Gezenbilir Göynük Sünnet Gölü Buluşması (19-21 Şubat 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cihanülker Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 580
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 74,147

ARKADAŞLAR TARİH HANGİSİ OLURSA SİZLER İÇİN UYGUN OLUR ??

• 19-20-21 ÞUBAT

Kullanılan: 17 45.9%
  • 26-27-28 ÞUBAT

Kullanılan: 14 37.8%
  • 5-6-7 MART

Kullanılan: 6 16.2%

• Kullanılan toplam oy
    37
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir Göynük Sünnet Gölü Buluşması (19-21 Şubat 2010)

cihanülker' Alıntı:
en az 250 arabalık yer gördüm :D

onlar araba abi ;D

bu arada bahçeli evi işyeri olup 6 aylık çok şeker oyun delisi kurt kırması bir köpek isteyen varmı, gelirken yanımda getirip vereyim böylece benide ona bakıcak yer arabakdan kurtarsın ;D

Etiketler

Tempus' Alıntı:
onlar araba abi ;D

bu arada bahçeli evi işyeri olup 6 aylık çok şeker oyun delisi kurt kırması bir köpek isteyen varmı, gelirken yanımda getirip vereyim böylece benide ona bakıcak yer arabakdan kurtarsın ;D

valla zor iş allah sabır versin :D

cihanülker' Alıntı:
valla zor iş allah sabır versin :D

bizde var 8 yaşında bi sokak kurdu, bunu hasta yaralı bulup aldık iyileştirdik aşılarını yaptırdık şimdi bakıcak aile arıyoruz. Bizim evde her sene böyle bir misafir oluyor sonra veriyoruz bakalım bunada bir kapı çıkar elbet :smiley:

Ben 17:30 veya 18:00 den önce çıkamam heralde.

mertozzy' Alıntı:
arkadaşlar... cuma günü istanbuldan yola çıkacaklar kimlerdir acaba? ben saat 16.00 gibi çıkacağım... yol arkadaşları arıyorum...

mertozzy' Alıntı:
arkadaşlar... cuma günü istanbuldan yola çıkacaklar kimlerdir acaba? ben saat 16.00 gibi çıkacağım... yol arkadaşları arıyorum...

Cuma günü yola çıkacak iki ayrı grup var.
Bi kısmı 15:00 gibi
Diğer bir kısmı daha geç yola çıkacak.
Perşembe günü dahada netleşir sanırım.

Bakkan' Alıntı:
Ben 17:30 veya 18:00 den önce çıkamam heralde.

Burak,sen Bülent Abi ile irtibata geç.
Yanılmıyorsam,Bülent Abi'de o saatlerde çıkacak :smiley:

günaydın arkadaşlar... :smiley: benim program perşembe belli olacak 1. ihtimal 6.30 gibi 2. ihtimal 17.00 gibi olacak arzu eden arkadaşlarla haberleşiriz Mert le perşembe konuşacağım saati kesinleştirmeye çalışıyorum..... ;)

benim rota ise adapazarı- geyve-taraklı-göynük - sünnet gölü olacak bilgilerinize......

otopark sorunumu .... :smiley: oteli almışız nasıl olsa ... ;D isteyen istediği yere park etsin sıkıntı olmaz.......

Burak kardeşim istersen perşembe tlf laşırız Mert lede konuşucam ortak bir saat ayarlar yola cıkarız tabii arzu edersen.......tlf numaram 05322454128........

o zaman perşembe akşamı program yapıyoruz. ben öğleden sonra oluşan ortalama programlara uyarım. 16 dan sonra ki tüm çıkış saatlerine uyarım...

bülent abi perşembe akşamı yol ve grup programını yaparız o zaman.

tamamdır Mert... ;) dediğim gibi benim saat belli olsun seni arayacağım zaten proğramı ona göre yaparız kardeşim.... ;)

Bülent abi merhaba,
benim tel 05332127229. Tabiki arzu ederim beraber gitmeyi. Ama perşembe netleştirmekte fayda var.
Bu arada baştan söyliyim benim aracım FJ40 yani seyir süratim max. 100 km. ;D
Sizin araçlar gibi teknoloji harikası değili ama bir canavar o ayrı. :D
Samimiyetle söylüyorum alınmam yani, biz hızlı gidelim diyebilirsiniz, mani olmak istemem.
Selamlar

red34' Alıntı:
Burak kardeşim istersen perşembe tlf laşırız Mert lede konuşucam ortak bir saat ayarlar yola cıkarız tabii arzu edersen.......tlf numaram 05322454128........

burak selam,

benim öyle gazlama gibi bir derdim yok.. arabamda 2 yaşında yeğenimde olacak. : ))) zaten ablam oyar beni : )))
o yüzden amaç hızlı değil keyifli ulaşmak diye düşünüyorum.. perşembe çıkış saati programı yapar yavaş yavaş gideriz. toplam 200 km civaronda birşey zaten eğer yanılmıyorsam..

Benim kızım da 2,5 yaşında ve arabada olacak, sizlerde cb telsiz varsa açarız , muhabbet ederek geliriz, tadından yenmez valla.

mertozzy' Alıntı:
burak selam,

benim öyle gazlama gibi bir derdim yok.. arabamda 2 yaşında yeğenimde olacak. : ))) zaten ablam oyar beni : )))
o yüzden amaç hızlı değil keyifli ulaşmak diye düşünüyorum.. perşembe çıkış saati programı yapar yavaş yavaş gideriz. toplam 200 km civaronda birşey zaten eğer yanılmıyorsam..

valla henüz takmadım... ama düzgün ve uygun fiyatlı bir öneri varsa.. hemen takmayı düşünüyorum....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,634
Kayıtlı Üye Sayımız
166,927
Kaydolan Son Üyemiz
AliUmut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri