Gezenbilir Ankara Grubu Kartalkaya Kamp ve Off-Road Gezisi (21-22 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 288
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 35,623
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Kartalkaya Kamp ve Off-Road Gezisi (21-22 Mart 2009)

Teşekkürler Ufuk hoşbulduk :smiley:

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Kartalkaya Kamp ve Off-Road Gezisi (21-22 Mart 2009)

İlk aksiyon fotoğraflarına devam,

Toyota bankete düşünce Selda ve Mehmet araçtan indiler
21-22Mart2009027.jpg

Ayhan ilk önce vinçleme yaptı ama İhtiyarı çıkaramadık, sonra arkadan halat ile çekmeye karar verdik
21-22Mart2009029.jpg

21-22Mart2009030.jpg

Yaklaşık 50-60 metre çekerek İhtiyarı viraja gelince derin karlı banketten çıkarıp aldı Toyota Hilux, böylece ilk adrenalin dopingini alarak yola devam ettik.

Bu arada İhtiyarın siyah buzlanma nedeni ile kayması, yolun açık olması nedeni ile henüz kar başlamadığı için 4 çekere geçmemekten olduğunu söyledi Sedat.

Hoşgeldiniz Ankara' ya,
Çok istememe rağmen katılamadım geziye. Katılımın az olmasıda beni üzdü. Önceden geliyoruz denilip, sonradan eksilinmeside tatsız.

Benim Ankara dışına, bebek ziyaretine gitmem gerekiyordu.
Dünyaya yeni merhaba diyen Aybars Kayra bebek, Hoşgeldin...
[attachment=1][attachment=2]

Ankara' ya 03 gibi geldim. Hep merak attim Kartalkaya fotoğraflarını. Merakla açtım bilgisayarı....

Sedat bey,
Başınıza gelen resmen aksilik, Toyatanızı sanayide görmüştüm hafta içi, nazar değmiş, ilk görüştüğümüzde nazar boncuğu benden.
Çok geçmiş olsun, ailenizin tadı kaçmış gibi sanki fotoğrafta? Çok üzüldüm, umarım çok tedirgin olmamışlardır.

Ben geziden herkesin keyif aldığından eminim....

Heyacanla anılarınızı ve fotoğrafları bekliyorum....
Kartalkaya' ya Gitmeyenler Çatlasın, 2009 kış sonu kaçtı.... :smiley: Ben çatlıyorum, ne diyiimmm.....

AybarsKayra.jpg

AybarrsKayra2.jpg

Taşekkür ederim Alp. Battaığımız yere kadar 2 çeker çıkmıştık. Göz açıp kapayana kadar kısa bir sürede kendimizi banketin içinde bulduk. Fotoğraflarda belli olmuyor ama yolun üstü tamamen buz, virajın kuzeyde kalan kısmı güneş almadığından buzlar erimemiş. Yaya yürürken bile kayıyorduk.
Sonrasında 4 çekere geçince sorunsuz bir şekilde sarıalan yaylasına, ertesi gün zirveye kadar çıkış yaptık. Hatta cumartesi akşamıı aynı yoldan tekrar inip çıktık.

Yeni bebeğinize sağlık ve mutlluluk dolu bir hayat diliyorum.

O kadar dolu bir haftasonu gecirdikki nerden başlayıp ne anlatabilirim bilmiyorum. Sanırım resimler herşeyi anlatacak.

MERHABA SEDAT Hafta sonunuzun güzel geçtiğine kendim gitmiş kadar sevindim
5.Nisanda burda olamamana da ayrıyetten üzüldüm Haymana çok keyifli olacak... :smiley:

Teşekkür ederim Oğuzhan,
Bencede Haymana çok keyifli olacak. Kaçırdığım için üzgünüm.
Sizlere iyi eğlenceler diliyorum.

eee fotoların devamını bekliyoruz

Fotoğrafların bir kısmını elemek zorundayım ama seçmek çok zor. şu anda 350 den 126 ya indirdim, sanırım bunların hepsini yükleyeceğim.

Cumartesi 11:00 sularında yola çıkmaya kalkıştığımızda, Pajero'nun birinci vitese geçmediğini gördük.Hidrolik üst merkezini değiştirttiğimiz aracımızla 13:00 sularında yola koyulduk. Her şey çok keyifliydi, Çaydurt mevkiinde aracımızın motoru stop edene kadar. Allah'tan benzin istasyonuna 100 metre kala yaşadık bu sorunu. Bir süre uğraşmamıza rağmen çalıştıramayınca, Sarıalan'da ki arkadaşlarımızdan yardım istedik. Arkadaşlarımızı beklerken hem çekirdek çıtlatıyor, hemide yanımıza gelen kamyoncusuna,pompacısına dert anlatıyorduk. Herkes çok ilgiliydi :smiley: Hele bir Metin'imiz var dı ki sormayın. kendisi Bölgede ki çekicinin sahibi olup, bizi Bolu'ya "atmak" için elinden geleni yapıyordu :smiley:
Neyse, bizim çekirdekler bitmek üzereyken yardım ekibimiz de ulaşmıştır. Toyota yanımızda durur, kurtarıcılarımız araçtan iner, ben arızayı anlatırım ve kendilerini beklediğimiz için araca dokunmadığımızısöylerim.
Ayhan'dan gelen cevap :
- Neden dokunmadınız ki, biz mekanikten anlamayız !
Ve bizdeki dumur !
Tabii ki ellerinden geleni yaptılar, en azından yardımımıza geldiler. Telefonlarla aranan tamircilerin tavsiyesine uyarak Pajero'yu orada bıraktık ve yola koyulduk.
Sonrasında, iki araç 6 kişi mükemmel bir hafta sonu geçirdik. Vee, Pazar sabahı yaptığımız muazzam şömine başı köy kahvaltısı, hepinize ısrarla tavsiye edeceğim, yaşanması gerekli bir olay!
Öncelikle, sevgili Zerrin'e bu organizasyon için ne kadar teşekkür etsem azdır.
Sedat'ın eşi Selda'nın yaptığı kek, Cumartesi akşamındaki favorimdi, ellerine sağlık :smiley:
Ve tabii ki Ayhan ve Sedat. O iki mübarek insan olmasydı, Sevtap ve ben kurda kuşa olmasada, Metin'e yem olacaktık :smiley:
HER İKİNİZE DE TEŞEKKÜRLER !
Neyse, diğer arkadaşlarımında anlatacakları çok şey vardır. Sonuç olarak, Pajero'nun başına gelenlererağmen, mükemmel bir hafta sonuydu. Abartmadan söylüyorum, gerçek bir aile sıcaklığında geçen keyifli bir zamandı.

Ben fotoğraflara geçeyim.

Pajero ile yolculuğumuzdan bir kaç kare..

IMG_6845.jpg

IMG_6849.jpg

IMG_6853.jpg

Zaten sadece bir kaç kare var :smiley:

Evimiz ve Hidayet amcamız..

IMG_6919.jpg

IMG_6905.jpg

Odamın camından manzaram :smiley:

IMG_6898.jpg

IMG_6858.jpg

IMG_6859.jpg

Ev hali...

IMG_6902-1.jpg

IMG_6903.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,069
Kayıtlı Üye Sayımız
166,971
Kaydolan Son Üyemiz
yavuz7878

Çevrimiçi üyeler