Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (22 Kasım 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Alfonse Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 292
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 53,725
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (22 Kasım 2009)

Benim internet ve modemdeki problemden dolayı ,farketmişinizdir ;) forumda yazamıyorum.....OOOO sayfalar dolmuş gene :smiley: ...
Tabiii ben de geleceğim.... :D ;) :smiley: ;D ;D ;D

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (22 Kasım 2009)

01 - Alfonse - Grand Cherokee Zj 5.2 - Mt - PMR....
02-TolgaMeltem G.Vitara AT+telsiz
03- Mustafa-Ebru Tezel Vitara, AT
04- eratech - Eren BALABAN / Jeep CJ-5 4.2 / MT + Telsiz (cb+pmr) + vs. + vs. + vs. + ...
05-Can Pektaş-jan Hyundai Galloper ATlastik standart ben Ayaş yada Kızılcıhamam derim
06-Mustafa Arslankurt Terios 1,5 (soft birşeyler tercih sebebi araçta sürücüde acemi)
07- Kerem Hadımlı Niva / MT + daha bağlanmamış cb telsiz
08- sdarcan - Serdar DARCAN Grand Vitara - mt lastik
09- Barsem - Barış - RR veya ErenBalabanla beraber
10-Kezban Ganjavi-Amir Efe beraber Sütcü Beygiri
11-Ferdane Gül -Terios PMR

Güvenç olursa 2002 model bitik asfalt lastiklerimle gelebilirim ;D
Daha uzak bir yer derseniz BF lerin takılmasını beklemem gerekir ;)

Şimdiden herkese iyi eğlenceler.Bol bol resim ve video bekliyoruz. :D

Arkadaşlar hepinize merhabalar,

Trekking yaparken yaşadığım bir şanssızlık sonucu dizimden sakatlandığım için bir süre internete ve dolayısı ile foruma giremedim ama Alp tüm konular hakkında beni telefon ile bilgilendirdi ve bu hafta sonu yapılması düşünülen off-road etkinliği hakkında sürekli gelişmelerden haberim oldu.Alpcim çok çok teşekkürler ediyorum :smiley: Ancak sizlere elimde olmayan nedenlerden dolayı bu kadar geç dönebildiğim için beni bağışlayacağınızı umuyorum ve ketkinliğe katılmam için gelen baskılar sonunda hafta sonunda sizlerle olmaktan büyük keyif alacağımı belirtiyorum :smiley:

Kış koşullarını yaşamaya başladığımız için günlerin kısa olması nedeniyle yakın bir yerde yapılacak olan etkinliğe daha çok katılım olacağını ve gidilmek istenen yerleri şöyle bir incelediğimde de yakın bir yerin daha tercih edilir olduğunu gözlemlediğimi söylemek istiyorum. Bu nedenle etkinlik yerimizin daha önce de gittiğimizde çok sevilen ve tercih edilen GÜVENÇ KÖYÜ olacağını belirtmek istiyorum. İzninizle başlığımızı da bu şekilde yeniden düzenliyorum, tüm ayrıntılar için ayrıca mesaj yazacağım.

Tam yerin Belirlenmesi lazım .. böyle kararsızlık olursa yarın değil seneye bile gidemezsiniz .. ;D ;D ;D GÜVENÇ ..

01 - Alfonse - Grand Cherokee Zj 5.2 - Mt - PMR....
02-TolgaMeltem G.Vitara AT+telsiz
03- Mustafa-Ebru Tezel Vitara, AT
04- eratech - Eren BALABAN / Jeep CJ-5 4.2 / MT + Telsiz (cb+pmr) + vs. + vs. + vs. + ...
05-Can Pektaş-jan Hyundai Galloper ATlastik standart ben Ayaş yada Kızılcıhamam derim
06-Mustafa Arslankurt Terios 1,5 (soft birşeyler tercih sebebi araçta sürücüde acemi)
07- Kerem Hadımlı Niva / MT + daha bağlanmamış cb telsiz
08- sdarcan - Serdar DARCAN Grand Vitara - mt lastik
09- Barsem - Barış - RR veya ErenBalabanla beraber
10-Kezban Ganjavi-Amir Efe beraber Sütcü Beygiri
11-Ferdane Gül - Terios PMR
12- Selda&Sedat&Mehmet Başar LR Disco 1 ve bitik asfalt lastikleri ;D

metehan-arz' Alıntı:
Tam yerin Belirlenmesi lazım .. böyle kararsızlık olursa yarın değil seneye bile gidemezsiniz .. ;D ;D ;D GÜVENÇ ..

Metehan sen gelmiyormusun yoksa

Arkadaşlar merhabalar,

Araçlarımızda mutlaka olması gerekenler Strep ve U Kilit .

Etkinliğe katılmadan önce mutlaka okuyalım :

Konvoy Kuralları:
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=8908.0

Gezenbilir "Doğaya Saygılı Off-Road" Manifestosu:
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=10587.0

Etkinlik Yeri Güvenç Köyü

Etkinlik Türü Off-Road

Etkinlik Tarihi 22 Kasım 2009

Buluşma Yeri İstanbul Yolu, Carrefour önü

Buluşma Tarihi 22 Kasım 2009

Buluşma Saati 10.00

Hareket Saati 10.15

Giyim Hava koşullarının soğuk olması nedeni ile giyiminizde mutlaka kaban, şapka, eldiven, atkı olmasına dikkat etmeliyiz.
Ayrıca çamur içine girmemiz gerekeceğinden lastik çizmeleriniz araçlarınızda olsun.

Yiyecek Herkes kendi yiyeceği Mangallık türü yiyeceklerini getirecektir, tek ateş yakılacaktır.

PMR Telsiz, kanalımız 5.0 olsun Ankara Grubu olarak

Buluşma noktamıoz olan Carrefour (Batıkent) Google Earth görüntüsü

CarrefourBulumaNoktas.jpg

Etkinlik yerimizin Google Earth haritası

Gven.jpg

cemtascioglu' Alıntı:
sedat guveç koyu nerde ankaradamı

Güvenç Ankaraya çok yakın bir köy, bizde belgrad olsa daha ne isteriz ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,781
Kaydolan Son Üyemiz
GS adv

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri