Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Kartalkaya Kamp ve Off-Road Gezisi (21-22 Mart 2009)
Cumartesi 11:00 sularında yola çıkmaya kalkıştığımızda, Pajero'nun birinci vitese geçmediğini gördük.Hidrolik üst merkezini değiştirttiğimiz aracımızla 13:00 sularında yola koyulduk. Her şey çok keyifliydi, Çaydurt mevkiinde aracımızın motoru stop edene kadar. Allah'tan benzin istasyonuna 100 metre kala yaşadık bu sorunu. Bir süre uğraşmamıza rağmen çalıştıramayınca, Sarıalan'da ki arkadaşlarımızdan yardım istedik. Arkadaşlarımızı beklerken hem çekirdek çıtlatıyor, hemide yanımıza gelen kamyoncusuna,pompacısına dert anlatıyorduk. Herkes çok ilgiliydi

Hele bir Metin'imiz var dı ki sormayın. kendisi Bölgede ki çekicinin sahibi olup, bizi Bolu'ya "atmak" için elinden geleni yapıyordu

Neyse, bizim çekirdekler bitmek üzereyken yardım ekibimiz de ulaşmıştır. Toyota yanımızda durur, kurtarıcılarımız araçtan iner, ben arızayı anlatırım ve kendilerini beklediğimiz için araca dokunmadığımızısöylerim.
Ayhan'dan gelen cevap :
- Neden dokunmadınız ki, biz mekanikten anlamayız !
Ve bizdeki dumur !
Tabii ki ellerinden geleni yaptılar, en azından yardımımıza geldiler. Telefonlarla aranan tamircilerin tavsiyesine uyarak Pajero'yu orada bıraktık ve yola koyulduk.
Sonrasında, iki araç 6 kişi mükemmel bir hafta sonu geçirdik. Vee, Pazar sabahı yaptığımız muazzam şömine başı köy kahvaltısı, hepinize ısrarla tavsiye edeceğim, yaşanması gerekli bir olay!
Öncelikle, sevgili Zerrin'e bu organizasyon için ne kadar teşekkür etsem azdır.
Sedat'ın eşi Selda'nın yaptığı kek, Cumartesi akşamındaki favorimdi, ellerine sağlık

Ve tabii ki Ayhan ve Sedat. O iki mübarek insan olmasydı, Sevtap ve ben kurda kuşa olmasada, Metin'e yem olacaktık
HER İKİNİZE DE TEŞEKKÜRLER !
Neyse, diğer arkadaşlarımında anlatacakları çok şey vardır. Sonuç olarak, Pajero'nun başına gelenlererağmen, mükemmel bir hafta sonuydu. Abartmadan söylüyorum, gerçek bir aile sıcaklığında geçen keyifli bir zamandı.
Ben fotoğraflara geçeyim.
Pajero ile yolculuğumuzdan bir kaç kare..
Zaten sadece bir kaç kare var
Evimiz ve Hidayet amcamız..
Odamın camından manzaram
Ev hali...