Gezenbilir Ankara Grubu Kartalkaya Kamp ve Off-Road Gezisi (21-22 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 288
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 35,724
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Kartalkaya Kamp ve Off-Road Gezisi (21-22 Mart 2009)

hural' Alıntı:
PAJERO'yu ve Sevtap'ın Pajero'su na olan düşkünlüğünü ve sevgisini herkes bildiği için söyleme gereği duymamışım demek ki...

;D ;D ;D

Ooo Ayhan'da burdaymış, kulakların mı çınladı :D :D

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Kartalkaya Kamp ve Off-Road Gezisi (21-22 Mart 2009)

Arkadaşlar, ne kadar teşekkür etsem azdır ::smiley: ::smiley: Sonunda, gezide Sevtap'ın Dicimon ve Sedat'ın FJ40'ndan başka bir aracın daha olduğu ortaya çıktı ;D ;D Ben ve kamyonum her türlü şartta elimizden geldiğince mütevazi davrandığımızdan olsa gerek iltifatlarınız karşısında şımarmayacağımızı bilmeniz isteriz :D Yer ve saatin hiç önemi yok, ben ve kamyonum yardımımıza ihtiyacı olan arkadaşların bir telefon uzağındayız ;)

SDC' Alıntı:
;D ;D ;D

Ooo Ayhan'da burdaymış, kulakların mı çınladı :D :D

Burdayım tabi

Bütün kamp boyunca benzin istasyonunda yatan Dicimon bu kadar meşhur olunca, benim HILUX'umun nesi eksik diye düşünmeye başlamıştım.

Sağolsun Sedat gezi sırasında bir tane de HILUX olduğundan bahsetti de moralim düzeldi

Neyse, Allah dicimona muhtaç etmesin de, başka bişey istemem ;))

Görüyorsun işte Dicimonun büyüsü bu, kendisi yoktu ortalıkta ama hep bizimleydi ;D ;D
Çekiciye yüklemek için sürücü koltuğuna oturunca sen de o büyüye kapılıp satınalmaya kalktın onu di mi :D

Şaka şaka arkadaşım aracında, arkadaşlığında güzeldi. Teşekkür ederiz ;)

ayhanisler' Alıntı:
Sağolsun Sedat gezi sırasında bir tane de HILUX olduğundan bahsetti de moralim düzeldi

Ne yapalım abicim senden bahsedemedik. Çünkü sende bir atraksiyon yoktu ki.
Ne battın ne çıktın. Arıza yapmadın, çekici ile eve dönmedin. Otobanda sigortalarınla oynamak zorunda kalmadık.

Sorunsuz bir şekilde tamamladı geziyi senin Hilux, bizede söyleyecek söz kalmadı

tüh be çok şey kaçırmışız, Sevtap geçmiş olsun . Toyotalarında maşallahı var.

discovery-V8' Alıntı:
tüh be çok şey kaçırmışız, Sevtap geçmiş olsun . Toyotalarında maşallahı var.

Yavuz bey çok güzel bir gezi idi. Keşke sizde aramızda olabilseydiniz.

Hepsi bitmedi daha Yavuz, fotoğrafların bir kısmını henüz yüklemedim, daha çok şey var yaptığımız :smiley:

ayhanisler' Alıntı:
Tek kelimeyle muhteşem olan bu haftasonunu fotoğraf ve yorumlarıyla daha da anlamlı kılan Hakan, Zerrin, Selda ve Sedat'a sonsuz teşekkürlerimi gönderiyorum. Gerek kişilere olan sevgim gerekse Sedat'ın ihtiyarına! olan saygım nedeniyle, elimden geldiğince hilux'um ile birlikte;

"yetiş Ayhan, sanırım battık!"(Sedat),

"bir saniye durabilir miyiz, çok güzel bir enstantane!" (Zerrin, Hakan),

"biraz yavaşlar mısın, bu kareyi kaçırmak istemiyorum!" (Zerrin, Hakan),

"camı açabilir misin?" (Zerrin, Hakan),

"camı kapatabilir misin, üşüdük de.." (Zerrin, Hakan),

"teybi kapatabilir misin?" (Zerrin),

"arabada sigara içebilir miyim?" (Sevtap),

"ben Ayhan amcanın arabasına binmek istiyorummmmm!" (Mehmet),

"Ayhan, sanırım Sedat ve Selda yoruldu, Mehmet'i kucağına alabilir misin?" (Zerrin),

"Ayhan, sanırım sen hala yorulmadın, öncü olup karda bize yol açmak ister misin?" (Zerrin, Selda),

"Ayhan, adımların çok uzun yoruluyoruz, biraz daha küçük adım atamaz mısın?" (Selda),

tarzındaki isteklere inanılmaz bir keyifle cevap verdim:smiley:)) Off-road 'dan ziyade "soft-road" ve fotoğraf ağırlıklı bir gezi olmasına rağmen kendi adıma müthiş eğlendim. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler..

En önemlisini unutmuşuz,

"Ahhh Efe de burda olsaydı" (Ayhan)

hural' Alıntı:
Dikkatimi çeken bir şeyi belirtmek istiyorum:
Ben de sahibi olduğum aracı çok severim ama, araçlarını bu kadar seven iki kişi daha görmedim.
Sevilmeyecek araçlar da değiller hani.
İkisi de efsane...
FJ40 ve HILUX...
MAAŞALLAH...

Başka araç olmayınca TOYOTA fanatizmi yaptık resmen. Bize tahammül ettiğiniz için sağolun.

hsbasar' Alıntı:
En önemlisini unutmuşuz,

"Ahhh Efe de burda olsaydı" (Ayhan)

Evet Sedat'cım, gezinin en önemli repliklerindendi.. Sizi öyle gördükçe ( nazar değmesin..) içim gitti ve Efe'yi çok özledim ;)

Az önce bizim ev halkı ile Eymir gezisini oylamaya sunduk ve bir aksilik çıkmazsa sanırım canavarları tanıştıracağız :smiley:

hsbasar' Alıntı:
dört gözle bekliyoruz sizi

Efe, Mehmet'le birlikte "şişmek mc'quin" çadırında bişeyler yemenin planlarını yapıyor, ilgililere (Selda hocam-havuç ve cevizli kek!!) duyurulur :smiley:)))

Siparişleri Eymir başlığından sıralayalım Ayhan :smiley: Trekkinge ailecek katılacağınıza sevindim :smiley:

Fotoğraflardan bir kaç tane daha yükleyeyim ben

21-22Mart2009222.jpg

21-22Mart2009226.jpg

21-22Mart2009227.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,070
Kayıtlı Üye Sayımız
166,974
Kaydolan Son Üyemiz
yavuz7878

Çevrimiçi üyeler