Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği Duyurusu (15 Şubat 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 361
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 54,125
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği Duyurusu (15 Şubat 2009)

Eren üstad merhaba,

Can yetişicek o zaman etkinliğe değilmi ?

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği Duyurusu (15 Şubat 2009)

Kesinlikle sadece dostlara yapılanlardan tam not alırsın Adnan Abi, ekran önünde yapacağın yemekler yarışma dışı olmalı ki beğeniler sunulsun, garip bir kutu şu beyaz cam

Merhaba Çok önemli bi sorun olmazsa gelmek istiyoruz Eşim müsait olursa 2 kişi Cj6

Listemizin son durumu

01- Mustafa Kemal Güner (? Kişi) - Defender 110
02- Zerrin Yiğiter            (1 Kişi) - Polo
03- Ozan Yurdakul          (2 Kişi) - CJ 5
04- Fatih                      (1 Kişi) - Binek Araç
05- Eren BALABAN        (2 Kişi) - CJ 5
06- Onur KOLÇAK          (2 Kişi) - Toyota Hilux
07- Can Pektaş              (1 Kişi) - CJ 6
08- Y.Yavuz                  (1 Kişi) - Disco 
09- Mehmet Emin Aydın  (1 Kişi) - GD 300 Mercedes
10- Eren - Can ATAÇ      (2 kişi) - Suzuki Vitara
11- Ufuk Ozkan              (2 Kişi) - CJ 6

Can Japonya'dan dönüyor sanırım, ayağının tozuyla Off-Roada dalacak

jargondeath' Alıntı:
Eren üstad merhaba,

Can yetişicek o zaman etkinliğe değilmi ?

ceranus' Alıntı:
Can Japonya'dan dönüyor sanırım, ayağının tozuyla Off-Roada dalacak

Evet 15 ine doğru burada olacak inşallah Gelir gelmez doğru kampa

Katılım sayısı artıyor 4X4 lerin donanımına ve arazi şartlarına göre kulvar seçimi yapacağız, nasıl bir kulvar arzu edersiniz ?? batalım hemen çıkalımmı yoksa batalım nasıl çıkablirsek çıkalımmı ??

Valla bana fark etmez battı balık yan gider,nasıl olsa sen kurtarırsın Mustafa abi ;D

abi bende diferansiyel kilidi ve winç yok ellerinize kalırım şimdiden söyleyim

mustafa abi ben zurnanın son deliği olarak da olsa fikrimi belirtmek istiyorum , bence doğa gezisi şeklinde olursa (orman yolundan vb..) yolun sonu olarak da zor bi etaba ulaşırsak hem yol sonunda oynayarak hem de mangalımızı yaparak kurtlarımızı dökebiliriz. hem biraz güzellik görürüz hem de gezinin sonunda kendimizi mangal ve offroad la ödüllendiririz. tabi bilmiyorum arazi ve bölgenin yapısı böyle birşeye uygun mu . demek istediğim 4x2 lerin de kendini deneyebileceği yanında hafif bir parkur da barındıran bir yerler olsa süper olur bence ;D hani 4x2 hafif arazici arkadaşlarımız için söylüyorum yoksa bana ne ...
onlar da kamber bozabilsinler
;D ;D ;D
uzun gezmeli hafif çamurlu, yanında mudaili olarak eğimli bataklıklı biryer de olsa süper olur bence..

Senin meşhur buzlu rampada karlar erimiş gider orayı deneriz, çıkabiliyormuyuz diye ;D mangalıda tepeye kurarız çıkamayan aç kalır ;D

çıkamayan yayan çıksa oluyomru abi ;D
olmuyosa ben yanıma bisküvi alıcam

ozanyur' Alıntı:
çıkamayan yayan çıksa oluyomru abi ;D
olmuyosa ben yanıma bisküvi alıcam

Rampa zaten asfalt buz eriyince bir numarası kalmamıştır ;D

Birde köy vardı içinde kayboduk, karanlık ve kar yağışı altında , tüm gpsler kaput, telefon çekmiyor sokaklar daracık bizim kocaoğlanlar manevra yapamıyor, bir sokağa girip çıkmaz olduğunu görünce 4 arabayı geri çevirmek off-road dan bile zor, gidip o köyde bidaha kaybolabiliriz baya güzel bir maceraydı.

yavuz abi beni bu kadar ezikliyosun bu mübarek aşure ayında, ben mübarek insanımdır, bişi gelecek gezide disconun başına bisikletle katılacaksın sonraki gezilere töbe bismillah. bak demedi deme.
;D ;D ;D ;D

hakkaten yahu ne güzeldi o macera kimse yok köyde, korku filmi gibi
arazi kabiliyetine bişi demem ama genişliğine konforuna ve büyüklüğüne laf ettirmem benim hilu'mun
;D

abi erenle bende maxxis mudder var bir halta yaramıyor
hatta eren geçenki gezide kaymış sanırım
biz asfalttada kayarız bu lastiklerle

bu akşam üzeri erenin arabayı ferhata bıraktık
önümüzdeki aylar için de diff lock taktıralım diyoruz ondan sonrada lastik değiştiriirz artık seneye kışın kaymadan geliriz peşinizden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...