Ynt: Gezenbilir Bolu Aladağ Gölü Kış Kampı Duyurusu (23 - 24 Ocak 2010)
haklısınız Mustafa bey, elbette yeterli donanımın olacka, sizi takdirettim kendi donanımınızın yanında diğer arkadaşları da düşünüyorsnuz, uyku tulumu çadır , ve diğer araç ve gereçlerinizi paylaşıyorszunuz,
içimden kamp ateşi hiç birzaman sönmez, adliyede çalışıyorum, ve adalet bakanlığının belil yerledre tesisleri car, Erdek ocaklardada tesisleri vardı, 15 gün kamp adı altında kalırdık şimdi özelleştirildi, 2005 yılında gitmiştim,, diğer kalanlarla çok eğlenceli vakitler geçirdik, son gece madem adı kamp tam kamp olsun ateş yakalım sahilde dedik, yanımızda Savcı hanım da vardı, plajda şezlongları kenara çektik, ateş yaktık, 2 tanede gitarist sanatçı bulduk, toplandı herkesçoluk çoçcuk, çevrede eğlence yerlerien gelenler bile birasını alıp bizim yanımıza gled.i , ateş karşı kıyıdan bile gözürünce jandarma geldi, ric aettik savcı hnımdakonuşunca çokbüyük olmamak şartıyla kabul etmişti,ateş söndükçe şezlongu kırdık, sabaha kadar ateşyandı, sabahın ilk ışıklarına kadar kimseyerindrenkalkmadı çokeğlenceliydi şimdi kamp ateşi deyince o anım aklıma geldi.
köyde büyüdüm, hep evden dıışarıda bahçede dere kenarında yemek yerdik, yağmurlu havadad çay veya fındık toplardık, üşüyşünce ısınmakiöçin ateş yakardık, yağmur birazdan diner eve gitmeye geek yok diye bahçede ateşin etrafnıda kurlanırdık, soğan zeytinekmek, ve kararmış bir demliğimiz vardı orda çay demlerdik,, tabi ben çoküşüdüğüm için ateşin yanından kalkamazdım, o günler aklıma geldi, ksura bakmayın kaptırmışım kendimi, öncelikle kazasız, sıkıntısızbirşekilde gidin gelin,