Gezenbilir Ankara Grubu Kartalkaya Kamp ve Off-Road Gezisi (21-22 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 288
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 35,859

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Kartalkaya Kamp ve Off-Road Gezisi (21-22 Mart 2009)

Hakan şirin köpekle çok güzel oynadı böyle bende her karesini çektim :smiley:

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Kartalkaya Kamp ve Off-Road Gezisi (21-22 Mart 2009)

Zerrin eğri ağacı görünce "yandık" dedim ama korktuğum başıma gelmedi, teşekkür ederim ;)

Hakan'ın ıslak pantolon paçalarını gördükçe hala içim titriyor :eek: :eek:
Bir tek "üşüdüm" iması bile yapmadan fotoğraf çekmeye devam etmesi, bu işi nekadar sevdiğinin en güzel göstergesi... ;)

SDC' Alıntı:
Zerrin eğri ağacı görünce "yandık" dedim ama korktuğum başıma gelmedi, teşekkür ederim ;)

Sahiden, Zerrin'cim, bir kırık ağaç, pardon "eğik ağaç" geyiği vardı, sanırım Dicimon sahibi ile ilgiliydi :smiley:))))

Sevtap elime zor hakim oldum bu konuda ;D

SDC' Alıntı:

Gerçekten, benimde içim titredi Hakan'ın pantolonunu ıslak gördükçe ama O hiç sesini çıkarmadı ..

ayhanisler' Alıntı:
Hakan'ın ıslak pantolon paçalarını gördükçe hala içim titriyor  :eek: :eek:
Bir tek "üşüdüm" iması bile yapmadan fotoğraf çekmeye devam etmesi, bu işi nekadar sevdiğinin en güzel göstergesi... ;)

Hakan, araçta pardon Hilux'ta çektiği kareleri kontrol ediyor :smiley:

KrtlkayaDaevi301.jpg

Ayhan, Hilux'u kullanırken :smiley:

KrtlkayaDaevi302.jpg

Hilux'un kapı aralığı

KrtlkayaDaevi303.jpg

Hilux'un kapı aralığından Hakan

KrtlkayaDaevi304.jpg

KrtlkayaDaevi306.jpg

KrtlkayaDaevi307.jpg

Zirveye çıkıyoruz

KrtlkayaDaevi312.jpg

KrtlkayaDaevi313.jpg

KrtlkayaDaevi314.jpg

KrtlkayaDaevi315.jpg

Toyota Hilux'tan görüntüler eşliğinde zirve çıkışı

KrtlkayaDaevi320.jpg

KrtlkayaDaevi321.jpg

KrtlkayaDaevi322.jpg

KrtlkayaDaevi323.jpg

KrtlkayaDaevi323.jpg

KrtlkayaDaevi325.jpg

KrtlkayaDaevi326.jpg

İhtiyar da zirveye çıktı elbette

KrtlkayaDaevi327.jpg

KrtlkayaDaevi328.jpg

KrtlkayaDaevi329.jpg

KrtlkayaDaevi330.jpg

KrtlkayaDaevi331.jpg

Hakan güzel kareler yakalamak için Hilux'un arkasına geçti

KrtlkayaDaevi333.jpg

KrtlkayaDaevi336.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,070
Kayıtlı Üye Sayımız
166,976
Kaydolan Son Üyemiz
GC Zefir

Çevrimiçi üyeler