<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 139194" data-quote="Derinderin" data-source="post: 1413249"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/forum/goto/post?id=1413249"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-1413249">Derinderin' Alıntı:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
selam,geçen yıl bende aracımın içinde kalırım bir şekilde yatarım diyordum.ancsk gece 12 civarı dışarısı -19 derece gösteriyordu ve kapılarda donma emareleri vardı.sağolsun nejat kurtkaya ile bir bekçi kulübesine sığındık ve uyku tulumunda sabahı zor ettim.tavsiyem iyi bir uyku tulumu sıkı bir yün içlik ile geceleyecek bir çözüm üretin.hatta sıcak su torbası da olsun.kamp nefis ama şartlar fena ...
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
Samimi cevaplarınız için teşekkür ederim, araç içinde uyku tulumunda kalıyorum, uyku tulumunun konforlu yatışı -18 derece, extreme kalış ısısı -24 derece. Termal içliklerim, zippo cep sobası ve sıcak torbamıda eksik etmiyorum. İlerleyen süreçler içinde webasto almayı planlamaktayım. Çadır bana biraz güvensiz geldiği için, tercih etmiyorum. Yağmur yağdığında veya dinlemek için çadır içinde beklemek biraz rahatsız edicide olabiliyor. Araçta film dahi izleyebiliyorum. Tabi herşey tercih meselesi çadır daha da güzel olabilir..</div>