Ynt: Gezenbilir Bursa Uludağ Zirvesi Yolunda (06 - 07 Ekim 2012)
01 - Murat Öz - İzmir ( Tasim ağabeyin aracı ile)
02 - Tasim Güler - Bursa ( Kendi aracı - 2 Boş yer )
03 - Bora ÇAKMAK - Ankara ( tekliflere açığım )
04 - Kadir Tunca - İstanbul (araç durumu henüz belli değil...) Belki ben de Cuma'dan gidebilirim...
05 - Ahmet Yaman- kdz ereğli ( araç ,kendi aracımızda olabilir eğer 3 kişi olursak.
06 - Çiğdem Avcı - Ankara (araçsız otobüs ile)
07 - Murat Albayrak - Kdz. Ereğli
08 - Efe Karaismailoğlu - İstanbul (Murat ve Ege benimle geliyor. Kendi aracımızla C.tesi sabah yola çıkacağız)
09 - Ege Karaismailoğlu - İstanbul
10 - Güncel Özak - İstanbul (Efe Abi ile birlikte.)
Gozak' Alıntı:
04 - Kadir Tunca - İstanbul (araç durumu henüz belli değil...) Belki ben de Cuma'dan gidebilirim...
05 - Ahmet Yaman- kdz ereğli ( araçsız otobüs)
08 - Efe Karaismailoğlu - İstanbul (Murat ve Ege benimle geliyor. Kendi aracımızla C.tesi sabah yola çıkacağız)
05 - Ahmet Yaman- kdz ereğli ( araçsız otobüs)
11 - Selçuk Batman - Sakarya (kendi aracım - 3 kişilik yer) tel 507 2598580
Arkadaşlar,
Benim yokluğumda güzel planlar yapmışsınız. Ancak:
1- Kamyoneti Kurban bayramına kadar Bodrum'da bıraktığımdan daha küçük bir arabayla gelmek durumundayım. Arabada maalesef yer yok. Ben-Ege-Sinem (Bursa'da kalacak)-Murat olarak 4 kişiyiz.
2- Cumartesi günü saat 18'e kadar Bursa'da çalışma mecburiyetim oluştu. O saatten sonra gelip kampa kavuşmam mümkün mü bilmiyorum? Kampa araçla ulaşılabiliyor mu? Yoksa son araç noktasından kampa yürüyüş mü yapılacak? Murat bana kampla ilgili bilgi verirsen bu faaliyete katılıp katılamayacağım ortaya çıkacak.
3- Sonuç olarak gelsek bile Güncelcim maalesef yerimiz yok. Ayrıca kendi çantalarımız zor sığacağından başka yük alamam. Hayal kırıklığı yarattığım için çok üzgünüm.
Bursa Merkez'den Yola çıkıp Büyükdeliller Köye ulaşınca Uludağa ( Doğu Yönüne ) doğru devam ederken foto da görünen koordinatta solda kalan yoldan içeri giriliyor.
Ana yoldan ayrılarak yani.
2. fotoda ki çeşmeye ulaşınca çeşmenin sağından devam ediliyor.
3. Foto da kamp yerine ulaşmamızı sağlayan yokuşun başında çekildi.
arkadaşlar hepinize teşekkürler ederim. olursa ben şirketten reno trafic minibüsü alacağım. ama ticari olduğu için scr belgesi gerekiyor. polise yakalanmayı göze alırsam yola bu araçla çıkacam yoksa kendi aracımla ama biz kalabalık geliyoruz. en az 3 kişi minibüs olursa min 5 kişi