Gezenbilir Ankara Grubu Kavşakkaya Off-Road Etkinliği Duyurusu (2 Ağustos 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 127
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 30,266
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Kavşakkaya Off-Road Etkinliği Duyurusu (2 Ağustos 2009)

zerrin hanım dun msjımdan sonra cvb bekledım sonrada ses gelmeyınce vazgectim davetını sımdı okudum ...iletişim kopuklugu :smiley:
gelmeyı ıstemısıtım neysee uzuldum :-X
bende spor yapıcam bugun
umarım eglencelı gecıodur
sısın ince zevklı gezılerınızı beklıorum..

Etiketler

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Kavşakkaya Off-Road Etkinliği Duyurusu (2 Ağustos 2

ferdane gül' Alıntı:
Ne zaman isterseniz katılın,bekleriz...

Önce aracıma sahip olmayı planlıyorum :smiley: Sonbaharda yerimi almış olacağım bir aksilik olmazsa.

Şimdilik hepinize keyifli sürüşler dilerim.

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Kavşakkaya Off-Road Etkinliği Duyurusu (2 Ağustos 2009)

PrometheusTR' Alıntı:
Önce aracıma sahip olmayı planlıyorum :smiley: Sonbaharda yerimi almış olacağım bir aksilik olmazsa.

Şimdilik hepinize keyifli sürüşler dilerim.

Araç şart değil, şart olanlar;

Hoş sohpet
Güleryüz
Bir kangal sucuk (Mangal için) ;D

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Kavşakkaya Off-Road Etkinliği Duyurusu (2 Ağustos 2

hsbasar' Alıntı:
Araç şart değil, şart olanlar;

Hoş sohpet
Güleryüz
Bir kangal sucuk (Mangal için) ;D

Yazdığınız avadanlık mevcut o konuda eksiğim yok ;D Ancak aracımla katılmayı tercih ederim, kimbilir belki araçsız da gelirim. Isınma turlarımı tamamlayım da :D

Misafirperverliğiniz için teşekkür ederim ayrıca :smiley:

KIRK YILDA BIR BENDE GORUYUM SUU OFF ROAD DEDIK AMA
AKSILIK ULASMADIK ZERRIN HANIMA ...
VALLBIDHA ICIMDEN GELIRMI BIUEDAH KATILMK KURSAGIMDA KLDI
:(
OLMAYINCA SOGUYORUM BEN..BU RDA COK HIZ YAIOOMUSUNUZ YOL BOYU

Gezenbilir olarak bir kampanya başlattık,Türkçeyi güzel kullanalım ve yazalım diye;gelin sizde bu kampanyamıza katılın çünkü yazdıklarınızı okumakta zorlanıyorum ;)

Ben de çok istemiştim ,çoktandır da bekliyordum,herşey kısmetle ,takip edin etkinliklerimizi başka bir seferde bizde katılırız,en azından gidemediği için üzülen tek siz değilsiniz;teselli olsun bize değil mi? ;) Gidemeyip küsenlerdenseniz hayat sizin için zor geçeçek demedi demeyin ;) ;Sabır ve kararlılıkla sonuçta bir offroadda kendimizi bulacağız.
melinda' Alıntı:
KIRK YILDA BIR BENDE GORUYUM SUU OFF ROAD DEDIK AMA
AKSILIK ULASMADIK ZERRIN HANIMA ...
VALLBIDHA ICIMDEN GELIRMI BIUEDAH KATILMK KURSAGIMDA KLDI
:(
OLMAYINCA SOGUYORUM BEN..BU RDA COK HIZ YAIOOMUSUNUZ YOL BOYU

PES ETMEK DEILDE ..EVT KSIMET DEİLMİŞ

Tamam beklediğim cevap bu idi ;) .Gezenbilir üyeleri böyle olmalı;birileri gezse bile resimlerle bizde onlara eşlik edip aynı tadı,lezzeti almaya çalışıyoruz.Ben 1 yıldır bekliyorum bu arada ;) .Görüşmek üzere.....
melinda' Alıntı:
PES ETMEK DEILDE ..EVT KSIMET DEİLMİŞ

ferdane gül' Alıntı:
Gezenbilir olarak bir kampanya başlattık,Türkçeyi güzel kullanalım ve yazalım diye;gelin sizde bu kampanyamıza katılın çünkü yazdıklarınızı okumakta zorlanıyorum ;)

Decoder kullanacaktım ben de neredeyse :D

BEN YENİ KATILDIM ARANIZA ..
BAYA SABIRLISINIZ MAŞALLAH
ELBETTE ORTAK PAYLASIM
RESIMLERDE MUTLULUK VERICİ UMARIM EĞLENIOOLARDIR:smiley:

OKADAR DA ABARTINIZ KÖTÜ YAZMADIM ARKDŞLAR :smiley:

Melinda abartmak değil ama bir süredir güzel yazalım kampanyasından dolayı çok eleştiri aldığımız için kendimizi değiştirmeye çalışıyoruz,acizane senin eksik yazımların cidden anlaşılmakta kelime bazında zorluk yaşattı bize ama tabiii anlatmak istediğini anladık; bu arada nüktedan üyelerimiz de var alınma lütfen ;dinlenmek,bilgilenmek,sıkıntılarımızı atmak için buradayız....Benden de eski kayıt tarihine rağmen mesaj sayına bakınca sana aramıza hoşgeldin demek istiyorum :D
Şimdilik hoşcakalın diyorum ,spora gitmek zorundayım ....
melinda' Alıntı:
OKADAR DA ABARTINIZ KÖTÜ YAZMADIM ARKDŞLAR :smiley:

İYİ SPORLAR..

Etkinliğimzin fotoğraf ve ayrıntılarına ulaşabileceğimiz linkimiz

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=37215.120

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,055
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri