Gezenbilir; Geleneksel 23 Nisan Işık Dağı - Karagöl Kampı (21-22-23 Nisan 2012)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 151
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,767
Ynt: Gezenbilir; Geleneksel 23 Nisan Işık Dağı - Karagöl Kampı (21-22-23 Nisan 2012)

İlk defa gelmemize rağmen bize hoşgeldiniz diyen olmadı ama yinede eski tanıdığımız 2 kişi olduğu için mutluyduk:smiley:))Özellikle geziyi düzenleyen Zerrin hanımdan bir hoşgeldin bekledik açıkçası.Ama yinede biz dönerken özellikle gidip el sıkıp teşekkür ettik.Katılan ve emeği geçen herkese teşekkürler:smiley:

Etiketler
Ynt: Gezenbilir; Geleneksel 23 Nisan Işık Dağı - Karagöl Kampı (21-22-23 Nisan 2012)

outlaw06' Alıntı:
İlk defa gelmemize rağmen bize hoşgeldiniz diyen olmadı ama yinede eski tanıdığımız 2 kişi olduğu için mutluyduk:smiley:))Özellikle geziyi düzenleyen Zerrin hanımdan bir hoşgeldin bekledik açıkçası.Ama yinede biz dönerken özellikle gidip el sıkıp teşekkür ettik.Katılan ve emeği geçen herkese teşekkürler:smiley:

;D Gelemeyip, gece vakti dağlarda taşlarda kaybolup kurda kuşa yem olsaydınız o tanıdığınız iki kişiyide göremeyecektiniz, ne vardı o kadar uzağa gidecek ;D

;D ÇılgınnnsııınNnNnNNN.....!!! ;D ;D ;D ;D

Etkinliğin adı ne?: "Gezenbilir; Geleneksel 23 Nisan Işık Dağı - Karagöl Kampı"... Güzel!...
Yani, kısaca; "Işık Dağı - Karagöl Kampı" denebilir... Buda Güzel!... :smiley:
Dahada kısaca :smiley:; "KaraGöl Kampı"'da denebilir... :D

;D ÇoK ÖzeTLe ;D "GöL KaMpI" !... ;D

Adsz_0001_00173.jpg

http://youtu.be/r9Bt8pflPt0

Alp, aracı yıkadınmı,bence yıkama nasıl olsa birdahaki etkinlikte tekrar çamur olacak. ;)

rtulun' Alıntı:
Alp, aracı yıkadınmı,bence yıkama nasıl olsa birdahaki etkinlikte tekrar çamur olacak. ;)

Off road'dan hemen sonra araç yıkamayı hiç sevmem abi, yıkatanıda pek şey bulurum ;) ;D

Ama bu sefer mecbur kaldım. Kardeşim burada, hafta içi sağa sola götürmek gerekiyor annemle, gerçi plaka yok ama polislerle aram iiyi... ;D

Bidahakine vakit yapmaya gerek yok bana... ;D Araç, ekipmanlar her daim içinde hazır, bakımlı... Zart desem giderim, zurt desem giderim...

Ez cümle... Gelir misin? ;D ;D

rtulun' Alıntı:

Keşke şöyle cevap versseydim.... ;D

E yıkadık ya gölde, daha nolsun abi ;D ;D ;D

Ben yaşlı biriyim öyle hadi demek bile 6 ay sürer. ;D

Alfonse' Alıntı:
Etkinliğin adı ne?: "Gezenbilir; Geleneksel 23 Nisan Işık Dağı - Karagöl Kampı"... Güzel!...
Yani, kısaca; "Işık Dağı - Karagöl Kampı" denebilir... Buda Güzel!... :smiley:
Dahada kısaca :smiley: ; "KaraGöl Kampı"'da denebilir... :D

;D ÇoK ÖzeTLe ;D "GöL KaMpI" !... ;D

Adsz_0001_00173.jpg

http://youtu.be/r9Bt8pflPt0
çok uzun
yazıyorsun 'geleneksel 23 nisan ışıkdağı karagöl kampı ismi uzun' GL KMP yeterli:smiley:))

Alfonse' Alıntı:
;D Gelemeyip, gece vakti dağlarda taşlarda kaybolup kurda kuşa yem olsaydınız o tanıdığınız iki kişiyide göremeyecektiniz, ne vardı o kadar uzağa gidecek ;D

;D ÇılgınnnsııınNnNnNNN.....!!! ;D ;D ;D ;D
Abi o hani orman müdürlüğü kesim alanı tabelası vs e geldikten sonra ben harbi sağdan soldan her an ağzından kanlar akan eli bıçaklı bir silüetin cama şap diye yapışmasını bekledim bak.frediyi ne epey bi gözüm aradı.ayı falan hikaye.her an ensemde hisstttim ölümün sıcak nefesini.kader ağlarını örmüştü.adım adım bilinmez gerçeğe ilerliyorduk ki tel çaldı ve YAYLA EVLERİ tabelasınmı bulduk müjdesi geldi 2 kahraman ALP ve MURAT dan:smiley:)

abi size navi şart olmuş :smiley:

Arkadaşlar L200 dün gece hepten nazarınıza geldi.
Triger i sıyırdı.
Sizlere ömür
Hakkınızı helal edin. :mad: :mad: :mad: :mad:

ŞAKAMI YAA
CİDDİYSE ÇOK ÜZÜLDÜM GEÇMİŞ OLSUN

jeomad' Alıntı:
Triger i sıyırdı.
Sizlere ömür

hep derlerdi trıger kopar motor gıder,trıger sıyır patlarsın vırt zırt ama hıc kımsenın basına geldıgını gormemıstım

vayy be nasıl koptu o triger

bu arada çok geçmiş olsun sonuçdanda bizi bilgilendirirseniz çok sevinirim

jeomad' Alıntı:
Triger i sıyırdı.
Sizlere ömür
Abi geçmiş olsun.Bende her alınan araçta 'bak trigeri kontrol edeceksin dikkat edeceksin ' i duymuştum ama sıyıranı duymamıştım.Çok üzüldüm.Durum ne ?anında durabildinmi, motor hasar aldımı?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,029
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR