Gezenbilir Ankara Grubu ile Kartalkaya Kamp ve Off-Road Duyurusu (21-22 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 93
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,286
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu ile Kartalkaya Kamp ve Off-Road Duyurusu (21-22 Mart 2009)

Kesin kayıt olacak bundan sonra belirteceğiniz kişi sayıları arkadaşlar ve cuma  gününe kadar alabilirim kesin katılımları ...

plasma' Alıntı:
Zerrin Hanım bugün saat kaça kadar haber vermemiz gerekiyor etkinlik için?

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu ile Kartalkaya Kamp ve Off-Road Duyurusu (21-22 Mart 2009)

En son kar kalınlıklarını gösteren harita, Kartalkaya'da yollar daima açık oluyor, araçlarımızla Dağ Evinin önüne kadar çok rahatlıkla gidiyoruz

karkalinligiharitasiciz.aspx

01- Zerrin Yiğiter (1 Kişi) Ankara - Binek Araç
02- Ergun Erakman ( 2 kişi + olabilir ) İstanbul - ZJ
03- Sevtap Dilek Çimen (3 Kişi) İstanbul - Pajero
04- H. Sedat Başar (2 Kişi) Ankara - LC FJ40
05- Adnan Akgün (4 kişi) Kdz Ereğli - Vitara
06- cem yuksel (3 kişi) ıstanbul wrangler a sıgamam herhalde santa fee ... ılerkı gunlerde bır aılede mısafırım olabılır
07- Ayhan İşler (1 kişi) Ankara- Hilux

gezı umdugum kadar kalabalık degıl ben daha kalabalık etkınlıklere katılmak ıstıyorum.
kusura bakmayın.

arkadaslar bu gezıye cok duyarsız kaldılar.

haftasonu gıtmıs oldugu okulun sevıye tespıt sınavının olması da ayrı bır tuz bıber oldu. :(

gıden arkadaslardan bol resımler beklıyorum......
ergun abı duydun mu?

01- Zerrin Yiğiter (1 Kişi) Ankara - Binek Araç
02- Sevtap Dilek Çimen (3 Kişi) İstanbul - Pajero
03- H. Sedat Başar (2 Kişi) Ankara - LC FJ40
04- Adnan Akgün (4 kişi) Kdz Ereğli - Vitara
05- Ayhan İşler (1 kişi) Ankara- Hilux

250 km gidiş 250 km dönüş açıkçası daha kalabalık olunca değer diye düşünüyorum...
Bu yolu daha sıkı bir etkinliğe saklasam iyi olur...
Üzgünüm ama bende ayrılıyorum,
Sizlere iyi eğlenceler....

yaprak dökümü...tek tek çıkıyor listedekiler....halbuki biraz daha listede kalınsa belki listeye yenileri eklenir...sonuçta istenen katılım sayısına ulaşılmış olur...

halbu ki keyfini çıkarmayı ve paylaşmayı bildikten sonra 1 kaç kişi bile olsa yeter...ben çok ööle uzun yol yapıp 1 ya da 2 kişiyle ormanda bi başımıza kamp yaptım...ha gayret arkadaşlar geziyi sahipsiz bırakmayın...ben daha şimdi okudum haberim oldu maalesef hafta sonu antalyadayım yoksa katılmayı çok isterdim...

Arkadaşlar etkinliklerde katılım sayısından çok büyük şehirlerden kaçıp beklediğimiz güzellikleri yakalayabilmemiz önemli. Üstelik bu etkinliğimizi Kartalkaya'da yağan taze karların içinde, Sarıalan Yaylasında ormanda, bol oksijende yapacağız, ben zamanı uygun olan tüm arkadaşlarımızın katılmasını diliyorum. Geçilen mesafeler, yaşanan güzelliklerin anısı olacaklar. Sobanın başında yapacağımız keyiften, özlediğimiz sohbetlerden, taze karlarda oynamaktan, kendimizi ödüllendireceğimiz bu güzelliklerden ne kadar söz etsem az gelir, gelin, görün ve yaşayın diyorum.

ben gelmeyi gerçekten çok istiyordum fakat gelemeyeceğim.Arabayla ziyaretinize gelebilirmiyim bilmiyorum ama şu anda boluda yoğun bir kar yağışı var.şehirde 10cm oldu bile :D
şanslısınız kara doyacaksınız burada :D

Bolu'dan katılacak arkadaşlarımızı da bekliyoruz elbette, haklısın kara hemde taze kara doyacağız :smiley:

tam olarak yer tarifi ya da yakın ölçekli bir harita üzerinde resim koyabilirmisiniz?
nasıl bulabilirim sizi ?

Volkan, pazar günü sabah saat 11.00'e kadar Baysal Otelde kahvaltıda olacağız. Sonra Off-Roada çıkacağız.

Baysal Otel, Kartalkaya yolundan yaklaşık olarak 15 km sonra tabelalarını göreceğin noktada solda oluyor, Sarıalan Yaylasına geldiğinde solda kalabalık tabelalar grubunu göreceksin zaten, solunda Baysal Otel var.Ayrıca bizim kalacağımız dağevine otelin biraz daha ilerisinda sağdan içeri girerek ulaşıyorsun. Baysal Otel bizim kalacağımız dağevini biliyor,  yönlendirme yapabilirler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,424
Kayıtlı Üye Sayımız
166,894
Kaydolan Son Üyemiz
Onur5225

Çevrimiçi üyeler

Geri