Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (22 Kasım 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Alfonse Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 292
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 53,642
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (22 Kasım 2009)

Güvenç'i bende merak ediyordum.Resimlerden gördüğüm kadarı ile güzel çamur var orada.

Güveç bana da uyar :smiley:

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (22 Kasım 2009)

Ben ismimi ekliyorum ama ,
gelişim benim büyük kızın durumuna bağlı.

SDC' Alıntı:
Onun adı Ali Rıza ;D ;D

;D yok daha neler , bizimki ingiliz, Yunusun canavar değilmiydi AliRıza ;D

discovery-V8' Alıntı:
Bak şimdi oda nerden çıktı benim bildiğim Hakan abinin araca ali rıza diyorla benimkisi patlıcan güzeli :smiley:)))

yunus bager' Alıntı:
Bak şimdi oda nerden çıktı benim bildiğim Hakan abinin araca ali rıza diyorla benimkisi patlıcan güzeli :smiley:)))

;D ;D ;D tam ben yazıcaktım :D

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Ben ismimi ekliyorum ama ,
gelişim benim büyük kızın durumuna bağlı.

kerim abi şimdi kamplı mı yapıcaz ;D

altug onaran' Alıntı:
kerim abi şimdi kamplı mı yapıcaz ;D
Kamp mı,yapalım diyeceğim ama ,
Cumartesi çok yoğunum,
Birde benim büyük kız ateşlendi ,
Duruma göre hareket etmem gerekecek.

SDC' Alıntı:
Onun adı Ali Rıza ;D ;D
discovery-V8' Alıntı:
yunus bager' Alıntı:

Amma atiyosunuz yahu Elizabetin yeni adi bu Naci kaptan koydu :smiley: :smiley: :smiley:

ufukozkan' Alıntı:
Amma atiyosunuz yahu Elizabetin yeni adi bu Naci kaptan koydu :smiley: :smiley: :smiley:

Ufukcum anla işte, Elizabeth'imi kurtarmaya çalışıyorum :D

SDC' Alıntı:
Ufukcum anla işte, Elizabeth'imi kurtarmaya çalışıyorum :D

iyi sen elizabethi kurtar bizi at çukura ;D ;D ;D , bende adını arthur koydum hadi bakalım ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
iyi sen elizabethi kurtar bizi at çukura ;D ;D ;D , bende adını arthur koydum hadi bakalım ;D ;D

King Arthur :smiley:

Güzel olmuş da bakalım Keyifadamı buna ne diyecek ;D ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,779
Kaydolan Son Üyemiz
irfan_211

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri