iyi akşamlar Efe bey evet karadenizin en sonundan Hopa lıyımı, lazuk anlıyacağın, hamsi , mıhlama, karalahana, şu an kimin evine gitsen yiyeceğin ilk yemektir, memurum adliyede çalışıyorum, o nedenle cşehir dışı etkinliklerinize pek katılma imkanım olmuor, hafta içi pek birşey yapamıyorum, hafta sonu işte ev işleri, yemek çamaşır, 2 erkek kardeşimel kalıorum, yardımcı oluyorlaronlarda ama pek vrimli oluyor illede benim elimin değmesi gerekiyor, yazın katıldım siteye, cumhuriyet kortejine katılmıştım, kadıköy deki, katılımcılar gerçekten çok sıcak kanlıydı eminim diğer üyelerde öyledir, kortejien başından geriye doğrusıralmış araçlara bakarak yüüdüm herkes gülümseyerek merhaba deyip kendini tanıtıyordu, çekinerek gelmiştim kimseyi tanımıyorum diye ama, herkarşılaştığım kişi sanki yıllardır tanıyormuşum gibi selamlayıp gülümseyerek karşıladı çok hoşuma gitmişti, eminim kidiğer üye arkadaşlarda böyledir, ve etkinliklerde herkesin birbirine yardımcı olacağını ve çok keyifli ve eğlenceli geçeceğinden eminim, miretkinliğinize denk gelirsem yaparız inallah mıhlamayı görümeküzere,