Gezenbilir Ankara; Işık Dağı - Karagöl Kamp Etkinliği (22-23-24 Nisan 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 102
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 26,988
Ynt: Gezenbilir Ankara; Işık Dağı - Karagöl Kamp Etkinliği (22-23-24 Nisan 2011)

En anlamlı resimler bayrak merasimimizdi.

Photo-0023.jpg

Photo-0024.jpg

Photo-0025.jpg

Photo-0027.jpg

Photo-0028.jpg

Etiketler

Ynt: Gezenbilir Ankara; Işık Dağı - Karagöl Kamp Etkinliği (22-23-24 Nisan 2011)

Hikmet sende tören alanını süper çekmişsin ellerine sağlık telefonunu alamadım ben tel 05326461607 görüşmek üzere

saygılarımlar

Ö.Faruk DAMA
[/quote]

Faruk ağabey bu gün seni aradım telefonun cevap vermedi.benim tel 0532 764 58 08 görüşmek üzere....

bir kaç foto daha yükleyelim....

SDC12951.jpg

SDC12978.jpg

Etkinliğin yanında aynı zamanda bayrak merasimi de harika olmuş gerçekten:smiley:

çok güzel bir etkinlik olmuş .Paylaştığınız için teşekkürler.

GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL BİR GEZİ OLDU BENİM İÇİNDE İLK KEZ DIŞARDA KENDİ KURDUĞUM BİR ÇADIRIN İÇİNDE SAHBAHLADIM BİRAZ ÜŞÜMÜŞ OLSAMDA ... EMEĞİ GEÇEN HERKEZE ÇOKKKK TEŞEKKÜR EDERİM DEVAMININGELMESİ UMUDU İLEE..

100_1453.jpg

Bu hafta sonu yapacağımız Kızılcaören Yürüyüşü etkinliğimize katılamk ister misiniz? Linkimiz

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=73309.0

çok güzel etkinlik olmuş, aranızda olmayı çok istemiştim ama nasip değilmiş :-[ bir sonraki etkinlikte inş. görüşmek dileğiyle...

maşalah allah ağzınızın tadını bozmasın..ne kadar güzel bu kadar insanı bir arada olması ve aynı duyguları taşıması..

Kaçırdığıma çok üzüldüğüm bir etkinlik olmuş; eminim fotoğraflara yansımayan daha nice güzel anlar olmuştur..

Selam Arkadaşlar,

İsmim Ali NAR birkaç yıllık üyeyim ama sadece internetten takip edebiliyorum.Valla ne diyim harika bir etkinlik olmuş. Işık dağının bildiğim yerleri var ama orası Salın Köyü, Yağcı Hüseyin Köyü sanırım çıktıktan sonra bir küçük göl var gittiğiniz yer onun etrafı mı yoksa bilmediğim başka bir yer mi. Orası değilse tarif edebilir misiniz? Ben hep eşimle birlikte biraz daha çıkıyorsun yaylanın en yüksek yeri sayılır bir pınar var tepelik bir yer piknik alanı olarak da kullanılıyor ama çok gelen olmuyor. Ama manzarası mükemmel tepe olduğu için ağustosta bile eser oraları. Yol kıvrılıyor iyice zemine iniyorsun orada birkaç seyrek yerleşilmiş ev var. Oradan bakınca biz tepenin başında oluyoruz. 5-6 kez kamp yaptık orada çok seviyoryuz orayı. Ama şu an eşim yurtdışında Temmuzda geliyor. Umarım yeni etkinliklere birlikte devam ederiz. Yalnız olmak çok güzel tam dinlenme ama belki böyleside güzel olabilir. Denemeden göremeyeceğiz. Resimleri lütfen paylaşmaya devam edin gitmiş kadar oluyorum. Hepinize kolay gelsin umarım görüşürüz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,085
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR