Ynt: Gezenbilir; Geleneksel 23 Nisan Işık Dağı - Karagöl Kampı (21-22-23 Nisan 2012)
Merhabalar, ne iyi ettinizde katıldınız etkinliğimize, bu arada ben sizden bir gün sonra alana geldim, hoşgeldini ben bekledim aslında )
Alandan ayrılırken teşekkürlerinize de ayrıca ben teşekkür ediyorum..
En kısa zamanda yeniden bir araya gelmek dileğiyle, selamlar..
Zerrin Yiğiter
outlaw06' Alıntı:
İlk defa gelmemize rağmen bize hoşgeldiniz diyen olmadı ama yinede eski tanıdığımız 2 kişi olduğu için mutluyduk))Özellikle geziyi düzenleyen Zerrin hanımdan bir hoşgeldin bekledik açıkçası.Ama yinede biz dönerken özellikle gidip el sıkıp teşekkür ettik.Katılan ve emeği geçen herkese teşekkürler
Ynt: Gezenbilir; Geleneksel 23 Nisan Işık Dağı - Karagöl Kampı (21-22-23 Nisan 2012)
ceranus' Alıntı:
Merhabalar, ne iyi ettinizde katıldınız etkinliğimize, bu arada ben sizden bir gün sonra alana geldim, hoşgeldini ben bekledim aslında )
Alandan ayrılırken teşekkürlerinize de ayrıca ben teşekkür ediyorum..
En kısa zamanda yeniden bir araya gelmek dileğiyle, selamlar..
Ben cevap vermeden duramam Hoşgeldini sonradan gelen olarak evet siz hakettiniz.Zaten araçlarınızla alana girerken sizi gülümseyerek ve araçlara doğru eğilip selam vererek ilk karşılayan bizdik.Ama diğer herkesi aracınızdan iner inmez gidip ziyaret ettinizNeyse.Hoşbulduk.
Harika görseller ve videoler için herkese çok teşekkürler ediyorum, kampımızın her gününü ayrı ayrı yeniden yaşadım, aranızda olamadığım günlerin de nasıl geçtiğini görebildim
Yeniden katılan, telefon ile arayarak katılan, katkıda bulunan, emeği geçen bütün arkadaşlarıma teşekkürler ediyorum..
Size ayıp etmişim o zaman ;D
outlaw06' Alıntı:
Ben cevap vermeden duramam Hoşgeldini sonradan gelen olarak evet siz hakettiniz.Zaten araçlarınızla alana girerken sizi gülümseyerek ve araçlara doğru eğilip selam vererek ilk karşılayan bizdik.Ama diğer herkesi aracınızdan iner inmez gidip ziyaret ettinizNeyse.Hoşbulduk.
)) Ya yok Zerrin hanım o kadar da değil.Rica ederim.Siz o geziye ön ayak olmasanız o gece macerası ve diğer tüm güzellikleri yaşayamazdık.Bugünlerde çok duygusalım, mevsimden Herşey için sağolun.Saygılarımla
Top Murat abideydi ama oda arabayı bozmuş ne yazık ki Bir at çiftliği çevresinde bir yerlere gidip ata da binme planımız vardı bu hafta yada haftaya.Bakalım ne yapacak!
Bu hafta sonu etkinliğimiz Frig Vadisi, Midas-Yazılıkaya bölgesinde tarih içinde yürüyerek, fotoğraf çekerek, eğlenerek mutlu olacağız, sizleride aramızda görmek isteriz
outlaw06' Alıntı:
Top Murat abideydi ama oda arabayı bozmuş ne yazık ki Bir at çiftliği çevresinde bir yerlere gidip ata da binme planımız vardı bu hafta yada haftaya.Bakalım ne yapacak!
İyi günler,
ışık dağı-karagöle daha önce kampa gitmiştim ama burası sanki farklı bir karagöl koordinatları var mı birisinde?
Paylaşabilirseniz çok sevinirim.
sinsic' Alıntı:
İyi günler,
ışık dağı-karagöle daha önce kampa gitmiştim ama burası sanki farklı bir karagöl koordinatları var mı birisinde?
Paylaşabilirseniz çok sevinirim.
http://212.101.124.54/index.php?action=dlattach;topic=86431.0;attach=451470 ( koordinatların kmz dosyası. google earth ile açılabilir)
Koordinatlar: 10 38 23 76 K-- 32 45 52 44 D
En üstteki linktede bilgiler var. Umarım işinize yarar.
Arkadaşım geçmiş olsun, lakin bu işte bir yanlışlık olmasın? senelerdir mitsubishiciyimdir, ve bunlardaki sistem zincirlidir. kayış sistemli trigermidir seninki, sıyıran yoksa zincirmi kopardın ..? sıyırdı dediğinden kayışı anlıyorum ki, öyle isede kesinlikle teflon tip bir kayış düşünüyorum ki, buda şayet yeni modellerde kayış varsa ve yeni modellerde asla olamıyacak bir durum. yok,aracınız yeni model değilse de kayış olamaz zaten,eski modellerde tamamen zincir sistem vardır. usta değilimdir,iddiamda yoktur lakin, mitsubishilerde bir çok usta dan daha bilgili olduğuma inanırım. normal araçlarda ve diğer model arazilerde triger kopması eskisi kadar maliyetli değil artık, çünkü serbest piyasa ekonomi ile her türlü parça piyasada mevcut, lakin iş mitsubishi olunca değişiyor çünkü orjinaller çok pahalıdır. siz yinede arcınızın motoru söküldüğünde siboplardan kaçında hasar var mutlaka bakın, sağlam olanlara dokunmayın derim..tekrar geçmiş olsun..
Selamlar
Kemal Sarıgül
Büyük bir görsel şölen de mutlu olmak için sizleride davet ediyorum, 6 Mayıs pazar günü Frig Vadisi, Midas-Yazılıkaya güzelliklerini yaşayarak, biraz yürüyüş, biraz fotoğraf çekmek için buyrun