Ynt: Gezenbilir Bursa Uludağ Zirvesi Yolunda (06 - 07 Ekim 2012)
01 - Murat Öz - İzmir ( Tasim ağabeyin aracı ile)
02 - Tasim Güler - Bursa ( Kendi aracı - 2 Boş yer )
03 - Bora ÇAKMAK - Ankara ( tekliflere açığım )
04 - Kadir Tunca - İstanbul (araç durumu henüz belli değil...) Belki ben de Cuma'dan gidebilirim...
05 - Ahmet Yaman- kdz ereğli ( araç ,kendi aracımızda olabilir eğer 3 kişi olursak.
06 -
07 -
08 -
04 - Kadir Tunca - İstanbul (araç durumu henüz belli değil...) Belki ben de Cuma'dan gidebilirim...
05 - Ahmet Yaman- kdz ereğli ( araç ,kendi aracımızda olabilir eğer 3 kişi olursak.
06 - Çiğdem Avcı - Ankara (araçsız otobüs ile)
07 -
08 -
Araçsız gidersem zaten Cuma akşamı Bursa'da kalırım.......Sabah otoparkta olurum.......
Hele bir günler yaklaşsın da buluruz bir formül.............. ;D
Evet.
Araçsız 8 - 10 kişi olursak Tasim ağabey bir midibüs ayarlar. Rahat rahat kamp yerine kadar araç ile gideriz. Yollar düzeltilmiştir.
Zaten şimdiden 4 kişiyiz. ( Murat - Tasim - Çiğdem - Bora)
06 - Çiğdem Avcı - Ankara (araçsız otobüs ile)
07 - Murat Albayrak - Kdz. Ereğli
08 - Efe Karaismailoğlu - İstanbul (Murat ve Ege benimle geliyor. Kendi aracımızla C.tesi sabah yola çıkacağız)
09 - Ege Karaismailoğlu - İstanbul
böyle damdan düşer gibi konuya girmiş olacağım kusura bakmayın. ekipman toplamakla uğraşıyorum aslına bakarsanız daha hala ne alacağıma karar vermiş değilim =) bu ay sonuna kadar hayırlısı ile ekipmanı almış olacağım ve zirve tırmanışında size katılmak istiyorum fakat herşeyden önce sormak istediğim benim için önemli bir husus var " malumunuz hiç kamp yapmamış bir dağa tırmanmamış amatör mü amatör bir şahsiyetim " sizce orada bulunmam kendim ve ekip açısından sıkıntı olur mu ? malum koskoca dağ ?
Efe ağabey araçta boş yer var mı.?
;D
Ben Tasim ağabeyin araç ile de gidebilirim ama araçlarımızda ( Alper - Kadir - Efe - Tasim) yeterli yer olmaz ise bir adet midibüs kiralarız.
Şu an için sadece 2 araçsız arkadaşımız var. Çiğdem ve Bora.
Çiğdemciğim Hatice ablamda gelecek büyük ihtimalle. O sebepten bende Cumartesi sabahtan Bursa'da olacağım.
Rezerve biletlerime bakarsan gece 02 de hareket ediyoruz.
Oğuz bey merhaba.
Kamp yerimize ulaşım tamamen araç ile olacak. Yok araçlardan inmek zorunda kalırsak ta topu topu 90 dakikalık orman yolu yürüyüşü sadece. Ne patika ne yamaç tırmanışı. Bir kaç yokuş olsa da zorlanacak bir durum yok.
Zirve tırmanışı için yazabileceklerim.
Güzel bir sırt çantası ve sağlam bilekleri kavrayan bir dağ botunuzun olması gerekmekte.
Bunlara ilaveten sabah 05:00 'de başlayıp 10:00 da zirvede. Daha sonra da 13:00'de kamp yerinde son bulacak bir yürüyüşe yetecek kondüsyonunuz olmalı.
Bursa ulaşımınız hakkında bilgi vermeniz ricası ile.