Gezenbilir.com Tanışma Toplantısı (Ankara)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan enigma Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 62
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,844

Ankara Gezenbilir.com Tanışma Toplantısı Tarihi

• 8 Temmuz

Kullanılan: 4 25.0%
  • 15 Temmuz

Kullanılan: 12 75.0%

• Kullanılan toplam oy
    16
Ynt: Gezenbilir.com Tanışma Toplantısı (Ankara)

arkadaslar cok ozur dılıyorum ben ankara dısında oldugum ıcın yetısemedım
cok uzgunum
sızler ne yaptınız bır araya geldınız mı?

Etiketler

enigmayla basbasa oturma imkanımız oldu:smiley:tabi daha kalabalık olsaydı iyi olurdu degerli bilgilerinden yararlandıgımız enigmaya da selamlarçadır bakmaya en kısa zamanda gitcez :smiley:

qwertyq sağolsın aslında bu durum benim bu camiaya oaln güvenimi sarstı tabi ki kurt dağa küsmüş dağın ahberi olmamış fakat gelmek isteyipte gelmeyen herkeze yinede verdikleri canı gönül desteklrinden dolayı teşşkür ediyorum.... belki konuştuğum mekan sahibine daha az rezil olsa idim iyi olurdu ama herşey bizim için değil mi :smiley: fazla siteme gerek yok azımın tatlı payını aldım ve gördüm ama tanıdığım kişilerde bana yeterlidir... En azından ankarada kendimi emanet edebilceğim can dostu 3 tane insan tanıdım :smiley:
kısmet başka zamanda başka yerde

enigma' Alıntı:
qwertyq sağolsın aslında bu durum benim bu camiaya oaln güvenimi sarstı tabi ki kurt dağa küsmüş dağın ahberi olmamış fakat gelmek isteyipte gelmeyen herkeze yinede verdikleri canı gönül desteklrinden dolayı teşşkür ediyorum.... belki konuştuğum mekan sahibine daha az rezil olsa idim iyi olurdu ama herşey bizim için değil mi :smiley: fazla siteme gerek yok azımın tatlı payını aldım ve gördüm ama tanıdığım kişilerde bana yeterlidir... En azından ankarada kendimi emanet edebilceğim can dostu 3 tane insan tanıdım :smiley:
kısmet başka zamanda başka yerde

Sevgili enigma biz İstanbul buluşmasını ayarlarken de benzer birşey oldu. Listede adı olan herkes gelseydi çok daha kalabalık bir buluşma olacaktı. Tabi Ankara üyelerinin İstanbul'a göre az olmaları da bir sebep. Bu tip olaylar şevkini kırmasın :smiley: Önemli olan kuru kalabalıktan çok az ve öz fakat ortak gaye çevresinde buluşmuş insanların birbirini tanıması. Gördüğüm kadarıyla da siz de bunu başarmışsınız :smiley:

VitaEsMorte' Alıntı:
Sevgili enigma biz İstanbul buluşmasını ayarlarken de benzer birşey oldu. Listede adı olan herkes gelseydi çok daha kalabalık bir buluşma olacaktı. Tabi Ankara üyelerinin İstanbul'a göre az olmaları da bir sebep. Bu tip olaylar şevkini kırmasın :smiley: Önemli olan kuru kalabalıktan çok az ve öz fakat ortak gaye çevresinde buluşmuş insanların birbirini tanıması. Gördüğüm kadarıyla da siz de bunu başarmışsınız :smiley:

Kesinlikle.. + Zamanlama kötü oldu. Sonraki organizasyon benden ;)

enigma' Alıntı:
ahaha allah korusun :D yolda kalma bırakan çok oluyo ;) ( anladın sen)

Anladım da söz vermeden yapmak gerek. Neyse dediğim gibi uygun bir zamanlama ve İstanbul'da ki arkadaşlarla hoş bir toplantı yaparız. ;)

katılamamakla ilgili arkadaşların ciddi mazeretleri olabilir.(haberde verme fırsatları olmayabilir).ayrıca bu tip şeyler gönül işidir.ben katılamadığım için özür dilerim.

canın sağolsun fahri baba sana her yolum feda geleceiğin yer göz önünde bulundurulursa senin mazeretin için özür dilemen bile benim içime su döker :D sağolsun erdekteyim 3 - 4 gün vaktin olursa görüşrüz selametle

sevgili enigma babam kalp krizi geçirdi ve anjio oldu. ama ilk fırsatta senin ziyaretine geleceğim.manastırı ve o resimlerdeki koyları tek tek göstereceksin ayrıca yakın arkadaşlarımda tanışmak istiyor.(efesler benden.)

Fahri bey geçmiş olsun, umarım babanızın durumu iyidir
bu buluşma olaylarında zaten geliyorum diyenlerin sayısını 2 ye bölmek gerçekçi bir yaklaşım olur galiba :smiley:

cidden çok üzüldüm büyük geçmiş olsun... acil şifalar ben ağsutos onunda errdekte olucam ne zmana gelirseniz buyr7un misafirim olun her zaman bekerim

Fahri abi geçmiş olsun allah şifalar versin. Enigma kısmetse önümüzdeki haftasonu Gürsu havacılık Şenliğinde olacak. Seninde ismin de var Gürsu Havacılık Şenliği başlığı içerisinde.Kısmetse Bursa'da buluşalım. Görüşmek üzere abi.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,947
Kaydolan Son Üyemiz
Homywood Bungalov

Çevrimiçi üyeler

Geri