Gezenbilir Ankara; Kirmir Kanyonu Off-Road Etkinliği (13 Eylül 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 347
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 53,711
Ynt: Gezenbilir Ankara; Kirmir Kanyonu Off-Road Etkinliği (13 Eylül 2009)

Bu arada çok güzel fotolar var, yarından itibaren ekleyeceğim.
Yavuz hocamın yapacağı pek birşey yoktu, yarın resim resim kanıtlayacağım ;) :D

Etiketler

Zerrin abla geçmiş olsun...

Ankara gezileri artık susuz olmuyor kesin far seviyesinde sularda boğuşuyorsunuz tebrikler...

Videolarda vardır sizde... :smiley: Fotoğrafları bekliyoruz zaten... :D

İstanbulda yağmur arkası sağlam etaplar vardı hem yarış izledik hemde offroad yaptık... ;)

TÜRKİYE = Off-road merkezi olucak Gezenbilirle.. ;)

Bu gecelik bu kadar sanirim :smiley:

Devami yarin gelir.........

13092009463-1.jpg
13092009464.jpg

Offroadu bilmem ama su içinde olmak o kıyafet neyse bana uyar,,,deniz bulamazsak birikinti suya dakarız ;)

ferdane gül' Alıntı:
Offroadu bilmem ama su içinde olmak o kıyafet neyse bana uyar,,,deniz bulamazsak birikinti suya dakarız ;)
Bende asla biliyorum diyemem,heleki burdaki üstatların yanında.İşte bu yüzden önce suya atıyorlar;orda yüzüyorsun.Sonrada jeep inle yüzmeyi öğretiyorlar ;D ;D Ama su kısmıda gerçekten çok zevkli :D ;)

Ya ben nasıl kaçırdım bu geziyi.. :(

Zerrin geçmiş olsun umarım iysindir..

ilk mola verdiğimiz alana kadar bile gezi süperdi, resimlerden anladığım kadarıyla devamında daha çok şey kaçırmışız. Ne yapalım artık 2. 3. etaplara tam katılırız :smiley:
Zerrin geçmiş olsun.

zerrincim çok geçmiş olsun..
muhteşem keyifli bir gezi olmuş tebrik ederim hepinizi..Resimler çok güzel...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,046
Kayıtlı Üye Sayımız
166,958
Kaydolan Son Üyemiz
seckincelem

Geri