Gezenbilir; Geleneksel 23 Nisan Işık Dağı - Karagöl Kampı (21-22-23 Nisan 2012)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 151
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,767
Ynt: Gezenbilir; Geleneksel 23 Nisan Işık Dağı - Karagöl Kampı (21-22-23 Nisan 2012)

jeomad' Alıntı:
Arkadaşlar L200 dün gece hepten nazarınıza geldi.
Triger i sıyırdı.
Sizlere ömür
Hakkınızı helal edin. :mad: :mad: :mad: :mad:

Geçmiş olsun murat inşallah fazla hasar çıkmaz :( :(

Etiketler

Ynt: Gezenbilir; Geleneksel 23 Nisan Işık Dağı - Karagöl Kampı (21-22-23 Nisan 2012)

Merhabalar, ne iyi ettinizde katıldınız etkinliğimize, bu arada ben sizden bir gün sonra alana geldim, hoşgeldini ben bekledim aslında :smiley:)
Alandan ayrılırken teşekkürlerinize de ayrıca ben teşekkür ediyorum..

En kısa zamanda yeniden bir araya gelmek dileğiyle, selamlar..

Zerrin Yiğiter

outlaw06' Alıntı:
İlk defa gelmemize rağmen bize hoşgeldiniz diyen olmadı ama yinede eski tanıdığımız 2 kişi olduğu için mutluyduk:smiley:))Özellikle geziyi düzenleyen Zerrin hanımdan bir hoşgeldin bekledik açıkçası.Ama yinede biz dönerken özellikle gidip el sıkıp teşekkür ettik.Katılan ve emeği geçen herkese teşekkürler:smiley:

ceranus' Alıntı:
Merhabalar, ne iyi ettinizde katıldınız etkinliğimize, bu arada ben sizden bir gün sonra alana geldim, hoşgeldini ben bekledim aslında :smiley:)
Alandan ayrılırken teşekkürlerinize de ayrıca ben teşekkür ediyorum..

En kısa zamanda yeniden bir araya gelmek dileğiyle, selamlar..

Zerrin Yiğiter
Ben cevap vermeden duramam:smiley: Hoşgeldini sonradan gelen olarak evet siz hakettiniz.Zaten araçlarınızla alana girerken sizi gülümseyerek ve araçlara doğru eğilip selam vererek ilk karşılayan bizdik.Ama diğer herkesi aracınızdan iner inmez gidip ziyaret ettiniz:smiley:Neyse.Hoşbulduk.

Harika görseller ve videoler için herkese çok teşekkürler ediyorum, kampımızın her gününü ayrı ayrı yeniden yaşadım, aranızda olamadığım günlerin de nasıl geçtiğini görebildim :smiley:

Yeniden katılan, telefon ile arayarak katılan, katkıda bulunan, emeği geçen bütün arkadaşlarıma teşekkürler ediyorum..

Eeee yeniden ne zaman gidiyoruz bakalım :smiley: :smiley: :smiley:

Size ayıp etmişim o zaman ;D

outlaw06' Alıntı:
Ben cevap vermeden duramam:smiley: Hoşgeldini sonradan gelen olarak evet siz hakettiniz.Zaten araçlarınızla alana girerken sizi gülümseyerek ve araçlara doğru eğilip selam vererek ilk karşılayan bizdik.Ama diğer herkesi aracınızdan iner inmez gidip ziyaret ettiniz:smiley:Neyse.Hoşbulduk.

:smiley:)) Ya yok Zerrin hanım o kadar da değil.Rica ederim.Siz o geziye ön ayak olmasanız o gece macerası ve diğer tüm güzellikleri yaşayamazdık.Bugünlerde çok duygusalım, mevsimden:smiley: Herşey için sağolun.Saygılarımla

Top Murat abideydi ama oda arabayı bozmuş ne yazık ki:( Bir at çiftliği çevresinde bir yerlere gidip ata da binme planımız vardı bu hafta yada haftaya.Bakalım ne yapacak!

Bu hafta sonu etkinliğimiz Frig Vadisi, Midas-Yazılıkaya bölgesinde tarih içinde yürüyerek, fotoğraf çekerek, eğlenerek mutlu olacağız, sizleride aramızda görmek isteriz :smiley:

http://212.101.124.54/index.php?topic=86850.0

outlaw06' Alıntı:
Top Murat abideydi ama oda arabayı bozmuş ne yazık ki:( Bir at çiftliği çevresinde bir yerlere gidip ata da binme planımız vardı bu hafta yada haftaya.Bakalım ne yapacak!

L200 cıkmazsa da tamirden Yeni Aşkımla programa devam abi, Çocuklara da sözüm var sizede

he heh:smiley: zenginliğin gözü çıksın diyorsun yani:smiley: l200 yoksa 2012 focus umla focuslanırım diyorsun.Hayırlı olsun

İyi günler,
ışık dağı-karagöle daha önce kampa gitmiştim ama burası sanki farklı bir karagöl :D koordinatları var mı birisinde?
Paylaşabilirseniz çok sevinirim.

sinsic' Alıntı:
İyi günler,
ışık dağı-karagöle daha önce kampa gitmiştim ama burası sanki farklı bir karagöl :D koordinatları var mı birisinde?
Paylaşabilirseniz çok sevinirim.

http://212.101.124.54/index.php?topic=86431.90

http://212.101.124.54/index.php?action=dlattach;topic=86431.0;attach=451470 ( koordinatların kmz dosyası. google earth ile açılabilir)
Koordinatlar: 10 38 23 76 K-- 32 45 52 44 D
En üstteki linktede bilgiler var. Umarım işinize yarar.

jeomad' Alıntı:
Arkadaşlar L200 dün gece hepten nazarınıza geldi.
Triger i sıyırdı.
Sizlere ömür
Hakkınızı helal edin. :mad: :mad: :mad: :mad:
Arkadaşım geçmiş olsun, lakin bu işte bir yanlışlık olmasın? senelerdir mitsubishiciyimdir, ve bunlardaki sistem zincirlidir. kayış sistemli trigermidir seninki, sıyıran yoksa zincirmi kopardın ..? sıyırdı dediğinden kayışı anlıyorum ki, öyle isede kesinlikle teflon tip bir kayış düşünüyorum ki, buda şayet yeni modellerde kayış varsa ve yeni modellerde asla olamıyacak bir durum. yok,aracınız yeni model değilse de kayış olamaz zaten,eski modellerde tamamen zincir sistem vardır. usta değilimdir,iddiamda yoktur lakin, mitsubishilerde bir çok usta dan daha bilgili olduğuma inanırım. normal araçlarda ve diğer model arazilerde triger kopması eskisi kadar maliyetli değil artık, çünkü serbest piyasa ekonomi ile her türlü parça piyasada mevcut, lakin iş mitsubishi olunca değişiyor çünkü orjinaller çok pahalıdır. siz yinede arcınızın motoru söküldüğünde siboplardan kaçında hasar var mutlaka bakın, sağlam olanlara dokunmayın derim..tekrar geçmiş olsun..
Selamlar
Kemal Sarıgül

Murat çok geçmiş olsun, umarım çok masraf çıkarmadan çözersin sorunu :(

Büyük bir görsel şölen de mutlu olmak için sizleride davet ediyorum, 6 Mayıs pazar günü Frig Vadisi, Midas-Yazılıkaya güzelliklerini yaşayarak, biraz yürüyüş, biraz fotoğraf çekmek için buyrun

http://212.101.124.54/index.php?topic=86850.0

Zerrin Yiğiter

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,029
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR