Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (22 Kasım 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Alfonse Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 292
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 53,642
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (22 Kasım 2009)

Arkadaşlar,

Cetvelle ölçtüm ;D, karışladım ekranı ;D, dolma gibi parmaklarımlada hesap yaptım ;D, park girişinden 12 numara verdiğim çıkışa kadar hemen hemen 25 26 km....

[attachment=1]

Yok yok şaka şaka, google' ın içindeki cetvel zımbırtısı ile ölçtüm 23 nokta bilmem kaç çıkıyor, detayları ekleyelim. 25 26 işte... ;D

SoğukSu alternatif.jpg

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (22 Kasım 2009)

arsamax' Alıntı:
Merhaba Arkadaşlar,

Maalesef bayram tatilini biraz erken başlayarak Antep'de olacağım için geziye katılamayacağım. Kızılcahamam'da bahsettiğiniz güzergahdan geçen yıl bu zamanlarda geçtim, çok zorlu bir yol değil. Özellikle çıkış kısmı fazla çamur olmayan düzgün bir yol, ama iniş kısmı çok fazla kullanılmadığından daha zorlu. Ama doğa güzelliği olarak harika bir yer ve manzara muhteşem. Kazan Kınık ise off road açısından çok daha zevkli bir bölge, hemde otobandan gidilerek kısa sürede ulaşılabilir. Fotoları merakla bekliyorum.

Bir sonraki gezide görüşmek dileğiyle...

Kazan-Kınık bana daha iyi gibi görünüyor.
Hem asfalta yakın(Eğer batarsak birileri gelir)
Hem şehire daha yakın.
Hem de off road olarak güzel bir yermiş.
Cenk bey acaba fotoğraf veya koordinat verebilir misiniz?
Teşekkürler.

tolgameltem' Alıntı:
Kazan-Kınık bana daha iyi gibi görünüyor.
Hem asfalta yakın(Eğer batarsak birileri gelir)
Hem şehire daha yakın.
Hem de off road olarak güzel bir yermiş.
Cenk bey acaba fotoğraf veya koordinat verebilir misiniz?
Teşekkürler.

Iyyyyy... İsme bak... Kazan, kınık... :-\ :-\ ;D ;D

Bide öbür isimdeki temizliğe, asalete bak. Bi kere "kızıl"... ;) 10 puan aldı...
Hamam : temizlik demek... Bi 10 puan' da ordan...
etti 20. Al ortalama. 20 bölü 2 eşittir 10...

10 Ortalama ile sınıfı geçti... ;D

Hem kızıl, hem temiz yani...... Mis mis.... ;D

Alp lafı çevirip durma yaw senin derdin belli soğuksu milli parkı ;D ;D ;D diğer önerileri görmemekte ısrarın da bence bundan kaynaklanıyor :D :D :D biliyorumki yeni lastiklerini çamurlayamadın tüm sıkıntın bu yaw gel bizim oraya ben senin lastiklerine kürek kürek çamur atayım ;D ;D ;D listeye bakıyorum bakıyorum yine de konvoy için daha soft bir güzergah olmalı diyorum çünki araçların neredeyse tamamına yakını standart araç

şekerşey0606' Alıntı:
Necmi Bey enson geçen kış buaralar Işık dağında -10 derecedeki acı kıvranışlarımı hatırlıyorumda tırsılmıyıcak gibi değil yani ;Dİlhan Bey haklı bencede.Oraya gidicek olursanız soğuğa hazırlıklı olun derim...
Buarada hoşgeldin Barış...

Hoşbulduk

Alfonse' Alıntı:
Barış,
kendini tanıttığın konu doğru tabiki...

Ama, Ankara grubu etkinlik duyuruları genelde aşağıda linkini verdiğim listedekilere Pm atılarak yapılıyor.
( ben herkesi tel ile ararım, sonra da tel kulağıma yapışır ;D )
Bu sebepten ve specific olarak güzel grubumuzu daha kolay tanıyabilmemiz için;

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=9740.0

Bu linkede iki kelam bişey yazarsan iyi olur ;D ;)

Bu arada yaşıt sayılırız ve kan grubumuz aynı. Aklında bulunsun. B-Rh+ ;D inşallah ihtiyaç olmazda, ne biliyim, dünya hali ;D

RR' n avatardaki ise, güzel gözüküyor ;)

Hemen yazıyorum. Teşekkürler...

Merhaba Arkadaşlar,

Alp abi senin gönderdiğin Kızılcahamam rotaları doğru, seninde söylemiş olduğun gibi benim yolladığım rotanın tersi yapılarak Milli parkdan da giriş yapılabilir.

Kınık köyünün koordinatlarını ve bir tane fotoğraf yolluyorum.

Kınık Köyü: 40°10'15.40" N 32°33'41.71" E
Çanıllı Asartepe Barajı: 40° 8'36.82" N 32°23'49.01" E
Mülkköy Göleti: 40° 5'1.14" N 32°29'13.84" E

Yukarda yolladığım koordinatlara bakılarak bu bölge gezilebilir. Kazan Kınık'dan başlanıp, sonra asartepe barajı, daha sonra mülkköy göleti gezilip Sincan yolunadan Ankara'ya dönülebilir. Gelmediğim halde konuya karışıyomuş gibi olmak istemem ama havalar çok bozmadan Kızılcahamam rotasını tavsiye ederim, gerçekten görülmesi gereken bir doğa güzelliği var, yol şartları iyi ama isteğe göre off road yapılabilecek bölgeler var. Bir sonraki gezide de Kazan Kınık rotası geçilebilir. Kazan Kınık'da da yol şartları iyidir ama alternatif arazi üzeri rotalar belirlenerek şartlar off roada daha uygun hale getirilebilir. Ama yinede nihai karar sizin tabi.

Görüşmek dileğiyle, iyi eğlenceler...

Cenk ÖZATAY

k?n?k.jpg

asartepe can?ll?.jpg

Yer Belirlendi Mi Konuyu İnceleyemdm Pek .. :-[

Arkadaşlar şu an Amasya'dayım ve ancak fırsat bulabildim.

Ayaş, Güdül- Sorgun Köyüne kadar yol asvalt. Köye son 10-15 km orman içinden geçiyorsunuz.
Yol üzerinde su kuyusu var. (ipini sallayıp bir kova tertemiz buz gibi su içebilirsiniz)
Köy Sorgun Göletinin çevresinde.
Köy içinde Orman İdaresine bağlıyken şimdi belde belediyesine ait birde misafirevi gibi bir yer var. Ancak faal değil bildiğim kadarıyla.
Gölette olta ile balık şansınızı deneyebilirsini,z.
Standart otomobille ulaşılabilir.
Ankaraya 100 km. Göl çevresini bilemiyorum kaç km. ?
Göl çevresi ağaçlık - mesire yeri, su, tuvalet var.
İsterseniz dönüşte alternatif orman yollarından 4x4 ler ile gelebilirsiniz. (Dönüş rotasını orda köylülerden öğrenebilirisiniz).
(Veya gelecek olursam, dönüş rotasını oralı arkadaşımdan Ankara'da iken öğrenirim)

İstediğimiz zaman gidebileceğimiz çok güzel bir ortam diyebilirim.

Öte yandan benim gelip gelemeyeceğim, Ankara'ya dönüşüme bağlı. Cumartesi günü belli olur.

Selamlar.

Bu arada gelebilecek olursam ki çok istiyorum, benim için hiç farketmez neresi olduğu. Elmadağ da olur , Kızılcahamam da, Kınık da.

İşlerimi bitirebilirsem geleceğim. % 51 :smiley:

Görüşmek üzere,

Özcan bey merhaba pazar günü gelmeye çalışın.

Bu arada, Alp nerdesin liste nerde göremiyorum .

oh oh oh liste bile yapılmış ;D

Gelecek durumum yok , ama çok baskı geliyor, yarın akşama kadar bana müsade edin düşüneyim, yakın bir yer olursa yeni oyuncağımla gelmek istiyorum hem Sedatta gelebilir, uzak bir yer olursa "Disco disco partizani".

Güvenç nasıl hem bildik bir yer , hemde mangal arası off-road a uygun.

discovery-V8' Alıntı:
oh oh oh liste bile yapılmış ;D

Güvenç nasıl hem bildik bir yer , hemde mangal arası off-road a uygun.

Bana uyar hoca.........

Alfonse' Alıntı:
1 - Alfonse - Grand Cherokee Zj 5.2 - Mt - PMR....
2-TolgaMeltem G.Vitara AT+telsiz
3- Mustafa-Ebru Tezel Vitara, AT
4- eratech - Eren BALABAN / Jeep CJ-5 4.2 / MT + Telsiz (cb+pmr) + vs. + vs. + vs. + ...
5-Can Pektaş-jan Hyundai Galloper ATlastik standart
ben Ayaş yada Kızılcıhamam derim
6-Mustafa Arslankurt Terios 1,5 (soft birşeyler tercih sebebi araçta sürücüde acemi)
7- Kerem Hadımlı Niva / MT + daha bağlanmamış cb telsiz
8- sdarcan - Serdar DARCAN Grand Vitara - mt lastik
9- Barsem - Barış - RR veya ErenBalabanla beraber
10-Kezban Ganjavi-Amir Efe beraber Sütcü Beygiri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,779
Kaydolan Son Üyemiz
irfan_211

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri