KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Gezenbilir; Bolu Aladağlar Kış Kampı Duyurusu (18-20 Şubat 2011)
schweps' Alıntı:
CB için bir buluşma kanalı var sanırım. Benim ekranda D21 olduğunu biliyorum ama diğer telsizlerde nasıl anılıyor bilmem.
Ben D21'de veya söyleyeceğiniz kanalda tutacağım telsizi.
Yaklaşık 3 saat önce kartalkayadan gelen arkadaşımdan aldığım bilgi doğrultusunda kamp alanında yaklaşık 25-30 cm kar mevcut.Yarın sabahtan kamp alanıyla ilgili kar durumunu net olarak bildireceğim.
Amatör UHF 433.500 frekansında simplex olarak temas kurmak mümkündür. Şayet başka amatörlerde olacak ise bölgede herkesin bu frekansta dinlemede durması konusunda mutabık olabiliriz sanırım.
Ayrıca Kartepe Rölesi o bölgede faal olarak kullanılabilir diye umuyorum. 439,275 MHZ -7600 shift 88.5ton Kartepe rölesinin ayarları.
Ben her iki frekansta da dinlemede olacağım. TA1ALP 73
Züpürge' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar
Kampa İstanbul'dan 2 kişi katılacağız, işlerimizi ayarlayabilirsek.
Aracımız 1987 model Toyota HZJ75. (ekteki resim temsilidir )[attachment=1]
Muhtemelen Cumartesi sabahı yola çıkacağız. Yaklaşık 5 kişilik yerimiz mevcut. Gelmek isterseniz kapımız açık
Arkadaşlar şu an itibariyle 74 kişiyiz.İki yıldır etkinliğimizi Gezenbilir kış kampı olarak duyuruyorduk.Seneye bu katılıncı sayısını 2 ile çarpacak olursak etkinliğin adı Gezenbilir Kış Festivali olacaktır diye düşünüyorum.
Repla_Acamta' Alıntı:
Amatör UHF 433.500 frekansında simplex olarak temas kurmak mümkündür. Şayet başka amatörlerde olacak ise bölgede herkesin bu frekansta dinlemede durması konusunda mutabık olabiliriz sanırım.
Ayrıca Kartepe Rölesi o bölgede faal olarak kullanılabilir diye umuyorum. 439,275 MHZ -7600 shift 88.5ton Kartepe rölesinin ayarları.
Ben her iki frekansta da dinlemede olacağım. TA1ALP 73
Arkadaşlar bu gibi kış kamplarına yeni katılacak arkadaşlarımıza bir öneride bulunmak istiyorum . ben aracımla gittiğim dağ ve kamp faliyetlerinde aracımdan eksik etmediğim malzemelerden biri HAVALI YATAK'tır . nacizane önerim madem herkes arabasıyla geliyor bunlardan birertane edinin . bu hava yatakları zemin ile sırtınız arasında 15 cm lik bir boşluk oluşturduğu gibi resmen çadırda ikiz yatak konforuda yaşamanız cabası üzerine bir örtü veya battaniye serdinizmi alltan gelen sovuğu %15 lere kadar düşürüyor .
iki kişilikleri 30 tl pompası 10 tl konfor ve rahatlığı paha biçilemez . alışveriş merkezlerinde bulabilirsiniz. bilenler bilmeyenlere bulanlar bulamayanlara yardımcı olsun .
Yoksa vallaha sabaha kadar diş ve çene tıkırtınız kabusunuz olur bilmediğiniz öğrenmek istediğiniz birşey varsa utanmayın sorun .
NOT : ALMAYA GİDERKEN ÇADIRINIZIN ÖLÇÜLERİNİ YANINIZA NOT ALIP GİTMEYİ UNUTMAYIN Kİ ALACAĞINIZ YATAĞIN ÖLÇÜLERİ İLE KIYASLAYABİLESİNİZ.