Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (22 Kasım 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Alfonse Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 292
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 54,180
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (22 Kasım 2009)

cemtascioglu' Alıntı:
fazla zor bır parkur degıl galıba dimi sedat sen ankaradanmı gelıceksın

Zor değil ben o yüzden FJ40 ı götürmeyeceğim ;D
Ben Ankara gölbaşında yaşıyorum.

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (22 Kasım 2009)

Bu kuralları uygulayıp, çevremizdekileri de bilinçlendirmek hepimizin görevi olmalıdır.

''Off-Road Gezilerimizin'' paylaşıldığı bu bölümde, ancak Manifestoya uyan geziler, anlatımlar ve fotoğraflar paylaşılabilir. Manifestoya uymayan gezilerin paylaşımı Yönetim tarafından forumdan kaldırılacaktır.

Gezenbilir “Doğaya Saygılı Off-Road” Manifestosu

Manifestoyu Hazırlayanlar: Nadir Uğurlular (Orman Mühendisi), Yaşar Ergün (Yrd. Doç. Dr.), Mustafa Kemik, Uğur Kalaycı, Sedat Açıl, Mert Kiğılı, Murat Can Yoluker[/size]
[/size]

Etkinliğin adı Güvenç old. göre oraya gidiliyor herhalde.

İşlerimi bitirirsem bu gece Ankara da olacağım. Yarın bilgilendireceğim gelip gelemeyeceğimizi.

Görüşmek üzere.

hsbasar' Alıntı:
Zor değil ben o yüzden FJ40 ı götürmeyeceğim ;D
Ben Ankara gölbaşında yaşıyorum.
Sana uygun yerler buluruz

Ben gelemiyorum .. C.tesi ,pazar dershane var .. :-X :-[ :-X

ufukozkan' Alıntı:
Sana uygun yerler buluruz

Ben bu sefer Disco ile geleyim, ufaktan ısınalım birbirimize

umutcelikel' Alıntı:
Ben daha yeni yıkattım arabamı sokamam çamura mamura ;D

Sen gel, biz mangal yakarız

Cem, Güvenç Köyü, Ankara yönünden İstanbul yönüne giderken, E-5 üzerinden, Kazan İlçesine gelmeden önce sağa girerek ulaştığımız şirin bir köy

cemtascioglu' Alıntı:
biliyorum bende sasırdım istanbul yolu uzeri deyince istanbulamı geleceksiniz dedim ;D

metehan-arz' Alıntı:

Neyse o daha önemli, senin geçerli mazeretin varmış

Sedatcım, yeni aracının kurdelesini keseceğiz demek ki

hsbasar' Alıntı:
Ben bu sefer Disco ile geleyim, ufaktan ısınalım birbirimize

hsbasar' Alıntı:
Neyse o daha önemli, senin geçerli mazeretin varmış
;D ;D ;D Dershaneye gitmesem bile babam getirmez beni .. ;D ;D ;D

Metehan, dersler hep önceliği alır, baban gelebilir belki ..

metehan-arz' Alıntı:

metehan-arz' Alıntı:
;D ;D ;D Dershaneye gitmesem bile babam getirmez beni .. ;D ;D ;D

Biz de işten artan zamanlarda yapıyoruz bu işleri, sende dersten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...