TezMertek Zirve Mesajlar 13,936 Tepkime Puanı 14 Yaş 52 Yer İzmir 11 Ocak 2012 #17 Ynt: Gezenbilir; Bolu Kış Kampı -Ön- Duyurusu oyabanci' Alıntı: efe'bey şubat ayı içerisinde olsa daha güzel olurdu abi ya ... Genişletmek için tıkla ... Şubat kaçmıyor arkadaşlar. ;D 25 - 26 Şubatta 2. kez yaparsınız.
Ynt: Gezenbilir; Bolu Kış Kampı -Ön- Duyurusu oyabanci' Alıntı: efe'bey şubat ayı içerisinde olsa daha güzel olurdu abi ya ... Genişletmek için tıkla ... Şubat kaçmıyor arkadaşlar. ;D 25 - 26 Şubatta 2. kez yaparsınız.
damast HER NEFES SON NEFES OLABİLİR Mesajlar 2,001 Tepkime Puanı 4 Yer İSTANBUL 11 Ocak 2012 #18 Ynt: Gezenbilir; Bolu Kış Kampı -Ön- Duyurusu inşallah güzel olacak
nordic1903 Grizzly Bushcraft Mesajlar 1,261 Tepkime Puanı 2 Yaş 48 Yer Kavacık - Istanbul Web www.imageresim.com 11 Ocak 2012 #19 Ynt: Gezenbilir; Bolu Kış Kampı -Ön- Duyurusu TezzMertek' Alıntı: Şubat kaçmıyor arkadaşlar. ;D 25 - 26 Şubatta 2. kez yaparsınız. Genişletmek için tıkla ... Aynı kadro olacaksa sorun yok ;D Fakat cümle sonundaki ( - sınız ) kısmı aynı kadro ile olmayacak anlamını taşıyor galiba
Ynt: Gezenbilir; Bolu Kış Kampı -Ön- Duyurusu TezzMertek' Alıntı: Şubat kaçmıyor arkadaşlar. ;D 25 - 26 Şubatta 2. kez yaparsınız. Genişletmek için tıkla ... Aynı kadro olacaksa sorun yok ;D Fakat cümle sonundaki ( - sınız ) kısmı aynı kadro ile olmayacak anlamını taşıyor galiba
mezeci_67 Zirve Mesajlar 1,372 Tepkime Puanı 63 Yer kdz ereğli 11 Ocak 2012 #20 Ynt: Gezenbilir; Bolu Kış Kampı -Ön- Duyurusu TezzMertek' Alıntı: Tokat Sobaları ile mi Adnan Bey.? ;D Genişletmek için tıkla ...
Ynt: Gezenbilir; Bolu Kış Kampı -Ön- Duyurusu TezzMertek' Alıntı: Tokat Sobaları ile mi Adnan Bey.? ;D Genişletmek için tıkla ...
mezeci_67 Zirve Mesajlar 1,372 Tepkime Puanı 63 Yer kdz ereğli 11 Ocak 2012 #21 Ynt: Gezenbilir; Bolu Kış Kampı -Ön- Duyurusu TezzMertek' Alıntı: Tokat Sobaları ile mi Adnan Bey.? ;D Genişletmek için tıkla ... Merhaba Murat ben daha çok Yedigöller sobasını tercih ederim hiç olmazsa taşıma derdi yok.
Ynt: Gezenbilir; Bolu Kış Kampı -Ön- Duyurusu TezzMertek' Alıntı: Tokat Sobaları ile mi Adnan Bey.? ;D Genişletmek için tıkla ... Merhaba Murat ben daha çok Yedigöller sobasını tercih ederim hiç olmazsa taşıma derdi yok.
selimsani Zirve Mesajlar 2,248 Tepkime Puanı 1 Yer istanbul 11 Ocak 2012 #22 Ynt: Gezenbilir; Bolu Kış Kampı -Ön- Duyurusu Burayı da takibe alalım tarih güzel katılırız inşallah bu sene....
Ynt: Gezenbilir; Bolu Kış Kampı -Ön- Duyurusu Burayı da takibe alalım tarih güzel katılırız inşallah bu sene....
R Repla_Acamta Ana Kamp Mesajlar 26 Tepkime Puanı 0 12 Ocak 2012 #23 Ynt: Gezenbilir; Bolu Kış Kampı -Ön- Duyurusu Güzel... Ben de bu ocak şubat arası ne yapsak diyordum. Bakalım program belli olsun ben de gelmek istiyorum geçen seferki güzel şeylere vesile olmuştu.
Ynt: Gezenbilir; Bolu Kış Kampı -Ön- Duyurusu Güzel... Ben de bu ocak şubat arası ne yapsak diyordum. Bakalım program belli olsun ben de gelmek istiyorum geçen seferki güzel şeylere vesile olmuştu.
sayokan Nereye gittiğin değil,Kiminle gittiğin önemli..!!! Mesajlar 721 Tepkime Puanı 0 Yer BURSA Web www.verakartela.com 12 Ocak 2012 #24 Ynt: Gezenbilir; Bolu Kış Kampı -Ön- Duyurusu kamp yerini kar'ın bol yağdığı yaylaları tercih etmekte fayda var... adı üstünde kış kampı
Ynt: Gezenbilir; Bolu Kış Kampı -Ön- Duyurusu kamp yerini kar'ın bol yağdığı yaylaları tercih etmekte fayda var... adı üstünde kış kampı
COMPETUS Moderatör Mesajlar 1,339 Tepkime Puanı 138 Yaş 53 Yer KDZ Ereğli / Zonguldak Telsiz Çağrı Kodu TB2TMA 12 Ocak 2012 #25 Ynt: Gezenbilir; Bolu Kış Kampı -Ön- Duyurusu Umarım güzel bir kış kampı olur.Geçen yıl kar olmayışından bir çoğumuz yakınmıştı.Hava durumu bu şekilde giderse her kez kışın tadını çıkartacak gibi. Görüşmek dileğiyle
Ynt: Gezenbilir; Bolu Kış Kampı -Ön- Duyurusu Umarım güzel bir kış kampı olur.Geçen yıl kar olmayışından bir çoğumuz yakınmıştı.Hava durumu bu şekilde giderse her kez kışın tadını çıkartacak gibi. Görüşmek dileğiyle
esteban Yeni Üye Mesajlar 1 Tepkime Puanı 0 Yer ankara 12 Ocak 2012 #26 Ynt: Gezenbilir; Bolu Kış Kampı -Ön- Duyurusu İlk defa katılmayı planlıyorum. Umarım güzel olur....!
cumhurkose@msn.com Kamp I Mesajlar 171 Tepkime Puanı 0 Yer Ankara 12 Ocak 2012 #27 Ynt: Gezenbilir; Bolu Kış Kampı -Ön- Duyurusu bizde ailecek katılacağız inş.
MAXİMA Ana Kamp Mesajlar 88 Tepkime Puanı 0 Yer İSTANBUL 12 Ocak 2012 #28 Ynt: Gezenbilir; Bolu Kış Kampı -Ön- Duyurusu takipteyim.
pancarmotorcu ONLY ?????? CAN DO IT Mesajlar 3,622 Tepkime Puanı 5 Yer istanbul bayrampaşa 13 Ocak 2012 #29 Ynt: Gezenbilir; Bolu Kış Kampı -Ön- Duyurusu İnşallah bol karlı ve eğlenceli geçer
cartop Kamp II Mesajlar 471 Tepkime Puanı 21 Yer Ankara Web www.cartopsgw.com 13 Ocak 2012 #30 Ynt: Gezenbilir; Bolu Kış Kampı -Ön- Duyurusu Kamp yerini merak ediyoruz,kış kampı olduğuna bol odunlu kamp ateşine ihtiyaç olacak.
Ynt: Gezenbilir; Bolu Kış Kampı -Ön- Duyurusu Kamp yerini merak ediyoruz,kış kampı olduğuna bol odunlu kamp ateşine ihtiyaç olacak.
COMPETUS Moderatör Mesajlar 1,339 Tepkime Puanı 138 Yaş 53 Yer KDZ Ereğli / Zonguldak Telsiz Çağrı Kodu TB2TMA 13 Ocak 2012 #31 Ynt: Gezenbilir; Bolu Kış Kampı -Ön- Duyurusu cartop' Alıntı: Kamp yerini merak ediyoruz,kış kampı olduğuna bol odunlu kamp ateşine ihtiyaç olacak. Genişletmek için tıkla ... Hafta sonu yapacağımız keşfin ardından yer konusu kesin olarak duyrulacaktır. Selamlar, Murat
Ynt: Gezenbilir; Bolu Kış Kampı -Ön- Duyurusu cartop' Alıntı: Kamp yerini merak ediyoruz,kış kampı olduğuna bol odunlu kamp ateşine ihtiyaç olacak. Genişletmek için tıkla ... Hafta sonu yapacağımız keşfin ardından yer konusu kesin olarak duyrulacaktır. Selamlar, Murat
muratburgul Ana Kamp Mesajlar 44 Tepkime Puanı 1 Yer izmit 14 Ocak 2012 #32 Ynt: Gezenbilir; Bolu Kış Kampı -Ön- Duyurusu o güne bi aksilik olmazsa bizde gelmek isterizz.. :