_67' Alıntı:
Bu hafta Akçakoca'dayız her hafta geziyoruz işlerimizi ayarlarsak gelebileceğimizi söylemiştim fakat gelemesemde size sürpriz bir menü gönderirim..
Abi sen gelirsen direk geliyorum ben baraj gezisine...İrmik helvası yiyecem ellerinden ;D ;D ;D

İrmik helvası Aladağ gezisindeydi bu seferki yeni alışılmışın dışında...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,033
Kayıtlı Üye Sayımız
166,779
Kaydolan Son Üyemiz
irfan_211

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri