Gezenbilir Ankara Grubu Kartalkaya Kamp ve Off-Road Gezisi (21-22 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 288
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 35,738
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Kartalkaya Kamp ve Off-Road Gezisi (21-22 Mart 2009)

Çorbacıda baba oğul keyfi

21-22Mart2009009.jpg

21-22Mart2009010.jpg

21-22Mart2009011.jpg

21-22Mart2009012.jpg

21-22Mart2009013.jpg

21-22Mart2009014.jpg

Etiketler

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Kartalkaya Kamp ve Off-Road Gezisi (21-22 Mart 2009)

Öncelikle Hakan beye aracının arızasından dolayı geçmiş olsun diyorum. Fotoğraflar çok güzel çıkmış, bu arada konuyu şu ana 438 kişi okumuş demek ki etkinlikleri takip eden ama sadece okumakla kalan epey kişi var. ;)

Tek kelimeyle muhteşem olan bu haftasonunu fotoğraf ve yorumlarıyla daha da anlamlı kılan Hakan, Zerrin, Selda ve Sedat'a sonsuz teşekkürlerimi gönderiyorum. Gerek kişilere olan sevgim gerekse Sedat'ın ihtiyarına! olan saygım nedeniyle, elimden geldiğince hilux'um ile birlikte;

"yetiş Ayhan, sanırım battık!"(Sedat),

"bir saniye durabilir miyiz, çok güzel bir enstantane!" (Zerrin, Hakan),

"biraz yavaşlar mısın, bu kareyi kaçırmak istemiyorum!" (Zerrin, Hakan),

"camı açabilir misin?" (Zerrin, Hakan),

"camı kapatabilir misin, üşüdük de.." (Zerrin, Hakan),

"teybi kapatabilir misin?" (Zerrin),

"arabada sigara içebilir miyim?" (Sevtap),

"ben Ayhan amcanın arabasına binmek istiyorummmmm!" (Mehmet),

"Ayhan, sanırım Sedat ve Selda yoruldu, Mehmet'i kucağına alabilir misin?" (Zerrin),

"Ayhan, sanırım sen hala yorulmadın, öncü olup karda bize yol açmak ister misin?" (Zerrin, Selda),

"Ayhan, adımların çok uzun yoruluyoruz, biraz daha küçük adım atamaz mısın?" (Selda),

tarzındaki isteklere inanılmaz bir keyifle cevap verdim:smiley:)) Off-road 'dan ziyade "soft-road" ve fotoğraf ağırlıklı bir gezi olmasına rağmen kendi adıma müthiş eğlendim. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler..

Yan aynadan İhtiyarın gelişi

21-22Mart2009018.jpg

21-22Mart2009019.jpg

Yoldan kareler, Kızılcahamam'ı geçtikten sonra

21-22Mart2009021.jpg

21-22Mart2009022.jpg

21-22Mart2009023.jpg

ayhanisler' Alıntı:
Tek kelimeyle muhteşem olan bu haftasonunu fotoğraf ve yorumlarıyla daha da anlamlı kılan Hakan, Zerrin, Selda ve Sedat'a sonsuz teşekkürlerimi gönderiyorum. Gerek kişilere olan sevgim gerekse Sedat'ın ihtiyarına! olan saygım nedeniyle, elimden geldiğince hilux'um ile birlikte;

"yetiş Ayhan, sanırım battık!"(Sedat),

"bir saniye durabilir miyiz, çok güzel bir enstantane!" (Zerrin, Hakan),

"biraz yavaşlar mısın, bu kareyi kaçırmak istemiyorum!" (Zerrin, Hakan),

"camı açabilir misin?" (Zerrin, Hakan),

"camı kapatabilir misin, üşüdük de.." (Zerrin, Hakan),

"teybi kapatabilir misin?" (Zerrin),

"arabada sigara içebilir miyim?" (Sevtap),

"ben Ayhan amcanın arabasına binmek istiyorummmmm!" (Mehmet),

"Ayhan, sanırım Sedat ve Selda yoruldu, Mehmet'i kucağına alabilir misin?" (Zerrin),

"Ayhan, sanırım sen hala yorulmadın, öncü olup karda bize yol açmak ister misin?" (Zerrin, Selda),

"Ayhan, adımların çok uzun yoruluyoruz, biraz daha küçük adım atamaz mısın?" (Selda),

tarzındaki isteklere inanılmaz bir keyifle cevap verdim:smiley:)) Off-road 'dan ziyade "soft-road" ve fotoğraf ağırlıklı bir gezi olmasına rağmen kendi adıma müthiş eğlendim. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler..

Ayhan sen asıl bombayı kaçırmışsın...

"Kankalar hadi gelinnnn" (Mehmet)

Kartalkaya yoluna girdikten sonra

21-22Mart2009026.jpg

İhtiyarın ilk batışı sonrasında Mehmet ve Selda dışarı çıktılar

21-22Mart2009028.jpg

21-22Mart2009032.jpg

Evet Ayhan kaçırmışsın, Mehmet, yürüyüş sırasında bizi çağırıyor du, ''--kankalar hadi gelinnnnn '' hepimiz gülmekten yıkılmıştık :D

hsbasar' Alıntı:
Ayhan sen asıl bombayı kaçırmışsın...

"Kankalar hadi gelinnnn" (Mehmet)

İhtiyarın çekildiği fotoğrafları dün yüklemiştim, çekme bittikten sonra yola çıktık yeniden ama artık yolda da karlar başlamıştı

21-22Mart2009040.jpg

21-22Mart2009041.jpg

21-22Mart2009042.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,070
Kayıtlı Üye Sayımız
166,974
Kaydolan Son Üyemiz
yavuz7878

Çevrimiçi üyeler