Gezenbilir Ankara İftar Yemeği Buluşması (11 Eylül 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 305
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 55,944

Bu Pazar Günü (13 Eylül) Kirmir'de Off-Road'a Ne Dersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    16
Ynt: Gezenbilir Ankara İftar Yemeği Buluşması (11 Eylül 2009)

Orası kesin. Ama işyeri yemeğine amirler de geliyorsa iş farklı bir boyuta taşınıyor. ;D Anladın sen onu.

Etiketler

Emrahcım, oradan erken kalkın bize takılın :smiley:

focus' Alıntı:
Orası kesin. Ama işyeri yemeğine amirler de geliyorsa iş farklı bir boyuta taşınıyor. ;D Anladın sen sonu.

Dert amirse, müdürse, çözeririz, bizde de var :smiley:
Bi kere sen moderatörsün ;D
Keza Zerrin' de.... ;D
Etti iki yönetici.....

Artı bi kaymakam, bi de paşa var bizde... ;)

Ben; "Yalova Kaymakamı" ;D
Bi de; "Marko Paşa" ;D

Söylersin ordaki mebusu meclisana, "bi iftara gitmem lazım, kaymakamla paşa geliyor" dersin.
"Kim?" derlerse, söylersin; "Yalova kaymakamı" bide "Marko Paşa" ;D ;D ;D ;D
Böylelikle Pazartesi işbaşı yapmak zorunda da kalmazsın. Zaten büyük ihtimal şikayetçisindir çok yoruluyorum diye herkes gibi, atılırsın, evde televizyon seyredersin, zaten dizilerde başlıyor yavaş yavaş ;D ;D ;D

(Bu arada, aramızda kalsın, ne derler bilirsin, en iyi müdür ölü müdürdür ;D Pardon ;D)

Katılmak isterdim ama o gün için başka bir iftar yemeği organizasyonunmuz var :( . Teşekkürler

zerrincim ben katılamıycam size iyi iftarlar dilerim

hayırdır Meltem katılsan iyi olurdu.... Önemli birşey yoktur inşallah

ben de gelemiyorum maalesef size afiyet olsun :smiley:

ne oluyor arkadaşlar biz sayıyı artıralım derken siz azaltıyorsunuz
bu gidişle kimse kalmayacak gibi görünüyor...İstanbul ekibi bir hayli kalabalık
kıskandım valla... İstanbuka gitsek ne yapsak

etezel' Alıntı:
ne oluyor arkadaşlar biz sayıyı artıralım derken siz azaltıyorsunuz
bu gidişle kimse kalmayacak gibi görünüyor...İstanbul ekibi bir hayli kalabalık
kıskandım valla... İstanbuka gitsek ne yapsak

Gitmeyelim İstanbul' a iftara. Orada daha geç açılıyo :smiley: :smiley: ;D

haha neyse arkadaşlar,önceki toplantılarımızdan hatırlayın resimlerimizi görünce pişman olacaklar(mazereti olanlara yapacak birşey yok)
Ben aksilik olmazsa o kaadar zor ayarladım cuma akşamını gene de geliyorum 1 -2 kaç kişi olursa....
Alfonse' Alıntı:
Gitmeyelim İstanbul' a iftara. Orada daha geç açılıyo :smiley: :smiley: ;D

haha neyse arkadaşlar,önceki toplantılarımızdan hatırlayın resimlerimizi görünce pişman olacaklar(mazereti olanlara yapacak birşey yok)
Ben aksilik olmazsa o kaadar zor ayarladım cuma akşamını gene de geliyorum 1 -2 kaç kişi olursa....

elbette yapacak birşey yok.... gönül isterdi ki daha kalabalık olsun ama ne yapalım
gezenbiliri temsilen 1 kişi de olsa iftardan geçmek yok...

Ankara bu konuda çok zayıf kalıyor gerçekten, belki hafta içinde yapsaydık katılım farklı olurmuydu bilemiyorum ama önemli olan bir araya gelerek keyifli bir akşam geçirmek esas, katılacak olan ve katılamayacak olan herkese şimdiden teşekkürler ediyorum, bizler NOTTE' de olacağız, bekleriz efendim :smiley:

Ayrıca, festival görüntülerimizin ve en son yaptığımız Işık Dağı Off-Road etkinliğimizin görüntülerinin sunumlarınıda yapacağız :smiley:

Cihan Bey, tekrar hayırlı olsun ...
İftar bahanesiyle otelininzi görmek nasip oacak...

Küçük bir ihtimal ama 2,5 kişi olarak bizde katılılabiliriz gibi bir ihtimal doğdu, yarın gitmezsem katılırız.

Selamlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR