Gezenbilir Bursa Uludağ Zirvesi Yolunda (21 - 23 Nisan 2012)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 209
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,417
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir Bursa Uludağ Zirvesi Yolunda (21 - 23 Nisan 2012)

Makas yok mu evde?

;D

2 sırt çantası oldu. Elimde de yeni gelen çadır var. Az daha dağ botunun teki evde kalıyordu.
;D

Etiketler

Arkdaslar bursadayim gec kaldim biraz bana ulasabilirseniz sevinirim kelese dogru gidiyorum bursadayim suab telefonum 532 703 73 45

eee arkadaşlar faaliyet resimleri nerede?

mountaineer16' Alıntı:
eee arkadaşlar faaliyet resimleri nerede?

Ben pazar günü döndüm, diğer arkadaşlar hala kampta veya dönmek üzereler, çektiğim resimleri 1-2 saat içinde yayına koyucam :smiley:

Çok katılmak isterdim memleketim desiniz ama olmadı :'(

Tek kelimeyle süper bir kamp oldu. Benimle dostluklarını, bilgilerini, yemeklerini ve daha nice şeyi hiç esirgemeden paylaşan Murat, Ersin, Sibel, Timur, Halil, Hasan, Kadir, Alper, Serçin, Serkan, Tahsin hepinize sonsuz teşekkürler...
Fotoğrafları bekliyoruz...

Hoş geldin Bora kardeşim............Ateşi görmüş market poşeti gibi yayıldım eve (o kadar çöp yakınca benzetmeyi de ona uygun yaptım. ;D ).........Yolculuk ve sıcak yormuş beni yafu........ ;D Hani foto hani foto yok mu................

zucchero' Alıntı:
Tek kelimeyle süper bir kamp oldu. Benimle dostluklarını, bilgilerini, yemeklerini ve daha nice şeyi hiç esirgemeden paylaşan Murat, Ersin, Sibel, Timur, Halil, Hasan, Kadir, Alper, Serçin, Serkan, Tahsin hepinize sonsuz teşekkürler...
Fotoğrafları bekliyoruz...

Murat İzmir e bi dönsün yeni bir başlık açar .Fotoları koyarız.Bora Kardeşim bizde sizde teşekkürlerimizi sunarız .Selamlar.

Kadir Abi,
Hakikaten ne kadar çöp yaktık öyle... Ben de yorulmuşum. Bir de o berbat çanta yüzünden sırtım ve omzum kızarmış. Ama ürünün kullanıcı yorumlarına bir güzellik yaptım :smiley: Outdoors 60 çanta almayı düşünenler sakın ha...

Hasan Abi,
Murat site çalışmadığından yükleyemedi sanırım. Merakla bekliyorum bende fotoları...

photos...

photos 2...

photos 3...

Alper teşekkürler...
En çok Hasan Abinin çadırının önünde verdiği pozla Kadir abinin Halil'i yakma teşebbüsü :D hoşuma gitti. Şu kafatasının canlı halini ise merak etmekteyim. Biraz google'da aradım ama sahibini hala bulamadım...

ilk kamp tecrübemdi ve sizin gibi yardımsever bir grupla bu işi yaşadığım için çok şanslıyım...herkese teşekkürler...

Burdan herkeze, özelliklede Kadir Abi 'ye çok teşekkür ediyorum, engin kamp deneyimlerini ve görüşlerini benimle paylaştığı ve kendisini tanımama fırsat verdiği içinde teşekkür etmek istiyorum. Bırandası olmasaydı kamp alanında aç kalıyordum diyebilirim :smiley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,634
Kayıtlı Üye Sayımız
166,927
Kaydolan Son Üyemiz
AliUmut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri