KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Gezenbilir; Bolu Aladağlar Kış Kampı Duyurusu (18-20 Şubat 2011)
btuysuz' Alıntı:
Merhabalar,
daha önce kış kampına hiç katılmadım,
kış kampı için uygun çadırım yok (yazlık çadırım var).
İstanbul'dayım, kendi aracım var,
eğer çadırında kalacak yeri olan biri varsa benim kendi aracımla gidebiliriz.
bu konuda cevap alabilirsem katılmaktan mutluluk duyarım.
çok teşekkürler Efe,
aslında direk kendi çadırımla da gelebilirim, tulum ve kıyafet takviseyi ile idare edilebilir.
ancak tek başına çadır kurmak keyifli olmaz diye düşünüyorum.
acilen bir arkadaş bulayım
Şaka yapıyor olmalısınız.....Üst sayfalarda katılım listesi ve nasıl katılacakları ile ilgili bilgi mevcuttur.... (Bir de benim gibi kenardan seyredip, son anda karar verip, 10 dk. da ekipmanı toplayıp, Cuma öğleden sonrayı: kaytarıp, herkesten önce kampın en güzel noktasına çöreklenmeyi düşünenlerin olduğunu da hesaba katarsak, iyi bir katılım oranı gerçekleşebilir))))))).... eee tabi iyi katılım oranı=bol neşe,muhabbet, yeni dostlar.... vs vs vs)
NOT: Bu gece sabaha karşı özel araç ile İstanbul'dan Ankara'ya gidiyorum.......Öğleden sonra vaktim olursa kamp alanının civarına kadar olmasa da Gölcük'e kadar bir dolanmayı ve kar durumunu yerinde tetkik etmeyi düşünüyorum... Bilahare bildireceğim dostlar....
Hoşçakalın...
yol güzergahi belirtilmemis orayi nasil bulacagiz aladaglar ama neresi kiminle kontka kuracagiz... 05375225561 nolu telfona bilgi veren olursa sevinirim
Hımmm. Kulağa hoş geliyor. Karda çadır atmayalı epey olmuş. Napsam acaba? Yaşlı moduna geçip evede tv mi seyretsem yoksa hala bende iş var moduna mı geçsem.
Cuma olsun bakalım.
Geçen sene ki kış kampına katılmıştım. Tadı damağımda kaldı. İşim olduğundan dolayı bu seneki kampa maalesef katılamıyorum :'(
Kampa gidenlere, güzel ve eğlenceli bir kamp geçirmesini diliyorum.