Gezenbilir Ankara Grubu Kartalkaya Kamp ve Off-Road Gezisi (21-22 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 288
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 31,864

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Kartalkaya Kamp ve Off-Road Gezisi (21-22 Mart 2009)

çok güzel gezi son karların tadını çıkardınız
zemin zaman lmkan derken özendiğimizle kadık
nicelerinde görüşmek dileğiyle.
İzmirden sevgilerle.

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Kartalkaya Kamp ve Off-Road Gezisi (21-22 Mart 2009)

Taş tam kafama geldi valla :smiley: Karların üzerinde güzelce yuvarlanırdık,dağdan taştan yuvarlanmaktan iyidir mutlaka :smiley: :smiley:

Bir gün mutlaka bir yerlerde buluşuruz İzmir Gezenbilir Ailesiyle NİVACI, umarım bu buluşma en yakın zamanda olur, Ankara'dan da sevgiler..

NİVACI' Alıntı:
çok güzel gezi son karların tadını çıkardınız
zemin zaman lmkan derken özendiğimizle kadık
nicelerinde görüşmek dileğiyle.
İzmirden sevgilerle.

boluya gelemedim ama bugün elmadağ kayak merkezi taraflarında bir arkadaşımın hafta sonu evine gittim ufak bir off road ve ardından 30-40 cm karda uzunca bir yürüyüş yaptık. az da olsa teselli oldu :smiley:

ilginize teşekkürler Zerrin hanım
geziyi tertipleme gayretleriniz kayda değerdi,
emeklerinize değdiğini düşünüyorum görüşmek dileğiyle

Bizsiz olmaz bunlar Ozan, bizsiz olmaz :smiley:

ozanyur' Alıntı:
boluya gelemedim ama bugün elmadağ kayak merkezi taraflarında bir arkadaşımın hafta sonu evine gittim ufak bir off road ve ardından 30-40 cm karda uzunca bir yürüyüş yaptık. az da olsa teselli oldu :smiley:

Bu akşam resimlere bir kere daha baktım. Gerçektende çok güzel bir gezi yapmışız. Tadı halen damağımda. :smiley:

En kısa zamanda yeniden bir araya gelmek üzere o zaman Sedat :smiley:

Sevtap geçmiş olsun valla nazar benim değil ::smiley: ::smiley: ::smiley: yine çok güzel fotoğraflar kış kampının tadı damağımdayken keyifle takip ettim geziyi fotoğraflar ve videolar süper ellerininz dert görmesin yoğun çalıştığım şu günlerde iyi geldi ;) ;) ;)

Şu amerikan konforuna alışmamış olsaydım hilux vazgeçilmez aracım olurdu :eek: :eek: :eek:

resimlerdeki toyota nın menşei acaba T.T.K Zonguldakmı.Aynı marka model aracı 4 yıl kadar kullanmıştım ..Sadece merak ettim özür dilerim saygılar...

Özre gerek yok.
İnsan daha önce beraber olduğu araçları ister istemez arıyor.
Artvin köy hizmetlerinden çıkma.

Arkkadaşlar Haymana'da bana '' Kamp programı var mı ? '' diye sormuşlar dı. İşte Bolu Yedigöller Kampı Duyurusu ve linki

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=29584

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR